Kisebb méretű pasit szopnék.
Sziasztok! Debrecenbe ismerkednék hölgyel v hpárral!
Kor alkat mindegy, ápoltság és diszkréció fontos. Nem baj ha férjnél vagy csak tudj Délelőtt találkozni. Az üzeneteket privátba kérném
Kor alkat mindegy, ápoltság és diszkréció fontos. Nem baj ha férjnél vagy csak tudj Délelőtt találkozni. Az üzeneteket privátba kérném
Sziasztok! Lányok és párok ismeretségét keresnénk. Bp és pest megye

Törölt felhasználó (4782449)
VIP

Ki szeret nyalni? Tolna megye Szekszárd
Sziasztok!
Pisi szexet kedvelő hölgyet vagy párt keresek Délegyháza, Solt térségben holnap napközben találkozása.Egyéb bi és bizar szex is érdekel
Pisi szexet kedvelő hölgyet vagy párt keresek Délegyháza, Solt térségben holnap napközben találkozása.Egyéb bi és bizar szex is érdekel
Moletebb telteb nagy mellű dús szőrzetű hölgyet vagy ilyen párt keresek ahol a hölgynek minden kivánsága beteljesedne ne szégyeld önmagad válalni.Baranya,Tolna,Somogy
Sziasztok valós párként, valós párok ismeretségét keressük, tartós tartalmas barátság kialakítására.
Csak párok. Szóló férfit nem keresünk semmilyen formába.
Csak párok. Szóló férfit nem keresünk semmilyen formába.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Nőt párt ffit keresek játékokra kor alkat nem szamit Ózd plusz 40km
Megbízható, érzéki férfiként keresem hölgy partnerem.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Sziasztok.
Hetvegere keresek párt , 30 éves úrként.
Kisebb házibuliba is szívesen csatlakoznék.
Érettebb párok keresésének is orulnek.
Nagy cici előnyt élvez..
Kerlek privatban jelenrkezzetek
Gergo.
Hetvegere keresek párt , 30 éves úrként.
Kisebb házibuliba is szívesen csatlakoznék.
Érettebb párok keresésének is orulnek.
Nagy cici előnyt élvez..
Kerlek privatban jelenrkezzetek
Gergo.
Sziasztok! 20 éves szűz sportos srácként keresek högyet vagy párt hetero alapon, akik szívesen segítenének nekem. Pest és környéke.
Sziasztok, 06.26-án egész nap szívesen találkoznék párral vagy hölggyel Budapesten a 3. kerületben saját lakásomban. 46 éves nagyobb méretű pasi vagyok. Privátban írjatok.
Sziasztok! 40 éves, nem független, mások szerint jó pasiként keresek egy kedves, nyitott hölgyet vagy párt akár rendszeres, tabumentes szexre a közelemből (Érd, Bp vagy ezek környéke). 18/4 kitartó, játékos és többlövetű, borotvált intimmel tudok szolgálni.
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Ha szeretnéd megnézni ahogy egy hölgy a számba pisil, aztán kinyalom hatalmas popsiját, keress meg.
Sziasztok!
Kaposvár környékén ismerkednék, találkoznék laza, vidám, fiatalos párral...
Kaposvár környékén ismerkednék, találkoznék laza, vidám, fiatalos párral...
Hölgyeim Monor - Pilis környéke valaki kalandozni? Párokhoz is csatlakozom !! 28 eves pasi vagyok , 189cm/93 átlag testalkatú
Benne lennék
(Ez egy válasz Joxian üzenetére (2025. 06. 26. csütörtök 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 26. csütörtök 09:45

Ha szeretnéd megnézni ahogy egy hölgy a számba pisil, aztán kinyalom hatalmas popsiját, keress meg.