Sziasztok ! Búvóhelyet biztosítanék titkos szeretőknek , pároknak akiknek nincs hol szeretkezni . Cserében beszállnék harmadiknak vagy csak masztizva kukkolnék ! Budapesten van a búvóhelyem ! Extrém kéréseket is meghallgatok... Ha tetszik megvalósithatjuk.
Sziasztok
Aktív pasi keresek aki ma Ózdon vagy környékéről kezdő 29 éves mackós srácot szopatna?
Aktív pasi keresek aki ma Ózdon vagy környékéről kezdő 29 éves mackós srácot szopatna?
Eger és környékén, valaki, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna?
Sziasztok!
Valódi nagy f@szra vágyó nő jatszótársa lennék Budapesten !
Valódi nagy f@szra vágyó nő jatszótársa lennék Budapesten !
Sziasztok! 50-es, 60-as hölgyekkel ismerkednék Miskolc környékén. Esetleg párokkal bármilyen korosztályból. Sok sikert mindenkinek!
50 feletti hölgyet kényeztetnék hétközben. Utazni tudok
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Sziasztok Normális ápolt nemdohányzó ffi utitársat keresek thaiföldre januárban fifti fifti alapon
Sziasztok, összeszokott hármas keres egy negyedik hölgy tagot.
Hármasunk dekoratív hölggyel , és két kitartó férfival rendelkezik.
Hatvan és vonzáskörzete.
Helyet biztosítani tudunk.
Fontos a közös szimpátia.
Egyedülálló férfiakat nem keresünk.
Hármasunk dekoratív hölggyel , és két kitartó férfival rendelkezik.
Hatvan és vonzáskörzete.
Helyet biztosítani tudunk.
Fontos a közös szimpátia.
Egyedülálló férfiakat nem keresünk.
sziasztok. szexpartnerem keresem Hollandiában.50es férfi.
Budapesten solo férfi vagyok hölgy örömre

Sziasztok! Párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is
Sziasztok!
Ma napközben hölgy vagy pár?
Lehet autós kaland, reptér, szauna, bármi szoba jöhet, utazni tudok bárhova.
Írj privátban, igényes, borotvált pasi vagyok...
Ma napközben hölgy vagy pár?
Lehet autós kaland, reptér, szauna, bármi szoba jöhet, utazni tudok bárhova.
Írj privátban, igényes, borotvált pasi vagyok...
Sziasztok Nyiregy környéki nő akivel lehetne diszkréten talizgatni? Írj rám
+70-es csajokat,párokat keresek hosszú távra,Budapesten.Ha érdekel keress privátban!!
Sziasztok, Bajai fiatalos, független pasi vagyok.Formás hölggyel,kellemes párral ismerkednék ha lehet rendszeres randikhoz.
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket és masztizik.
52/180/80, független, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket és masztizik.
52/180/80, független, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Megismerkednék olyan kíváncsi hetero sráccal,úrral aki már rég ki akarja próbálni milyen ha egy srác orálisan kielégíti,úgy ahogy Te szeretnéd és ameddig csak bírod.Garantáltan nem fogsz csalódni!Igényes ápolt vékony srác vagyok,helyem van de akár hozzád is elmegyek.Kérlek csak akkor írj ha valóban szeretnéd és tényleg van szabad időd!Hitegetők ne!Köszönöm!Pestmegyei vagyok!
50 feletti hölgyet kényeztetnék hétközben. Utazni tudok.