Szombat éjjelre szívesen fogadnék párt Gyöngyösön!
Beszélgetés , iszogatás közben kedvcsinálónak erotikus társasozás!
Érezzük jól magunkat szombat este!
Beszélgetés , iszogatás közben kedvcsinálónak erotikus társasozás!
Érezzük jól magunkat szombat este!
Eger környékéről, bi aktív férfi, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna?
Szia !
Valóban nagy cerkával megáldott pasiként.
Budapesten nő, illetve. heteró pár jatszótársa lennék.
Valóban nagy cerkával megáldott pasiként.
Budapesten nő, illetve. heteró pár jatszótársa lennék.
Jelentkezem
(Ez egy válasz Anatra9955 üzenetére (2024. 11. 12. kedd 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 12. kedd 17:07

Sziasztok! Két + 50-s pasit keresek egy fiatal 24 éves csaj + 3 pasi felállásra!Nagyon szeretné kipróbálni,első alkalom lenne! Komoly,diszkrét megbízható pasikat keresek:emailen tud képeket küldeni,ott lehet is vele beszélni.Hétköznap napközben jó,helyet közösen kell megoldanunk!Siófok,BP az irány de minden megbeszélés kérdése!
Joreggelt ! 30as elvált Budapesti férfi keresi Hölgy partnerét
Jo reggelt
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Ha szimpatikus az adatlapom akkor várom a jelentkezést levélben.
Akár ma este is talizhatunk
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Ha szimpatikus az adatlapom akkor várom a jelentkezést levélben.
Akár ma este is talizhatunk
Zalaegerszegen ma pasit kényeztetnék orálisan, helyem van. Privátban egyeztessünk. Köszönöm.
Sziasztok! Két + 50-s pasit keresek egy fiatal 24 éves csaj + 3 pasi felállásra!Nagyon szeretné kipróbálni,első alkalom lenne! Komoly,diszkrét megbízható pasikat keresek:emailen tud képeket küldeni,ott lehet is vele beszélni.Hétköznap napközben jó,helyet közösen kell megoldanunk!Siófok,BP az irány de minden megbeszélés kérdése!
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Sziasztok!
Független,kultúrált,jó megjelenésűnek mondott férfiként ismerkednék... főként párt keresek mindenre nyitottan.Szivesen lennék házibarát,esetleg kukkolás is érdekel. Kedves,barátságos emberek társaságát keresem kizárólag.Szállás is lehetséges,ha errefelé terveznétek kirándulást
Független,kultúrált,jó megjelenésűnek mondott férfiként ismerkednék... főként párt keresek mindenre nyitottan.Szivesen lennék házibarát,esetleg kukkolás is érdekel. Kedves,barátságos emberek társaságát keresem kizárólag.Szállás is lehetséges,ha errefelé terveznétek kirándulást
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80
Zalaegerszegen ma kora este, és szerdán pasit kényeztetnék orálisan, helyem van. Privátban egyeztessünk.
Sziasztok! Párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is
Sziasztok!
Hölgyet vagy párt fogadnék a lakásomon Budapest belvárosban,egy kis lazulásra, kedd vagy szerda (Nov-12-13) bármikor jó egész nap vagy este, éjszaka, ha lenne kedve valakinek, írjon privátban.
Igényes, tisztelettudó, borotvált, normál testalkatú pasi vagyok.
Szép napot!
Csak hölgy, vagy pár jöhet szóba...
Hölgyet vagy párt fogadnék a lakásomon Budapest belvárosban,egy kis lazulásra, kedd vagy szerda (Nov-12-13) bármikor jó egész nap vagy este, éjszaka, ha lenne kedve valakinek, írjon privátban.
Igényes, tisztelettudó, borotvált, normál testalkatú pasi vagyok.
Szép napot!
Csak hölgy, vagy pár jöhet szóba...
Zalaegerszegen szerdán pasit kényeztetnék orálisan, helyem van. Privátban egyeztessünk.
Szerdán napközbenre, kora délutánra keresek diszkrét partnert hellyel.
Szerdán napközbenre, kora délutánra keresek diszkrét partnert hellyel.
Szia.B3nne lennék
(Ez egy válasz Movie üzenetére (2024. 11. 11. hétfő 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 11. hétfő 08:34

Szivesen találkoznék olyan sráccal,úrral aki nagyon szereti ha orálisan kényeztetik de csak ritkán van benne része esetleg még sosem csinálták neki és kipróbálná,izgatja,viszonzást nem várok csak kényelmesen eldőlsz a fotelomban és élvezned kell.Úgy és addig csinálom ameddig csak akarod.Kérem csak olyan IAKI VALÓBAN EL IS TUD JÖNNI HOZZÁM!Igényes ápolt vékony srác vagyok,nem fogsz csalódni bennem.Pestmegyében van helyem de jöhetsz bárhonnan!
Sziasztok Nyiregy környéki nő aki magányos és elhanyagolt ?
Sziasztok. Párral vagy Hölgyel ismerkednék hosszú távra