Szép napot.
40 feletti 50 feletti hölgyel párral ismerkednék akár adatlapom szerint is.
Várom a jelentkezést levélben.
Élvezzünk együtt
40 feletti 50 feletti hölgyel párral ismerkednék akár adatlapom szerint is.
Várom a jelentkezést levélben.
Élvezzünk együtt

Sziasztok.
Márc.22.én házibuli jellegű privát bulit szervezünk Piliscsaba mellett!Igényes környezetben,válogatott jo fej vonzó párokkal!
Szívesen látjuk még normál vagy sportos testelkatú PÁROK jelentkezését 50-52 éves korig!
Részletekért keresssetek bátran privátban....
Márc.22.én házibuli jellegű privát bulit szervezünk Piliscsaba mellett!Igényes környezetben,válogatott jo fej vonzó párokkal!
Szívesen látjuk még normál vagy sportos testelkatú PÁROK jelentkezését 50-52 éves korig!
Részletekért keresssetek bátran privátban....

Házibarát lennék .
Lásd adatlapom
Lásd adatlapom
Negyvenes haver vagy pár Pesten péntekre?
Sziasztok. Párral ismerkednék hosszú távra!!!
Jászberényi hölgyel ismerkednék hosszabb távú kapcsolatra.
Hölgyek, párok levelét várom...Sok mindenre nyitott, kíváncsi, 50-es, somogyi pasi vagyok.
Sziasztok! Szeretnék találni egy hölgyet aki bevezetne a szex élményeibe. 60 éves Heteró pasi
Ha Szeged környékéről van hölgy aki ebben tudna segíteni privátban várom az üzenetét.
sok sok tisztelettel a hölgyeknek.
Ha Szeged környékéről van hölgy aki ebben tudna segíteni privátban várom az üzenetét.
sok sok tisztelettel a hölgyeknek.
Keresek olyan kiváncsi hetero urat,srácot akimegőrül a szép puncikért,és szivesen hokizna velem izgató masztizós csajos videókra,van pár finom punci illatú bugyim is.Igényes ápolt Pestmegyei hellyel rendelkező srác vagyok,főként esténként érek rá vagy hétvégén napközben is.Csak puncimániások irjanak és olyan aki tényleg akar is és eli is jön hozzám.Köszönöm!
Sziasztok párok, holnap tervezünk egy kisebb sétát Újbudától az M0 -ig... kellemes időben, a természet lágy ölén... pezsgőzgetve, meg-megállva...
Orális kényeztetést igénylő hölgy társaságát keresem…
Rendszeres kényeztetés…
Privátban írj
Rendszeres kényeztetés…
Privátban írj
Szopnék most szép nagy faszt
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Jászberényi hölgyel barátkoznék.
sziasztok lányok hőlgyek ismerkedés webcam bármiben bennevagyok. Havalamit nemkapsz meg othon vagy csak unod a megszokást irj. Esetleg férjed barátod elhanyagol vagy kiprobálnál valami ujat én benevagyok. webcam arcnélkül névnélkül titkos kapcsolat.
Ma délután Mohácson,busójáráson PÁROKKAL ismerkednénk
Sziasztok. Valós, találkozóra is nyitott partnereket keresek. 40-es budapesti férfi vagyok, intim 21/6.
+60+70-es hölgyet,párt keresek hosszútávú kapcsolatra. Olyan írjon aki ,mer is találkozni!!
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Ma este hölgy vag, pár heteró alapon Balatonakali környékén?