Zalaegerszegen holnap egész délelőtt ráérek, pasit kényeztetnék orálisan, helyem lesz. Kb 50 éves korig érdekel a dolog. Privátban keress köszönöm szépen.
Templom egere esti cincogásokhoz szexkedvelő hölgyet, illetve ilyen hölgytagú párt keres..
Üzeneteket ide a főkiadóba, "Miki 516" jeligére kérem...

Ötvenes éveiben járó, sportos, értelmiségi férfi vagyok, intelligens, olyan egymást szerető házaspáral szeretnék megismerkedni, inkább a középkorú, vagy idősebb korosztályból, akikhez csatlakozhatnék, mindkét fél örömére.
Mivel nekem szinte semmi tapasztalatom nincs a hármas terén, jó lenne, ha a pár is így lenne, tapasztalt, vagy swingerező párokat nem keresek.
Én nem vagyok igazán biszex, hetero kapcsolatban élek, inkább egy sokoldalú, kíváncsi embernek tartom magamat.
Testi tulajdonságok nem elsődlegesek, fontosabb az élvezés képessége és a naturalitás, a természetesség, mint a kinézet, vagy az életkor.
Nem vagyok független, de igyekszem figyelni az üzeneteket.
Köszönöm!
Mivel nekem szinte semmi tapasztalatom nincs a hármas terén, jó lenne, ha a pár is így lenne, tapasztalt, vagy swingerező párokat nem keresek.
Én nem vagyok igazán biszex, hetero kapcsolatban élek, inkább egy sokoldalú, kíváncsi embernek tartom magamat.
Testi tulajdonságok nem elsődlegesek, fontosabb az élvezés képessége és a naturalitás, a természetesség, mint a kinézet, vagy az életkor.
Nem vagyok független, de igyekszem figyelni az üzeneteket.
Köszönöm!
Sziasztok, 46 éves hetero férfi vagyok, szexi ruhadarabokat kedvelő hölgy partnerem keresem Bp-n.
Sziasztok!
Szerda délután heteró alapon pár, illetve hölgy játszótársa lennék Budapesten!
Valóban 23-valós mérettel rendelkezem
Szerda délután heteró alapon pár, illetve hölgy játszótársa lennék Budapesten!
Valóban 23-valós mérettel rendelkezem
Jászberényi hölgyel barátkoznék
Zalaegerszegen ma délelőtt pasit kényeztetnék orálisan. Hely adott.
Szombathelyi vagy környéki felcsatissal dugni szerető Lányt vagy Nőt keresek.
Hölgyel,vagy párral ismerkednék ,pároknál enyhe bi lehetséges. Anszterdam és kőrnyéke.
40 feletti nőket keresek, nyalni és falni. Legjobb Baranya megye lenne. Utazni tudok. Kölcsönös szimpátia szükséges. Diszkréció adott és elvárt.
Párokkal ismerkednénk hétvégi szabadidőnk kellemes eltöltésére.
Most aktív nagyfaszú a reptéri kifutó végénél
Sziasztok!
Kötöttségektől mentes szex kapcsolatot keresek. Budapesti hölggyel randiznék 18-40 éves korig.
Diszkrécio és hely adott!
Üdv
Z
Kötöttségektől mentes szex kapcsolatot keresek. Budapesti hölggyel randiznék 18-40 éves korig.
Diszkrécio és hely adott!
Üdv
Z
35-50 év közötti, a Balaton déli partján hellyel rendelkező, jó képű, jó vastag (6cm, vagy felette), de nem hosszú farkú férfit keresek, a férjem társaságában való kényeztetésemre, július 22-28 közötti időszakra. A férjem orálisan előkészít téged, te pedig megdugsz. Enyhe bi aktív beállítottság előnyt jelent. Esetleg pár ismeretségét is keressük, a fenti időpontra. Telefonon tudjunk egyeztetni. Kérem csak az írjon, aki tényleg komolyan gondolja.
60-as Nő nagy mellekel elcsábithatna,Pécs kőrnyékén, Pl:somogy,vasas,hird,tel kell
Zalaegerszegen hétfő, kedd, szerda egész délelőtt ráérek. Pasit kényeztetnék orálisan, helyem van, privátban egyeztessünk. Köszönöm.
50-es szentendrei pár ismerkedne szintén nudista párokkal, sportos, kisfarkú, bi pasikkal... fotó legyen fent rólatok!
Délegy, Berény, Dunapart, Horváto...
Ismerkedjünk egy jegeskávé mellett valahol Bp-en, vagy Szentendrén!
Délegy, Berény, Dunapart, Horváto...
Ismerkedjünk egy jegeskávé mellett valahol Bp-en, vagy Szentendrén!
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Korombeli vagy idősebb szexuálisan elhanyagolt férjet keresek, méretes szerszámmal előnyben, az adatlapom alapján.

Biszex aktív/kezdő aktív/heteroflexibilis férfit keresek Heves vm, Eger és környéke, hely van, életkorod < 40!