Vékony nőt keresek szex kapcsolatra! Mezőkövesd kőrnyéke
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is!
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok! Idősebb és normális Párral ismerkednék!! Barátkozás és hosszabb távra házibarát a cél!!!!
Sziasztok!
Péntek estére keresek Budapesten nőt ,illetve heteró alapon párt !
Megbízható, nagy cerkával rendelkezem .
Péntek estére keresek Budapesten nőt ,illetve heteró alapon párt !
Megbízható, nagy cerkával rendelkezem .
Sziasztok! Idősebb és normális Párral ismerkednék!! Barátkozás és hosszabb távra házibarát a cél!!!!
Sziasztok
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Idősebb szopatni akaró pasit keresek.
Kecskeméti párt keresünk
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !

Szeretnéd hogy kenyeztesek a faszod ?? Teljes diszkréció mellett ugorj fel Pestre diszkréten
Olajos fasz maszas Elite simi kicsi orál ha akarod majd olajjal kifejem a faszodbol a gecit garantáltan élvezni fogod irj
Üzenet módosítása itt
Olajos fasz maszas Elite simi kicsi orál ha akarod majd olajjal kifejem a faszodbol a gecit garantáltan élvezni fogod irj
Üzenet módosítása itt
Sziasztok. 45éves, magára adó, egyedülálló férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Győr
Sziasztok! Hatvan-Miskolc vonalon keresek hölgyeket, párokat nap közbeni találkára. Keressetek nyugodtan! Szép napot mindenkinek!
Szép jo napot mindenkinek.
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
40 felett 50felett nem számít.
Csak az élvezet ami számít.
Ha van olyan pár vagy hölgy aki igényelne engem, akkor
várom a jelentkezést levélben.
Köszönöm.
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
40 felett 50felett nem számít.
Csak az élvezet ami számít.

Ha van olyan pár vagy hölgy aki igényelne engem, akkor
várom a jelentkezést levélben.
Köszönöm.
Sziasztok. Párral ismerkednék hosszú távra!!!
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !