Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Sziasztok! Párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is csatlakoznék !!!!
Sziasztok! Hosszú távra szeretnénk megismerni EGY egymást imádó és szerető párt!
Sziasztok,formás hölgy, jó fej páros partnere lennék.Bajai fiatalos pasi vagyok.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok! Kíváncsi, nem szégyellős hölgyet keresek, aki a keleti régióban él és szeretne izgalmakat átélni egy kulturált férfi társaságában. Lszi írj privát üzenetet.
Sziasztok!
Nem független, elhanyagolt, fiatalos pasi keres hasonló lányt, nőt, asszonyt, havi 1-2 titkos talihoz, ahol bármi megengedett, amit szeretnénk mindketten.
Ha Te is úgy érzed, nem kapod meg otthon, amire vágysz, ha el vagy hanyagolva, akkor keress meg.
176 magas vagyok, 82 kg, szőkésbarna rövid haj, borotvált intim. Igényes vagyok magamra, és a környezetemre is.
Ha van kedved, írj Nekem.
Helyileg Vas, és esetleg a környező megyék.(autóban, szabadban, nálad…stb.)
Köszönöm hogy elolvastad.
T.
Nem független, elhanyagolt, fiatalos pasi keres hasonló lányt, nőt, asszonyt, havi 1-2 titkos talihoz, ahol bármi megengedett, amit szeretnénk mindketten.
Ha Te is úgy érzed, nem kapod meg otthon, amire vágysz, ha el vagy hanyagolva, akkor keress meg.
176 magas vagyok, 82 kg, szőkésbarna rövid haj, borotvált intim. Igényes vagyok magamra, és a környezetemre is.
Ha van kedved, írj Nekem.
Helyileg Vas, és esetleg a környező megyék.(autóban, szabadban, nálad…stb.)
Köszönöm hogy elolvastad.
T.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Sziasztok, találkozni akaró hölggyel randiznék ma este. 47 éves budapesti hetero férfi vagyok
Sziasztok! Keresek egy férfit a közelemből, akinek van helye, szívesen látna és szeretne alázni, fasszopónak nevezne, szopatna és nyalatná magát, teleélvezné a szám, és lankadás után levizelné a fejem.
Sziasztok! Ápolt, igényes, nem független, mások szerint jó pasiként keresek hölgyet vagy párt diszkrét, akár rendszeres szexre. Sportos testalkatú férfi vagyok 18/4 intimmel, nem szeretem az 1 menetes játékokat. Bp, Érd és ezek környékén keresek.
Sziasztok! Budapesti, hellyel rendelkező, harisnyaimádó, független és diszkrét férfi keres BI párt vagy magányos, erotikát átlagnál jobban igénylő hölgyet kellemes kikapcsolódásra. Alkat nem számít... és minden kívánsághoz alkalmazkodom...
Férfi kettesben NEM érdekel...!!!

Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Szép estét.
40 feletti korosztály príma, az vagyok én is. smile
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Létszives olvassátok nézzétek át adatlapom, ha szimpatikus akkor irj levelet és folytassuk.
Üdv. Albert
40 feletti korosztály príma, az vagyok én is. smile
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Létszives olvassátok nézzétek át adatlapom, ha szimpatikus akkor irj levelet és folytassuk.
Üdv. Albert
Ma este fogadni tudok lányt, párt a hajómon Balatonszemesnél heteró alapon
Sziasztok !
Balatoni hajózás érdekel valakit hölgy vagy párra gondoltam, a hajó Gyenesdiáson van a környéken rugalmasan tudok mozogni , napfürdőzés ,fürdőzés , naplemente nézés a vízről feledhetetlen pillanatok ne csak gondolkodj rajta hanem élő is át.
Balatoni hajózás érdekel valakit hölgy vagy párra gondoltam, a hajó Gyenesdiáson van a környéken rugalmasan tudok mozogni , napfürdőzés ,fürdőzés , naplemente nézés a vízről feledhetetlen pillanatok ne csak gondolkodj rajta hanem élő is át.
Sziasztok! Budapesti, hellyel rendelkező független és diszkrét férfi keres BI párt vagy magányos erotikaimádó hölgyet kellemes kikapcsolódásra. Harisnyafétisem van...
Alkat nem számít... és minden kívánsághoz alkalmazkodom...

Sziasztok!
Kezdő szolid párral ismerkednék 3as együttlétekre a hölgy de mindenki örömére,heteró alapon.
Nem csak egy alkalomra..
Én átlagos alkat,intim méret,heteró ápolt Ffi.
További infók adatlapomon.Üzenet privátban
Kezdő szolid párral ismerkednék 3as együttlétekre a hölgy de mindenki örömére,heteró alapon.
Nem csak egy alkalomra..
Én átlagos alkat,intim méret,heteró ápolt Ffi.
További infók adatlapomon.Üzenet privátban
Sziasztok!