Idős hölgyet keresek. Pécs
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Egyedülálló hölgyel, anyukával ismerkednék.
Idősebb 60 + Hölggyel vagy Párral szeretnék ismerkedni! 50- es Férfi vagyok!
Keresek egy fiatal, 20 év körüli srácot, aki szeretné hogy a térdemre fektessem és elfenekeljem, utána pedig nagy kedvvel szopna.
Sziasztok !
Budapesten napközbeni rapid randin , hölgyet kényeztetnék a valóban 23-cm es cerkámmal !
Budapesten napközbeni rapid randin , hölgyet kényeztetnék a valóban 23-cm es cerkámmal !
Keresek: Hölgyek, lányok, barátnők, asszonyokat keresnék, aki szereti, ha ki nyalják a punciját, popsiját, finom csókolózás és ujjazással közben! Terhes nőt csöpögő tejes cicikkel! A nagy mell és csókolózás nagyon beindít! Ha szereted az öklözést, vagy csak kipróbálnád, számíthatsz rám! Csak kukkolás is érdekel! Hely van! Komárom és Fehér, Győr, Pest megyéből! Ha van perverz hajlamod az előny! Mobil vagyok, ha szükséges! Kedvelem az erotikus beszélgetést!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 40-től 65 évesig!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 40-től 65 évesig!
Keresünk egy kíváncsi hölgyet, aki jól érezné magát, két biszex pasi társaságában, akár aktívan, akár csak passzívan.
Most következő hétvégén párok játszótársa lennék, Balatonalmádi privát nyaralóban, diszkrét, nyugodt környezetben.
Házibarát lennék kitartó,nagy farokkal.
Feleség örömének fokozására keresünk hetero párt vagy hetero pasit
Sziasztok,formás hölgy partnere lennék rendszeres randikon.Bajai fiatalos, független pasi vagyok.
Sziasztok
Kecskeméten ma vagy holnap kíváncsi hetero pasit szopnék.
Írj ha érdekel.
Kecskeméten ma vagy holnap kíváncsi hetero pasit szopnék.
Írj ha érdekel.
Sziasztok.
41 éves srác vagyok, szívesen ismerkednék párral.
Vannak fent videoim, fotóim az oldalon.
Üdv:
Catania84
41 éves srác vagyok, szívesen ismerkednék párral.
Vannak fent videoim, fotóim az oldalon.
Üdv:
Catania84
zgat a szex chat!
Szia, lennék a nyaló szolgád. A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned! Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Pisi szex? Imádok nyalni. Talpadra, lábaidra verném... Mi a legvadabb fantáziád???
Szia, lennék a nyaló szolgád. A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned! Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Pisi szex? Imádok nyalni. Talpadra, lábaidra verném... Mi a legvadabb fantáziád???
Sziasztok. Párral ismerkednék!!! Hosszú távra!!!Akár cuckold szexre is..
Sziasztok!
Kaposvár környékén ismerkednék, találkoznék laza, vidám, fiatalos párral...
Kaposvár környékén ismerkednék, találkoznék laza, vidám, fiatalos párral...
Idősebb 60 + Párral szeretnék ismerkedni! 50- es Férfi vagyok!
Ismerkednék 45 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is