Sziasztok!Szombathelyi Lányt,Nőt vagy Hölgy tagú párt keresek Hölgy aktivítással aki eljátszana a szűz hátsómmal.Alaposan kitágítaná és megdugná egy felcsatolhatóval!45é.pasi vagyok aki a strap-on adta élményt szeretné megtapasztalni.Helyem van ha esetleg ez gondot jelentene.Csak a felcsatolt játékszert hozd magaddal.
Holnap megyek Berénybe, szivesen ismerkednék.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Jó Napot!
Ma - vasárnap - délutánra és estére keresünk izgalmas, nem feltétlenül azonnali szexből álló, de azért kalandozó kapcsolatot. Szeretnénk ismerkedni, hosszabb távú kapcsolat reményében, Férfi és Pár is izgalmas fantáziákat ébreszt bennünk.
Várjuk az írásos ötleteket üzenetben.
Budapest és környéke, sportos/vékony embereket preferáljuk.
A többit levélben folytassuk.
Ma - vasárnap - délutánra és estére keresünk izgalmas, nem feltétlenül azonnali szexből álló, de azért kalandozó kapcsolatot. Szeretnénk ismerkedni, hosszabb távú kapcsolat reményében, Férfi és Pár is izgalmas fantáziákat ébreszt bennünk.
Várjuk az írásos ötleteket üzenetben.
Budapest és környéke, sportos/vékony embereket preferáljuk.
A többit levélben folytassuk.
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Sziasztok extra nagy faszú pasit keresek , legyen jó kemény és extra nagy vastag faszod
Sziasztok! Párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is.
Sziasztok! Párokkal ismerkednénk Budapest vagy környékbeliekkel..mi ápolt,szolid kezdő pár vagyunk.
50-es szentendrei pár ismerkedne szintén nudista párokkal, hölgyekkel, sportos, kisfarkú, bi pasikkal... fotó legyen fent rólatok!
Délegy, Berény, Dunapart, Horváto...
Ismerkedhetünk egy jegeskávé mellett valahol Bp-en, vagy Szentendrén is!
Jó lenne már nem csak a napot élvezni!
Délegy, Berény, Dunapart, Horváto...
Ismerkedhetünk egy jegeskávé mellett valahol Bp-en, vagy Szentendrén is!
Jó lenne már nem csak a napot élvezni!
Szia. Nekem is vannak.. Szívesen meg nézném. Írj rám privibe
Zalaegerszegen most pasi akit lehet orálisan kényeztetni? Ráérek egész nap. Hely van.
Nő heteró van itt - létezik még ???
Szia.irj rám
(Ez egy válasz Alazok üzenetére (2024. 08. 06. kedd 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Vágyakozás
(Ez egy válasz arisa üzenetére (2024. 08. 03. szombat 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 03. szombat 10:19

Párként ismerkedünk bi hölgytagú párokkal ❤️
Nem Barbit és Kent keressük
Nem Barbit és Kent keressük
Sziasztok!
Az augusztus 12-15-éig szabad leszek, napközben munka, de kb. du. 5től éjszakába nyúlóan élvezkedhetnénk. Ehhez keresek hölgyet vagy párt, helyem is lesz Érden, de Bp-n vagy környékén menni is tudok hozzád/hozzátok. Ápolt, igényes, nem független, mások szerint jó pasi vagyok 17-18/4 intimmel. Cuckold és többes terén is van kellő tapasztalatom.
Az augusztus 12-15-éig szabad leszek, napközben munka, de kb. du. 5től éjszakába nyúlóan élvezkedhetnénk. Ehhez keresek hölgyet vagy párt, helyem is lesz Érden, de Bp-n vagy környékén menni is tudok hozzád/hozzátok. Ápolt, igényes, nem független, mások szerint jó pasi vagyok 17-18/4 intimmel. Cuckold és többes terén is van kellő tapasztalatom.
Sziasztok,formás hölggyel, jó fej párral ismerkednék.Bajai független,fiatalos pasi vagyok.
Zalaegerszegen szombaton pasit kényeztetnék orálisan, helyem lesz. Akár kölcsönös is lehet. Privátban egyeztessünk, köszönöm szépen.
28 éves mackós srác keresi elhanyagolt hölgy játszótársát Ózd és környékén.
A kor és a testalkat nem számít váltsunk pár szót majd kiderül mi lesz.
Akár hosszú távra
A kor és a testalkat nem számít váltsunk pár szót majd kiderül mi lesz.
Akár hosszú távra
28 éves mackós srác keresi hölgy elhanyagolt hölgy partnerét kényeztetésre Ózd és környékén.
Sziasztok. Komoly cuckoldra párt keresek, ahol a férj kedveli mikor a előtte dugják feleséget.
Inteligens kedves Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm).Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond.
Csak komolyan keresek.Spekulantok ne írjanak !!!!
Inteligens kedves Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm).Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond.
Csak komolyan keresek.Spekulantok ne írjanak !!!!