Szívesen ismerkednék, leginkább személyesen egy tea vagy kávé mellett.
Egyből az ágyba nem érdekel.

Egyből az ágyba nem érdekel.

Hajdú-biharban keresek egy nagyon vékony farkú potens férfit, aki szívesen megdugna. Helyem hétköznap délelőttönként van.
Szimpátián alapuló nő,aki szereti, hogy kènyeztetve van?
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit…
Sziasztok! Budapest és Déli vonzáskörzetében Párokkal szeretnék ismerkedni!
Sziasztok,Baja és környékén formás hölggyel ismerkednék. Független,fiatalos pasi vagyok.
Szopok nyelem baszhato vok.
Aktívat keresek
Aktívat keresek
Bi passzív vagyok, szívesen megismerkednék bi aktív egyenruhás, öltönyös pasival, Eger és környéke, 40es, 50es férfias írjon.
Ismerkednek érettebb korosztályból, Bp
Diszkréció adott elvart
Diszkréció adott elvart

Nem teljesen kezdő párként párokkal ismerkednénk, elsősorban Tolna megyéből.
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is!
Sziasztok!
Fiatal mackós srác vagyok aki idösebb hölgyet keres aki szexrabszolgának használna(popsit puncit nyalatna) ózdon és környékén.
Helyszínem akad de tudok utazni is.
Fiatal mackós srác vagyok aki idösebb hölgyet keres aki szexrabszolgának használna(popsit puncit nyalatna) ózdon és környékén.
Helyszínem akad de tudok utazni is.
Diszkrét,rendszeres kapcsolatra keresek hölgyet,aki szeretné megélni a vágyait…..lehet idősebb korosztály is.
Privátban..
Privátban..
Hölgyek, párok levelét várom...Sok mindenre nyitott, kíváncsi, 50-es, somogyi pasi vagyok.
Kíváncsi hetero pasit szopnék Kecskeméten
Írj
Írj
Lányok,párok,ma-holnap, szimpátia alapján?
Sziasztok
Hölgyekkel ismerkednék közös kikapcsolódásra
Hölgyekkel ismerkednék közös kikapcsolódásra
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Budapesti 60-as ápolt pasi,60-70 es hölgy partnerét keresi, aki szereti ha puncija alaposan ki van nyalva.
Egymás előtti szexre keresünk igényes párokat, akiknek esetleg helyük is van. Mi egymást szerető pár vagyunk, és teljesen kezdők a témában...