Kettesben sem unalmas estéinket időnként megosztanánk hozzánk hasonló párral.Szóló férfit nem keresünk. Tényleg nem.
!!
biztos vannak
(Ez egy válasz LJani82 üzenetére (2026. 01. 08. csütörtök 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 08. csütörtök 10:06
Sziasztok. 43 éves vagyok 18. Kerületben lakom. 182 magas 90 kg és 16cm intim em van.
Kimondottan teltebb és idősebb nőt vagy párt keresek kalandokra.
Sziasztok. 43 éves vagyok 18. Kerületben lakom. 182 magas 90 kg és 16cm intim em van.
60+os elhanyagolt asszonyokat keresek,lehetőleg molett nagy mell(előny ha logósak) és nagy zaftos szőrős punci sem hátrány sőt...Pécsen meglátogatnálak a mai napon.Irj elérhetőséget
60+os elhanyagolt asszonyokat keresek,lehetőleg molett nagy mell(előny ha logósak) és nagy zaftos szőrős punci sem hátrány sőt...Pécsen meglátogatnálak a mai napon.Irj elérhetőséget
Szépkorú hölgyeket keresek minden jóra Borsod és Szabolcs megye
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Sziasztok cuckoldra keresek párt, 33 éves sportos férfi vagyok, írjatok üzenetet megbeszéljük.
Sziasztok
Éjszaka van helyem Kecskeméten
Kíváncsi hetero pasi?
Éjszaka van helyem Kecskeméten
Kíváncsi hetero pasi?
Sziasztok . Laci vagyok 50 éves és Szombat estére keresek Bp-i hölgyet ,párt mindenféle jóra !!
Szombat estig van egy kis idő ismerkedni, gondoljátok vagy gondolod akkor itt el is kezdhetjük.
Pusszantás Laci
Szombat estig van egy kis idő ismerkedni, gondoljátok vagy gondolod akkor itt el is kezdhetjük.
Pusszantás Laci
Sziasztok. 43 éves 90 kg 16cm intim el idősebb teltebb nővel vagy párral kalandoznék 18. 19. Kerüledben most. Fél 2 ig rá érek írj privátba.
Egy elhanyagolt hölgynél lenne jó rendszeresen pókhálózni, karbantartani . . . Esetleg egy párhoz beszállnék kizárólag a hölgy örömére, hogy egy kis színt vigyek a hétköznapokba, vagy hogy besegítsek apunak, ha nem bírná már annyira smile
60+os nagy logó mellű nem borotvált nagyikat keresek,Baranyába
Nógrád megye és környékén keresek valakit kellemes szexre!
Házibarát lennék hosszútávra csakis ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !! Max 5-10 km ! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! ! Imádom a fiatal párokat is /// anyagiaktól mentesen //
Szopni imádot keresek Ózd plusz 40km
Sziasztok,formás hölggyel vagy párral ismerkednék.Bajai fiatalos pasi vagyok.
Sziasztok Nyiregyi 49 éves férfi keresi nőpartnerét titkos laza viszonyra Szabolcs környékéről

Blue Angel