Párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk Budapesten és környékén. Hármasban és kukkolásban tapasztalt vagyok.
Utazni tudok. Írjatok bátran.
Van Viberem, Google chatem, Whatsappom.
Utazni tudok. Írjatok bátran.
Van Viberem, Google chatem, Whatsappom.
Sziasztok!! Most Szombat este keres valaki egy Bp-i pasit?
Nem hétköznapi, de softos játékokra keresek partnert ami mindkettőnknek nagyon izgalmas. Kötözz ki. Arra vágyom, hogy egy darab húsnak nézz... hasznalj ki, húzd az orgazmusom ameddig akarod, vagy préseld ki belőlem az utolsó cseppet is. Szopj keményre és lovagolj meg, ha véletlen elélveznék addig nyalasd magad velem, majd ha újra megkeményedtem ülj rám vissza és lovagolj ameddig akarsz. Ha elélveztél de én még nem, ne zavarjon egyszerűen szállj ki belőlem ne foglalkozz az én orgazmusommal. Ha ki szeretnéd próbálni, hogy vajon mennyit lehet ki préselni egy férfiból próbald ki, fejd meg a farkam, ha könyörgök, hogy hagyd abba, de a farkam merev akkor NE hagyd abba.... imádom ha teljesen kiürülnek a heréim.
Szóval használj dildóként vagy nyalószolgaként.
Szóval használj dildóként vagy nyalószolgaként.
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is!
Sziasztok!
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok.
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok.
Sziasztok 30 éves vagyok szívesen ismerkednék Szolnok megyéből.
Sziasztok! 30-as pár ismerkedne párokkal, akár idősebbekkel is.
Sziasztok lányok hölgyek ismerkedés beszélgetés camozás. Mindenre nyitot vagyok
Budapesti 60-as ápolt pasi partnerét keresi 60-70 es ápolt elhanyagolt hölgy személyében, szeretnék nyalni.
Budapesti 60-as ápolt pasi partnerét keresi 60-70 es ápolt elhanyagolt hölgy személyében.
Budapesten 50 feletti hölgyet kényeztetnék!
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Szeresd a szexi fehérneműt, combfix. Győr
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Ha már rég voltál nővel,ki vagy éhezve,és unod már az állandó hokizást de szivesen szopatnál akkor rám találtál.
Csak leülsz a fotelban nézhetsz egy jó szexfilmet és én élvezésig szoplak finoman hosszan...próbáld ki,nem baj ha hetero vagy,viszonzást nem várok,Legalább egyszer próbáld ki,igérem nem fogsz csalódni.Igényes ápolt vékony srác vagyok,Helyem van Pestmegyében!Csak olyan irjon aki komolyan is gondolja!
Csak leülsz a fotelban nézhetsz egy jó szexfilmet és én élvezésig szoplak finoman hosszan...próbáld ki,nem baj ha hetero vagy,viszonzást nem várok,Legalább egyszer próbáld ki,igérem nem fogsz csalódni.Igényes ápolt vékony srác vagyok,Helyem van Pestmegyében!Csak olyan irjon aki komolyan is gondolja!
Sziasztok!Szombat estére keresünk hölgyet,vagy bi nő tagú párt.A cél a lányok közös játéka .A fiúk nézők lennének,de részvételük a lányok igénye alapján opcionális lehet.Utazni észszerű határokon belül tudunk.Esetleges érdeklődést privát üzenetben várjuk
Sziasztok!46é. Szombathelyi pasi keres Vas megyében olyan Lányt vagy Nőt aki elkapna felcsatolt műfarkával és megdugná vele a még szűz hátsómat.Jó lenne egyszer már végre átélni azt amikor az elenkező nem dugna meg engem.
Sziasztok!
22 éves srácként keresek egy idősebb hölgyet akit szintén izgat a korkülönbség
Rólam pár infó
198cm magas vagyok, fiatal arcom van, göndör hajam, és pesten élek.
Írj és ismerjük meg egymást, ha lehet minnél jobban
22 éves srácként keresek egy idősebb hölgyet akit szintén izgat a korkülönbség
Rólam pár infó
198cm magas vagyok, fiatal arcom van, göndör hajam, és pesten élek.
Írj és ismerjük meg egymást, ha lehet minnél jobban

Sziasztok! 40 éves, nem független, mások szerint jó pasiként keresek hölgyet hosszútávra, diszkrét szexkapcsolatra. Elsősorban Érden vagy a 9., 11., 22. kerületek valamelyikében, hétköznapokon munka előtti és/vagy utáni pásztorórákra, alkalmanként (havi 1-2 alkalommal) péntek esti/éjszakai hosszú, több órás szexcsatákra. Hely kell.
Sziasztok! Hatvan-Gyöngyös vonalon lenne pár, vagy hölgy, aki szeretne találkozni nap közben?