Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Ha szereted a finom punci illatú bugyikat és izgatna hogy velem együtt hokizz barátnőm bugyijaira akkor várom válaszod.Pestmegyei igényes vékony srác vagyok,hellyel rendelkezem,csak esténként érek rá.Kizárólag személyes találkozás érdekel kiváncsi hetero sráccal.Hitegetők,igérgetők ne!Elérhetőséget kérek!
Sziasztok
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.

Sziasztok!
Kaposvár környékén ismerkednék, találkoznék laza, vidám, fiatalos párral...
Kaposvár környékén ismerkednék, találkoznék laza, vidám, fiatalos párral...
Vasárnap szopnék férfias, igényes, 40-60 közötti pasit. Kocsiban, szabadban, vagy nálad.

Ismerkednék 45 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Sziasztok ! Van esetleg olyan Pár ahol a Hölgy élvezettel nézné ahogy a két pasi veri egymásnak és be is kapják és a Hölgyet is ki lehet nyalni és szereti,ha két Pasi kényezteti !!! Csak Bi párok !! Lehetőleg Budapest és környékén!
Idősebb 60 + Párral szeretnék ismerkedni! 50- es Férfi vagyok!
Sziasztok, formás hölggyel vagy párral ismerkednék.Bajai fiatalos, független pasi vagyok.
Sziasztok. 45éves, magára adó, fiatalos, egyedülálló férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére! Győr
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is
Sziasztok!
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Sziasztok !
Budapesten napközbeni rapid randin , hölgyet kényeztetnék a valóban 23-cm es cerkámmal !
Budapesten napközbeni rapid randin , hölgyet kényeztetnék a valóban 23-cm es cerkámmal !
Komárom környékén szopatna valaki?
Sziasztok! Április 22.-én nap közbeni találkozóra keresünk Miskolcon, vagy környékén párokat, hölgyeket. Érezzük jól magunkat! Keressetek nyugodtan.
Szívesen beszállnék egy kedves párhoz, ahol nem csak a szexben tudunk egymással mit kezdeni

Sziasztok, szexi ruhákat kedvelő hölggyel ismerkednék az adatlapom szerint Bp-en, független 47 éves férfi vagyok.