Sziasztok.
Bp vagy környéki Hölgy(pár) akár Ma
egy laza kalandra
Bp vagy környéki Hölgy(pár) akár Ma
egy laza kalandra

Szép napot mindenkinek Hölgyet vagy párt keresek Baranya megyében kor nem számit utazni tudok
Ha izgatnak a finom punci illatú bugyik,és szivesen hokizol rájuk,akkor gyere el hozzám és csináljuk együtt a barátnőm
fehérnemúire. akkor irj mielőbb.Helyem van Pestmegyében.Kérlek csak akkor irj ha valóban el is jössz és van esti szabad időd.Csak személyes találkozás érdekelDiszkréció!
fehérnemúire. akkor irj mielőbb.Helyem van Pestmegyében.Kérlek csak akkor irj ha valóban el is jössz és van esti szabad időd.Csak személyes találkozás érdekelDiszkréció!
Bi passzív vagyok, szívesen megismerkednék bi aktív egyenruhás, öltönyös pasival, Eger és környéke, 40es, 50es férfias írjon.
sziasztok, párral ismerkednék Hollandiában ahol a bi nem akadály . élvezzuk az életet és egymást.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt játékokhoz !

45 éves kortól keresek bi/hetero férfit, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be. Odaadó bi passzív vagyok, Egerből.
Párt fogadnék vagy Hölggyel találkoznék ma este vagy holnap napközben Budapesten a III. kerületben. Cuckold szex. Igényes pasi vagyok kellemes mérettel.
Idősebb párokkal ismerkednék! circling
Sziasztok, belevaló hölggyel randiznék Bp-en! Hely van, akár hozlak-viszlek!
Sziasztok!
Hatvan-Jászberény környezetben keresek hölgyet párt,csak a hölgy örömére.
Hosszú és tartalmas kapcsolatra.
Írj privátban kérlek.
Puszka
Írj privátban kérlek.
Puszka
Most hétvégén szopnék férfias, igényes, 40-60 közötti, inkább nagyobb darab pasit. Tudok utazni.

kecskeméti biszex párt keresek
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt játékokhoz !
Felnőtt játékokhoz !

Bi passzív vagyok, szívesen megismerkednék bi aktív egyenruhás, öltönyös pasival, Eger és környéke, 40es, 50es férfias írjon.
Hölgyek, párok levelét várom...Sok mindenre nyitott, kíváncsi, 50-es, somogyi pasi vagyok.
Sziasztok!
Írj privátban kérlek.
Puszka
Írj privátban kérlek.
Puszka
46F/51N sportos bi hölgytagú párként hellyel rendelkező vagy közös bérlésre nyitott párt keresnénk Keszthely kken most vasárnap napközben. Női bi fontos, párcserére nyitottak vagyunk.
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !