Holnap Berényben párokkal ismerkednénk
Sziasztok!
Nem független, de elhanyagolt, jól szituált pasi keres hasonló lányt, nőt, asszonyt, havi 1-2 titkos talihoz, ahol bármi megengedett, amit szeretnénk mindketten.
Ha Te is úgy érzed, nem kapod meg otthon, amire vágysz, ha el vagy hanyagolva, akkor lehet tehetnénk egy próbát együtt.
176 magas vagyok, 82 kg, szőkésbarna rövid haj, borotvált intim. Igényes vagyok magamra, és a környezetemre is.
Ha látsz bennem fantáziát, írj, és ismerkedjünk.
(Esetleg nem független “bi” pasi is írhat)
De elsősorban lányok, nők, asszonyok.
Helyileg Vas, és esetleg a környező megyék.
Köszönöm hogy elolvastad.
A.
Nem független, de elhanyagolt, jól szituált pasi keres hasonló lányt, nőt, asszonyt, havi 1-2 titkos talihoz, ahol bármi megengedett, amit szeretnénk mindketten.
Ha Te is úgy érzed, nem kapod meg otthon, amire vágysz, ha el vagy hanyagolva, akkor lehet tehetnénk egy próbát együtt.
176 magas vagyok, 82 kg, szőkésbarna rövid haj, borotvált intim. Igényes vagyok magamra, és a környezetemre is.
Ha látsz bennem fantáziát, írj, és ismerkedjünk.
(Esetleg nem független “bi” pasi is írhat)
De elsősorban lányok, nők, asszonyok.
Helyileg Vas, és esetleg a környező megyék.
Köszönöm hogy elolvastad.
A.
Szivesen beszálnék párokhoz,és hölgykhez.nagy,afarkam sajnos.
Sziasztok. Magára adó, 45éves, igényes pasi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére! Győr
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Sziasztok!
Budapesten heteró alapon, nőt kényeztetnék a valóban 23-as cerkámmal!
Budapesten heteró alapon, nőt kényeztetnék a valóban 23-as cerkámmal!
Hétfő estére változott.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 21. szerda 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 21. szerda 17:45
Törölt felhasználó (3054102)

Zalaegerszegen vasárnap estére keresek pasit, akit lehet orálisan kényeztetni. Helyem lesz. Privátban egyeztessünk, köszi szépen.
Ma hellyel rendelkező, férfias, aktív pasit keresek.

50/186/100 Budapesti nagyméretű (21/6) férfi...
Párhoz csatlakozom izgalmas erotikus kalandokra...
Ehyhe Bi is mehet...
.
Párhoz csatlakozom izgalmas erotikus kalandokra...
Ehyhe Bi is mehet...
.
Megbízható ápolt pasi barátkozna hölgy vagy házaspár személyében, van nemi gyakorlatom Tantra masszázsban.
Vác - Gödöllő - Gyöngyös vonalon.
Vác - Gödöllő - Gyöngyös vonalon.
Sziasztok!
Budapesten heteró alapon, pár illetve hölgy játszótársa lennék!
Amit nyújtok, 23cm es cerka ,diszkréció!
Budapesten heteró alapon, pár illetve hölgy játszótársa lennék!
Amit nyújtok, 23cm es cerka ,diszkréció!
Zalaegerszegen vasárnap estére keresek pasit, akit lehet orálisan kényeztetni. Helyem lesz. Privátban egyeztessünk, köszi szépen.
Sziasztok. Magára adó, 45éves, igényes pasi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére! Győr
Sziasztok! Lánnyal-Párral ismerkednék! Tolna-Fejér megye és környéke! Utazni tudok. Adatlapom kitöltve!
Sziasztok Augustus 24.-e estére keresek Bp-i partnert vagy partnereket hölgy, csajszi , pár személyébe !!!
Diszkrét heteró életvitelű játszótársat keresek. Adatlapom szerint.

Strap-on szexhez keresek olyan Lányt,Nőt vagy Hölgy tagú párt aki a felcsatolható műfarkára húzna egy análisan szűz pasit!Pároknál csakis Női aktivítás jöhet szóba!Szombathelyi 45.é. pasi vagyok!Búvóhelyem van.Csakis strap-on szex érdekel!!
Sziasztok!
Csütörtök péntek, Esztergomban kezdő párral kalandoznánk…
Csütörtök péntek, Esztergomban kezdő párral kalandoznánk…
Sziasztok. Egyedül élő budapesti férfiként korban hozzám illő "szexbarátnőt" keresek, de komolyabb komolyabb kapcsolat is elképzelhető...
Megismerkednék olyan kíváncsi hetero vagy enyhe biszex érdeklődésű sráccal,úrral akit már régóta foglalkoztat hogy kipróbáljon egy-két izgalmas dolgot fiúval(közös hoki,orál).Kérem csak olyan írjon aki mer és akar is találkozni.Pestmegyei ápolt nagyon igényes srác vagyok,helyem van.Nem levelezgetni akarok hanem találkozni.Írj ha magadra ismersz!Maximálisan diszkrét vagyok!