Sziasztok valós párként, valós párok ismeretségét keressük, tartós tartalmas barátság kialakítására.
Csak párok. Szóló férfit nem keresünk semmilyen formába.
Moletebb telteb nagy mellű dús szőrzetű hölgyet vagy ilyen párt keresek ahol a hölgynek minden kivánsága beteljesedne ne szégyeld önmagad válalni.Baranya,Tolna,Somogy
Sziasztok!
Pisi szexet kedvelő hölgyet vagy párt keresek Délegyháza, Solt térségben holnap napközben találkozása.Egyéb bi és bizar szex is érdekel
Pisi szexet kedvelő hölgyet vagy párt keresek Délegyháza, Solt térségben holnap napközben találkozása.Egyéb bi és bizar szex is érdekel

Törölt felhasználó (4782449)
VIP

Ki szeret nyalni? Tolna megye Szekszárd
Sziasztok! Lányok és párok ismeretségét keresnénk. Bp és pest megye
Sziasztok! Debrecenbe ismerkednék hölgyel v hpárral!
Kor alkat mindegy, ápoltság és diszkréció fontos. Nem baj ha férjnél vagy csak tudj Délelőtt találkozni. Az üzeneteket privátba kérném
Kor alkat mindegy, ápoltság és diszkréció fontos. Nem baj ha férjnél vagy csak tudj Délelőtt találkozni. Az üzeneteket privátba kérném
Kisebb méretű pasit szopnék.
Sziasztok! Egy fiatalos 48/55 éves biszex pár vagyunk! Még itt vagyunk 2 napig Debrecen környékén, és szeretnénk kalandozni ma vagy holnap este. Akit keresünk: megbízható, nem kamus, hellyel rendelkező biszex pár, lány, srác. Mindenki mindenkivel alapon keresünk, de srácok között csak orál lehetséges! Esetleg autós kaland is szóba jöhet! Arcos és intim fotó a szimpátia és a kémia megléte miatt szükséges lesz, amit természetesen viszonzunk mi is! Leveleiteket privátban várjuk!
Sziasztok!
Pisi szexet kedvelő hölgyet vagy párt keresek Délegyháza, Dunaharaszti térségben ma délután.Egyéb bi és bizar szex is érdekel
Pisi szexet kedvelő hölgyet vagy párt keresek Délegyháza, Dunaharaszti térségben ma délután.Egyéb bi és bizar szex is érdekel
Sziasztok Szekszárd vagy környékén lenne idősebb hölgy?
Szia! Érdekel a szex chat és a nudi is!
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak, profi fényképész vagyok!!!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni. Szívesen kukkolok!
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN,
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak, profi fényképész vagyok!!!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni. Szívesen kukkolok!
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN,
Alázatos szopo szolgat keresek arlo 40 km körzetében nőt párt ffit
Debrecenit, vagy a környéken élőt kresek, aki hétköznap délelőtt, a természetben elbújva dominánsan szopatna, s mikor teleélvezte a szám, utána bele is pisile.
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Ma este 50+ év feletti párt vagy hölgyet keresek egy felejthetetlen hancúrorozásra. Helyem van Zuglóban. 40-es ápolt, igényes heteró pasi vagyok.
Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék.

Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !

Sziasztok valós párként, valós párok ismeretségét keressük, tartós tartalmas barátság kialakítására.
Fagyit?
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 06. 22. vasárnap 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 22. vasárnap 08:01
Törölt felhasználó (4782449)
VIP

Ki szeret nyalni? Tolna megye Szekszárd
Nyíregyházán kicsit domináns idősebb párt keresek.Vékony diszkrét srác vagyok.