Sziasztok! Gyöngyös-Hatvan környékén ismerkednék hölgyekkel, párokkal, nap közben! Ha gondoljátok, keressetek nyugodtan!
Kellemes hatvanas hölggyel vagy ilyen hölgytagú párral ismerkednék, kizárólag a hölgy örömére.
Sziasztok! Szopni szerető hölgyet keresek, akivel közösen kényeztetnénk a férjem.
Sziasztok. 45éves, magára adó, egyedülálló, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Győr
Ha szeretnétek egy jó filmet látni magatokról szeretkezés/szex, vagy egyéb játszadozás közben, keressetek bátran, szivesen vagyok, és alkotok a kamera túloldalán is..

Sziasztok.
Hölgy mostanában Gárdony ,szabadstrandon ismerkedni.
Elixír fagyizó büfénél vagyok
Hölgy mostanában Gárdony ,szabadstrandon ismerkedni.
Elixír fagyizó büfénél vagyok
Sziasztok, hölggyel randiznék Bp-en az adatlapom szerint. 47 éves hetero pasi vagyok.
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Sziasztok! Budapesten vagyunk a napokban, párt / párokat vagy hölgyeket keresünk akik szeretnék hogy pluszba férfiak csatlakozzanak, vagy csak nézzék őket és szeretik a nagyon jó kis összejöveteleket
Helyszínt mi biztosítani tudjuk, akár ott alvás is megoldható. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni

Helyszínt mi biztosítani tudjuk, akár ott alvás is megoldható. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni

Sziasztok ma délután estefelé valakire last minute Horvátország tenger? Teljesen költség mentesen! Vissza vasárnap délutáni érkezünk!!
Keresünk ma estére kifejezetten igényes, kultúrált de vágyaiban zabolátlan pár női beszállót Budapesten
Sziasztok! Gyöngyös-Hatvan környékén ismerkednék hölgyekkel, párokkal, nap közben! Ha gondoljátok, keressetek nyugodtan!
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Van itt olyan pár, aki inkább szeretkezne mint kefélne?
Sziasztok!
Kaposvár környékén ismerkednék, találkoznék laza, vidám, fiatalos párral...
Kaposvár környékén ismerkednék, találkoznék laza, vidám, fiatalos párral...
60-feletti hölgynek párnak segítenék.Kecskemét Bács Kiskun
Sziasztok egy 60 as valós pasi vagyok Szegedről keresem azt a hölgyet aki teljes diszkréció mellett talizna velem. Akár titkos hosszú távú viszony is érdekelne. Kérlek priviben írj. A remény hal meg utoljára köszönöm, hogy elolvastad az üzimet.
Valoszinü hogy egy kamuzo vagy azt sem tudja melyik oldalon van!
(Ez egy válasz Fotibisexpar üzenetére (2025. 07. 29. kedd 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Úgyhogy ráadásul heteroszexuális vagy.
Az igen . (Ez egy válasz iistvan üzenetére (2025. 07. 26. szombat 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 26. szombat 14:28
Az igen . (Ez egy válasz iistvan üzenetére (2025. 07. 26. szombat 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Oralra keresek nagy mérettel rendelkező, korombeli vagy idösebb, szexuálisan elhanyagolt férfit.
Sziasztok csütörtök délutáni indulással és vasárnap délutáni vissza étkezéssel lenne kedve párnák vagy hölgynek Horvátországba jönni ? Költség mentesen!!!