Most Csepel szigeten autós sexben szívesen benne lennèk
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
vastag farokkal valaki ma orálra Pesten? max 46ig!
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80
Nálam idősebb hölgy,pár barátságát keresem. Nem csak szex,minden téma szóba jöhet. Kecskemét Szolnok környékén.
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket és masztizik.
52/180/80, független, vékony, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket és masztizik.
52/180/80, független, vékony, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Sziasztok. Idősebb Párnak lennék házibarátja!! Kedves,normális és igényes vagyok..
Sziasztok!
Nem független, elhanyagolt, fiatalos pasi keres hasonló lányt, nőt, asszonyt, havi 1-2 titkos talihoz, ahol bármi megengedett, amit szeretnénk mindketten.
Ha Te is úgy érzed, nem kapod meg otthon, amire vágysz, ha el vagy hanyagolva, akkor keress meg.
176 magas vagyok, 82 kg, szőkésbarna rövid haj, borotvált intim. Igényes vagyok magamra, és a környezetemre is.
Ha van kedved, írj Nekem.
Helyileg Vas, és esetleg a környező megyék.(autóban, szabadban, nálad…stb.)
Köszönöm hogy elolvastad.
T.
Nem független, elhanyagolt, fiatalos pasi keres hasonló lányt, nőt, asszonyt, havi 1-2 titkos talihoz, ahol bármi megengedett, amit szeretnénk mindketten.
Ha Te is úgy érzed, nem kapod meg otthon, amire vágysz, ha el vagy hanyagolva, akkor keress meg.
176 magas vagyok, 82 kg, szőkésbarna rövid haj, borotvált intim. Igényes vagyok magamra, és a környezetemre is.
Ha van kedved, írj Nekem.
Helyileg Vas, és esetleg a környező megyék.(autóban, szabadban, nálad…stb.)
Köszönöm hogy elolvastad.
T.
Sziasztok! Borsodi pár szeretne ismerkedni pasival aki komolyan is gondolja. Csak közelben keresünk max 60km!! Sok sikert mindenkinek.
Paks-Szekszárd-Pécs útvonalon párokkal ismerkednénk
Szombat estére/Vasárnapra keresek Lányt/Nőt vagy Hölgy tagú párt aki análisan felavatná a szűz hátsómat felcsatolhatóval.A Strapon szex élményt szeretném megélni amikor az ellenkező nem kiélné magát rajtam mikor a műfarkára húz és megkefél.Szeretném megtapasztalni az érzést mikor bennem lenne egy műfarok és ki be jár amint egy Hölgy ütemesen dug vele.
Pároknál csakis Női aktivitás jöhet szóba!
Férfiak kizárva!!!
Pároknál csakis Női aktivitás jöhet szóba!
Férfiak kizárva!!!
Szép nagy és vastag faszú férfit keresek ,tud mit akarsz kezdeni a nagy faszoddal
Ezen a bűvös napon, pénteken, 13.-án kéjséggel csatlakoznék egy budapesti, értelmiségi hetero házaspárhoz, csakis a hölgy örömére. Kedves, normális férfi vagyok
Sziasztok!
Heves megyében keresek hölgyet/párt hosszútávra! A többit privátban.
Heves megyében keresek hölgyet/párt hosszútávra! A többit privátban.
Szép jo reggelt.
40 feletti korosztály príma, az vagyok én is.
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Létszives olvassátok nézzétek át adatlapom, ha szimpatikus akkor irj levelet és folytassuk.
Üdv. Albert
40 feletti korosztály príma, az vagyok én is.

Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Létszives olvassátok nézzétek át adatlapom, ha szimpatikus akkor irj levelet és folytassuk.
Üdv. Albert
Sziasztok! Budapesti, hellyel rendelkező, harisnyaimádó, kulturált és beszélgetni is tudó független férfi keres barátnőt. Ismerkedés, kellemes kikapcsolódás, programok és sok-sok erotika. Komoly kapcsolat kialakítása a célom.
Sziasztok! Ápolt, igényes, mások szerint helyes, de nem független pasiként keresek most szombat este/éjjelre partnert/partnereket (hölgyet vagy párt). 18/4 többlövetű (3-4 minimum) intimmel tudnálak kényeztetni. Hely kell, Bp, Érd és ezek környéke játszik. Kb. este 9től hajnali 2-3ig, 1-2 órás maszatolás nem érdekel.
Sziasztkk. Idősebb hölgyet keresek közös huncutkodáshoz. Halmaj vonzáskörzete. Ne légy szégyenlős és írj privátban és mindent megbeszélünk. Pároktol se zárkózom el. Puszi
Azon a bűvös napon, pénteken, 13.-án kéjséggel csatlakoznék egy budapesti, értelmiségi hetero házaspárhoz, csakis a hölgy örömére. Kedves, normális férfi vagyok
Most szombat estére/éjjelre keresek
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 11. szerda 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 11. szerda 21:30
Törölt felhasználó (4745934)

Sziasztok! Ápolt, igényes, mások szerint helyes, de nem független pasiként keresek most hétvégére, tervezetten szombat este/éjjelre partnert/partnereket (hölgyet vagy párt). 18/4 többlövetű (3-4 minimum) intimmel tudnálak kényeztetni. Hely kell, Bp, Érd és ezek környéke játszik. Kb. este 9től hajnali 2-3ig, 1-2 órás maszatolás nem érdekel.