Sziasztok. Magára adó, 45éves, igényes pasi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére! Győr
Sziasztok! Lánnyal-Párral ismerkednék! Tolna-Fejér megye és környéke! Utazni tudok. Adatlapom kitöltve!
Sziasztok Augustus 24.-e estére keresek Bp-i partnert vagy partnereket hölgy, csajszi , pár személyébe !!!
Diszkrét heteró életvitelű játszótársat keresek. Adatlapom szerint.

Strap-on szexhez keresek olyan Lányt,Nőt vagy Hölgy tagú párt aki a felcsatolható műfarkára húzna egy análisan szűz pasit!Pároknál csakis Női aktivítás jöhet szóba!Szombathelyi 45.é. pasi vagyok!Búvóhelyem van.Csakis strap-on szex érdekel!!
Sziasztok!
Csütörtök péntek, Esztergomban kezdő párral kalandoznánk…
Csütörtök péntek, Esztergomban kezdő párral kalandoznánk…
Sziasztok. Egyedül élő budapesti férfiként korban hozzám illő "szexbarátnőt" keresek, de komolyabb komolyabb kapcsolat is elképzelhető...
Megismerkednék olyan kíváncsi hetero vagy enyhe biszex érdeklődésű sráccal,úrral akit már régóta foglalkoztat hogy kipróbáljon egy-két izgalmas dolgot fiúval(közös hoki,orál).Kérem csak olyan írjon aki mer és akar is találkozni.Pestmegyei ápolt nagyon igényes srác vagyok,helyem van.Nem levelezgetni akarok hanem találkozni.Írj ha magadra ismersz!Maximálisan diszkrét vagyok!
Sziasztok, kemény, kitartó, eres fasszal szexpartnert keres egy szexi maci, párhoz is csatlakozom. Képeim az adatlapomon vannak. Keressetek bizalommal. Helyem is van.
Sziasztok! Párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is.
Sziasztok, aug.20-án délutánra, estére keresek hölgyet. Helyem van
Bp. 11. kerületben
Bp. 11. kerületben
Sziasztok
Szeretnék adni és kapni!
Diszkrét,rendszeres partnert keresek!
Nem a korod és alkatod számít…
Privátban keress!
Szeretnék adni és kapni!
Diszkrét,rendszeres partnert keresek!
Nem a korod és alkatod számít…
Privátban keress!
Sziasztok! Párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is.
Sziasztok Augustus 24.-e estére keresek Bp-i partnert vagy partnereket hölgy, csajszi , pár személyébe !!!
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Sziasztok!
Kezdő szolid párral ismerkednék 3as együttlétekre a hölgy de mindenki örömére,heteró alapon.
Nem csak egy alkalomra..
Én átlagos alkat,intim méret,heteró ápolt Ffi.
További infók adatlapomon.Üzenet privátban
Kezdő szolid párral ismerkednék 3as együttlétekre a hölgy de mindenki örömére,heteró alapon.
Nem csak egy alkalomra..
Én átlagos alkat,intim méret,heteró ápolt Ffi.
További infók adatlapomon.Üzenet privátban
Sziasztok,formás hölggyel randiznék.Bajai fiatalos pasi vagyok.
Sziasztok!
Budapesten heteró alapon, pár illetve hölgy játszótársa lennék!
Amit nyújtok, 23cm es cerka ,diszkréció!
Budapesten heteró alapon, pár illetve hölgy játszótársa lennék!
Amit nyújtok, 23cm es cerka ,diszkréció!
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 35-60 év közötti hölgyet vagy párt keresek, lehetőleg biszex vagy biszex iránt érdeklődő férfitaggal.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Bp.-i vagy Pest megyei, 35-60 év közötti hölgyet vagy párt keresek, lehetőleg biszex vagy biszex iránt érdeklődő férfitaggal.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.