Szép napot!Párral ismerkednék hármas együtlétekre heteró alapon.Infok adatalapomon.
Eger és környékén, valaki, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna?
Sziasztok!45é. Szombathelyi pasi keresi azt a bevállalós Nőt aki a fordított felállást szereti és kedveli (Strap-on).Csakis kizárólag Te dugnál engemet akár többször is vagy hosszabb távon.Nem akarom elhinni,hogy nincs egy olyan Nő aki imádja a férfiak fenekét jól szét dugni??Az sem jelentene akadályt ha párban élsz kizárólagos alapon csakis Te mint Nő dugnál engem.Nagyon szeretném már ha műfarokra lennék húzva.
Zalaegerszegen ma pasit kényeztetnék orálisan.
Helyem van, akit érdekel privátban keressen. Köszönöm szépen.
Helyem van, akit érdekel privátban keressen. Köszönöm szépen.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80
50+ férfit keresünk. Bp.
Most hétvégén, 30-60 év körüli, hellyel rendelkező, férfias partner kedvére lennék.

Veszprém megyéből hölgy?
sziasztok. szexpartnerem keresem Hollandiában.50es bi férfi.
sziasztok! ma estére nő esetleg házaspár ismerkedni,találkozni?? nyiregy-újfehértó-téglás-debrecen környékéről,
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Zalaegerszegen ma délután, este pasi, akit lehet orálisan kényeztetni? Helyem van. Privátban keress, köszönöm.
Sziasztok!
Nem függetlenként 60 feletti hölggyel vagy párral ismerkednék!
Nem függetlenként 60 feletti hölggyel vagy párral ismerkednék!
Egyoldalúan szopnék 40 fölötti, férfias, kocsival vagy hellyel rendelkező, nemdohányzó pasit.
Vékony, sportos, ápolt bi passzív srác vagyok.

Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Budapesti házaspár hölgy tagja részére keresünk külső kapcsolatot. ENM fogalmának értése elöny!
Nem dohányzó!
Nem dohányzó!
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!