40 felettiek Keresgélés, Ismerkedés
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

40 felettieknek

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

... 78 79 80 81 82 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#14279   2024. 08. 15. csütörtök 18:54
X Törölt felhasználó (4704556)
Sziasztok!

Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket és masztizik.

52/180/80, független, vékony, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.

Szívesen részt vennék privát bulikon is...
#14278   2024. 08. 15. csütörtök 17:57
X Törölt felhasználó (4745934)
Sziasztok!
Ma este/éjjel hölgy vagy pár Bp, Érd vagy ezek környékén? Ápolt, igényes pasi vagyok 18/4 intimmel.
#14277   2024. 08. 15. csütörtök 15:41
Hölgyek_öröme Hölgyek_öröme
Puncit nyalnék pénteken hosszan élvezésig pároknál is, akár dugás közben (ez volna a legjobb).
Autóban, szabadban is, Bp és tőle északra.
#14276   2024. 08. 15. csütörtök 15:19
zolga72 zolga72 VIP
Hölgyel,vagy párral ismerkednék ,pároknál enyhe bi lehetséges. Anszterdam és kőrnyéke.
#14275   2024. 08. 15. csütörtök 13:22
1bandyka 1bandyka
Sziasztok: csütörtök, .Péntekre és szombatra keresek hölgyet párt, barátnőket, erotikus masszázs, intim masszázs, nudizást kedvelőket a Balaton közepére Mindet lehet, és semmi sem kötelező
#14274   2024. 08. 15. csütörtök 08:42
zsolt12 zsolt12
Sziasztok! Párral hölgyekkel ismerkednék Szelidi tó mellett
#14273   2024. 08. 14. szerda 23:09
Sziasztok!
Holnap estére keresek érett hölgyet vagy párt Bp, Érd vagy ezek vonzáskörzetében. Kb. 5-től szabad vagyok. 18/4 potens intimmel.
#14272   2024. 08. 14. szerda 16:29
X Törölt felhasználó (3054102)
Zalaegerszegen most pasi, akit lehet orálisan kényeztetni? Van helyem, írj privát, köszönöm.
#14271   2024. 08. 14. szerda 16:09
1bandyka 1bandyka
Sziasztok holnap délután nudizás a Balaton közepén mindent lehet, de esmmi sem kötelező
#14270   2024. 08. 14. szerda 15:58
perverz42 perverz42
Sziasztok aktív nagy és vastag faszú pasit keresek
#14269   2024. 08. 14. szerda 14:40
M-anus M-anus
Még mindig....hátha egyszer sikerül...

Face sittinghez keresek fiatal (18+) lányt (LÁNY!!!), vagy akár idősebb hölgyet..

De olyat aki ebben a helyzetben el is élvez...én mást nem akarok, le sem vetkőzöm, sőt a hölgynek sem fontos, csak félrehúzni a bugyit és úgy, abban a helyzetben nyalom, ahogyan legmerészebb álmaiban szeretné.....fenekét különösen és alaposan..

Semit sem kell tudnunk egymásról, csak használd a számat, ahogy csak akarod.

Jössz, használsz, majd mész is, akár egy szó sem esik...

Nem virtuális masztipartnert keresek, hanem olyat, aki találkozni is mer.

Normális, fiatalos, sportos, jóképű ötvenes vagyok, ilyen téren sub hajlammal. Ha szeretnél szerepjátékban uralkodni egy apád korú, vagy akár a tanárod felett, gyere és alázz meg a fenekeddel. - Az ország keleti részén vagy a fővárosban....
Légy intelligens, diszkrét, normális. Alkat, kinézet egy bizonyos határig nem lényeges.

Helyem nincs, de szervezéssel minden megoldható. Többi levélben, fotóval..

Anyagiak kizárva!
#14268   2024. 08. 14. szerda 14:38
Curiosum Curiosum
Házaspárt keresek, melynek egymást szerető tagjait szeretném szexuálisan kiszolgálni egy hármas együttlétben.

Nem rossz képű, sportos, hetero oldalon tapasztalt, biszex terén inkább kíváncsi 50-es férfi vagyok.

Olyan párt keresek, akik nem swingereznek, nem tapasztaltak, normálisan élnek, legjobb lenne, ha az első ilyen alkalomra várnának és eddig csak képzelték, milyen lenne, ha egy férfi ott lenne pluszban az ágyukban néha.

Intelligencia és diszkréció elsődleges, nem vagyok független (hiszen a jók hamar elkelnek.. smile )

Az ország keleti része, illetve Budapest az elérhető számomra.

Ha csak levelezésnek indul, nem baj, érdekes lehet az is.

Köszi!
#14267   2024. 08. 14. szerda 11:45
lipi6001 lipi6001 VIP
Sziasztok.
Aug.24.én baráti jellegű bulit szervezünk Zsámbék mellett!Igényes környezetben,valóban vonzó jó fej párokkal!
Színvonalas ételek,jó hangulat,profitmentesen!!!(A költségeket szétdobjuk,a párok közt)
Várjuk még jó fej atlagos vagy sportos testalkatú párok jelentkezését 50 éves korig,akár kezdőket is!
Részletekért bátran keressetek privátban..... wink
#14266   2024. 08. 14. szerda 11:31
Dinamit Dinamit
Sziasztok! Miskolcon és környékén esetleg szeretne ismerkedni hölgy, vagy pár? Nap közben szívesen találkoznék... Sok sikert mindenkinek!
#14265   2024. 08. 14. szerda 10:43
Kettesben 75 Kettesben 75 VIP
Sziasztok! Párokkal ismerkednénk! Adatlap szerint! Csak is párokat keresünk!!
#14264   2024. 08. 13. kedd 20:57
Gepesz28 Gepesz28
Valaki aktív mai napon Ózd és környéken?
Helyem van 28as mackós tetovált srác
#14263   2024. 08. 13. kedd 19:25
Pczinege Pczinege
Sziasztok!

Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.

Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
#14262   2024. 08. 13. kedd 13:47
alco61 alco61
Sziasztok!
Lenne kedve csatlakozni hozzám egy hajós túrára hölgynek vagy párnak, hajón napozás , supozas , Keszthely környéken vagyok, írjatok bátran mindenkinek jár egy különleges nap. Este a naplementében meztelenül csobbanni ezt nem szabad kihagyni . Üdv Gyula
#14261   2024. 08. 13. kedd 07:06
kukori69 kukori69
Sziasztok!
Budapesten heteró alapon, nőt kényeztetnék a valóban 23-as cerkámmal!
#14260   2024. 08. 13. kedd 06:51
Sziasztok!

Ma estére/éjjelre keresek hölgyet Érd, Bp vagy ezek környékén. Autó van, tudok menni is, de hely is, akár hozlak-viszlek, de itt is alhatsz.

... 78 79 80 81 82 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2016. 03. 26. szombat
Üzenetek: 15859db
Utolsó üzenet: tegnap 18:53

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!