Sziasztok
Hello
Kecskeméten kíváncsi hetero pasit szopnék
Kecskeméten kíváncsi hetero pasit szopnék
Sziasztok.
Nov.30.án igényes privát bulit szervezünk Piliscsabán.Várjuk jó fej nyitott Párok jelenkezését,sportos vagy normál testalkattal,50 éves korig!
Részletekért keressetek bátran privátban!
Nov.30.án igényes privát bulit szervezünk Piliscsabán.Várjuk jó fej nyitott Párok jelenkezését,sportos vagy normál testalkattal,50 éves korig!
Részletekért keressetek bátran privátban!

Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Sziasztok! 25 éves, egyedülálló férfiként csatlakoznék párokhoz, illetve nem független nőkhöz. Testrol van kint kep az oldalon, arcrol privatba kuldok. Debrecen és környéke.
sziasztok , bi fiu barátot keresek Hollandiában akivel egy izgalmas titkos baráti kapcsolatot ápolhatok. férfias játékok..
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !

Üdv
Érett hölgyet,feleséget kényeztetnék akár lakásomon,ha esetleg lenne jelentkező kérem privátban folytassuk.
Szép,élvezetes napot mindenkinek!
Érett hölgyet,feleséget kényeztetnék akár lakásomon,ha esetleg lenne jelentkező kérem privátban folytassuk.
Szép,élvezetes napot mindenkinek!
Szopnini imadot keresek kor alkat nem szamit
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét, egyedülálló férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Győr.
Sziasztok, belevaló hölgyet keresek az adatlapom szerint. 47 éves budapesti hetero férfi vagyok. Ha kell, hozlak-viszlek

Kíváncsi hetero pasit szopnék Kecskeméten
Sziasztok,formás hölggyel vagy párral ismerkednék.Bajai fiatalos, független pasi vagyok.
Idősebb nőt vagy párt keresek.Használjatok kedvetekre….
Sziasztok. Zalaegerszegen ma kora este, este pasit kényeztetnék orálisan, helyem van hozzá. Privátban keress, köszi.
Sziasztok! Hölgynek vagy pároknak lennék partner.
Sziasztok, olyan személyt keresek aki kora reggel kenyeztetné farkamat, vas megye , utazni tudj ! Írj üzenetet...
Sziasztok! Budapesten 30eves elvált férfi vagyok nagy mérettel, Bpn keresek kedves hölgyet vagy párt közös kikapcsolódásra szex kapcsolatra.
Hölgyek, párok levelét várom...Sok mindenre nyitott, kíváncsi, 50-es, somogyi pasi vagyok.
hölgyekkel ismerkednék
közös programok,utazás
közös programok,utazás