Megismerkednék egy olyan sráccal,úrral aki már régóta szeretné kipróbálni milyen lehet egy fiúval együtt hokizni,megérinteni a farkát vagy még kicsit többet...csak amit mindketten szeretnénk.Igényes ápolt vékony de sportos srác vagyok.Helyem van Pestmegyében.Kérlek akkor irj ha valóban szeretnél találkozni.Köszönöm!
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Házibarát lennék hosszútávra csakis ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben / Dunaújváros és közvetlen környéke !! Max 5-10 km ! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így ///////////////// üdv
Játékokra keresek nőt párt ffit kor alkat nem szamit
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Nógrád megye és környékén keresek valakit kellemes szexre!
Sziasztok, belevaló hölggyel ismerkednék Bp-en, 48 éves normális, hetero pasi vagyok. Helyem van, utazni is tudok, a szabadidőm pedig eléggé rugalmas
Sziasztok!
Készüljetek… DECEMBER 13. szombat, Club Paradise – közeleg az év egyik legpikánsabb, legcsábítóbb és legjátékosabb tematikus éjszakája: a Ho-ho-hot Night, ahol a Mikulás-mítosz találkozik az erotikával!
Mi várható?
* Fülledt Mikulás-hangulat - A klub ünnepi, találjátok ki
milyen burokba öltözik. Csillogó fények, selymes textúrák és pajkos részletek teremtik meg azt a szexi ünnepi atmoszférát, amely már a társalgóban elindítja a fantáziát.
* Naughty Santa Show - Egy izgalmas, pikáns performansz, ahol a Mikuláslány (Babett) és kis segédei új értelmet adnak az „ünnepi meglepetés” kifejezésnek. Pajkos, csábító és garantáltan felkorbácsolja a vágyakat.
* Élő, érzéki ritmusok - DJ Baggio ezúttal is pontosan érzi a közönséget – a testek összehangolt mozgásától az egyre forróbb hangulatig mindent zenében mesél el. És a legfontosabb, minden zenei kívánságot teljesít
* Erotika minden szinten - Az éjszaka lényege: játékosság, intimitás és biztonság – Paradise módra.
Dresszkód: A szokásos dresszkód él, de az ünnepi hangulat kedvéért jöhetnek a pirosak, fehérek, csilingelők, harisnyák, latex Mikulás-ruha, erotikus elf-kiegészítők. Ha nincs ötleted, szokás szerint, segítünk: a helyszínen kiegészítőkkel támogatunk, hogy beleolvadj a tematikába.
xoxo
Mariann
Club Paradise
Készüljetek… DECEMBER 13. szombat, Club Paradise – közeleg az év egyik legpikánsabb, legcsábítóbb és legjátékosabb tematikus éjszakája: a Ho-ho-hot Night, ahol a Mikulás-mítosz találkozik az erotikával!
Mi várható?
* Fülledt Mikulás-hangulat - A klub ünnepi, találjátok ki
milyen burokba öltözik. Csillogó fények, selymes textúrák és pajkos részletek teremtik meg azt a szexi ünnepi atmoszférát, amely már a társalgóban elindítja a fantáziát.* Naughty Santa Show - Egy izgalmas, pikáns performansz, ahol a Mikuláslány (Babett) és kis segédei új értelmet adnak az „ünnepi meglepetés” kifejezésnek. Pajkos, csábító és garantáltan felkorbácsolja a vágyakat.
* Élő, érzéki ritmusok - DJ Baggio ezúttal is pontosan érzi a közönséget – a testek összehangolt mozgásától az egyre forróbb hangulatig mindent zenében mesél el. És a legfontosabb, minden zenei kívánságot teljesít
* Erotika minden szinten - Az éjszaka lényege: játékosság, intimitás és biztonság – Paradise módra.
Dresszkód: A szokásos dresszkód él, de az ünnepi hangulat kedvéért jöhetnek a pirosak, fehérek, csilingelők, harisnyák, latex Mikulás-ruha, erotikus elf-kiegészítők. Ha nincs ötleted, szokás szerint, segítünk: a helyszínen kiegészítőkkel támogatunk, hogy beleolvadj a tematikába.
xoxo
Mariann
Club Paradise
Sziasztok, beszélgessünk, bármi lehetséges!!
Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!!
Mi a vágyad, a legvadabb???
Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb.
Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny.
Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!!
Mi a vágyad, a legvadabb???
Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb.
Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny.
Sziasztok,formás hölggyel vagy párral találkoznék.Bajai fiatalos pasi vagyok.
Sziasztok kèt pasi pàrokhoz csatlakozna a hölgy örömère csak hetero alapon.45 46 èves pasik vagyunk lehetöleg Pest megyèben.
Ma dun kalandoznek hölggyel v párral. Bp en.privat üzenetet várok.
Megismerkednék egy olyan sráccal,úrral aki már régóta szeretné kipróbálni milyen lehet egy fiúval együtt hokizni,megérinteni a farkát vagy még kicsit többet...csak amit mindketten szeretnénk.Igényes ápolt vékony de sportos srác vagyok.Helyem van Pestmegyében.Kérlek akkor irj ha valóban szeretnél találkozni.Köszönöm!
Sziasztok !Kifejezetten orál centrikus Pasi vagyok !
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Sziasztok.
Valaki akit izgatna egy 50+ buszsofőr?
Párok,hölgyek írjatok bátran.
Aktívan sportoló,rosszfiús pasi vagyok.
Mindenre nyitottan,tabuk nélküli kapcsolatot keresgélek
Valaki akit izgatna egy 50+ buszsofőr?
Párok,hölgyek írjatok bátran.
Aktívan sportoló,rosszfiús pasi vagyok.
Mindenre nyitottan,tabuk nélküli kapcsolatot keresgélek
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Elmondhatatlanul felizgat, ha egy nő a teherbe esés vágyával fekszik le velem.. Ha egyedülállóként vállalnál gyereket, keress bátran
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Sziasztok.Keresek 35től 45éves korig hölgyet érzéki szexre Győrben az se baj ha férjnél vagy csak hiányzik a szex.

michev