Sziasztok! Mi egy 48/54 éves fiatalos valós biszex (nő-férfi) pár vagyunk. Hasonló érdeklődésű hellyel rendelkező biszex párt, lányt, vagy pasit keresünk ma estére! Egyedülálló pasi esetében minimum 18/5 méretű intim méret a vágy! A szimpátia és a kémia megléte miatt arcos és intim fotót fogunk kérni google chaten, amit természetesen viszonzunk! Privát üzeneteket várunk!
Sziasztok!
Kezdő szolid párral ismerkednék 3as együttlétekre a hölgy de mindenki örömére,heteró alapon.
Nem csak egy alkalomra..
Én átlagos alkat,intim méret,heteró ápolt Ffi.
További infók adatlapomon.Üzenet privátban
Kezdő szolid párral ismerkednék 3as együttlétekre a hölgy de mindenki örömére,heteró alapon.
Nem csak egy alkalomra..
Én átlagos alkat,intim méret,heteró ápolt Ffi.
További infók adatlapomon.Üzenet privátban
Párok erotikus vágyait kielégíteném ma este!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Szigetszentmiklóson cumiznék ma
Extra nagy és vastag faszú Aktív férfit keresek Budapesten
Sziasztok.Keresünk holnap estére pasit harmadiknak feleségem örömére,olyat aki sokáig vagy egymás után többször is bírja! Hely kell! Pl (lakás,panzió).
Párcserés szexre keresünk párt
hölgyek asszonyok egy fergeteges orális élmény???!!!
Sziasztok! Párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is
16cm es intimmel keresek ma, holnap párt, hölgyet utazni, fogadni tudok Révfülöpnél
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Holnap reggeltől szaunázás, masszázs, vitorlázás 4-6 fővel Révfülöpnél
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Sziasztok! Párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is csatlakoznék !!!!
Sziasztok! Hosszú távra szeretnénk megismerni EGY egymást imádó és szerető párt!
Sziasztok,formás hölgy, jó fej páros partnere lennék.Bajai fiatalos pasi vagyok.
Szia , Sziasztok !

Sziasztok! Kíváncsi, nem szégyellős hölgyet keresek, aki a keleti régióban él és szeretne izgalmakat átélni egy kulturált férfi társaságában. Lszi írj privát üzenetet.