Sziasztok! Budapesti, hellyel rendelkező, harisnyaimádó, független és diszkrét férfi keres BI párt vagy magányos, erotikát átlagnál jobban igénylő hölgyet kellemes kikapcsolódásra. Alkat nem számít... és minden kívánsághoz alkalmazkodom...
Férfi kettesben NEM érdekel...!!!

Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Szép estét.
40 feletti korosztály príma, az vagyok én is. smile
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Létszives olvassátok nézzétek át adatlapom, ha szimpatikus akkor irj levelet és folytassuk.
Üdv. Albert
Létszives olvassátok nézzétek át adatlapom, ha szimpatikus akkor irj levelet és folytassuk.
Üdv. Albert
Ma este fogadni tudok lányt, párt a hajómon Balatonszemesnél heteró alapon
Sziasztok !
Balatoni hajózás érdekel valakit hölgy vagy párra gondoltam, a hajó Gyenesdiáson van a környéken rugalmasan tudok mozogni , napfürdőzés ,fürdőzés , naplemente nézés a vízről feledhetetlen pillanatok ne csak gondolkodj rajta hanem élő is át.
Balatoni hajózás érdekel valakit hölgy vagy párra gondoltam, a hajó Gyenesdiáson van a környéken rugalmasan tudok mozogni , napfürdőzés ,fürdőzés , naplemente nézés a vízről feledhetetlen pillanatok ne csak gondolkodj rajta hanem élő is át.
Sziasztok! Budapesti, hellyel rendelkező független és diszkrét férfi keres BI párt vagy magányos erotikaimádó hölgyet kellemes kikapcsolódásra. Harisnyafétisem van...
Alkat nem számít... és minden kívánsághoz alkalmazkodom...

Sziasztok!
Kezdő szolid párral ismerkednék 3as együttlétekre a hölgy de mindenki örömére,heteró alapon.
Nem csak egy alkalomra..
Én átlagos alkat,intim méret,heteró ápolt Ffi.
További infók adatlapomon.Üzenet privátban
Kezdő szolid párral ismerkednék 3as együttlétekre a hölgy de mindenki örömére,heteró alapon.
Nem csak egy alkalomra..
Én átlagos alkat,intim méret,heteró ápolt Ffi.
További infók adatlapomon.Üzenet privátban
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Sziasztok! Budapesti, hellyel rendelkező független és diszkrét férfi keres BI párt vagy magányos erotikaimádó hölgyet kellemes kikapcsolódásra. Harisnyafétisem van...
Alkat nem számít... és minden kívánsághoz alkalmazkodom...

Sziasztok !
Budapesten elhanyagolt nő , illetve heteró pár játszótársa lennék !
Valóban nagy cerkám van !
Budapesten elhanyagolt nő , illetve heteró pár játszótársa lennék !
Valóban nagy cerkám van !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Sziasztok!Keresem azt az extrém/perverz Lányt vagy Nőt aki eljátszana a szűz fenekemmel!Helyem van az nem akadály!Egész egyszerűen csak dugj meg felcsatolhatóval!Érezni szeretném a műfarkat magamban.Párok is szóba jöhetnek de csakis Női aktivitással!
PASIK KIZÁRVA!!!
PASIK KIZÁRVA!!!
Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék!

Van itt idősebb pasi, aki szopatni szeretne?
Sziasztok! Ma éjjel fogadnék hölgyet, párt érdi családi házamban. Ápolt, igényes, mások szerint jó pasi vagyok, 18/4 intimmel.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Szép jó reggelt.
Üdv. Albert
Üdv. Albert
Sziasztok,formás hölggyel, jó fej párral randiznék.Bajai fiatalos pasi vagyok.
Állandó partnert, párt keresek. Diszkréten.
Ki szopatna meg Kecskeméten
Kíváncsi hetero pasi ?
?
Kíváncsi hetero pasi ?
?