Holnapi napra napközben re keresnék 50 feletti kéneztetésre vágyó hőlgyet vagy hölgy tagú párt. Minnél idősebb annál izgatobb számomra. 18,19,20,21. Kerúletben. Privátba jelezd léci.
Szerdánként a Club Paradise-ban, 10-15-ig a hagyományosan legnagyobb nappali swinger összejövetel.
Jacuzzi, szauna, lazulás és határozottan célirányos foglalkozások.
xoxo
Mariann
p4u
Jacuzzi, szauna, lazulás és határozottan célirányos foglalkozások.
xoxo
Mariann
p4u
Házibarát lennék hosszútávra ha lehet ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !!! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj / Érdekel no tabu szex : terhes szex creampie szex cuckold szex pisi szex anál szex spermás játékok csöpögő tejes terhes nő cici mindenevő vagyok wink stb stb … !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! Hosszútávra keresek !! Terhes hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak nem számít / ! Csak normális embereket keresek Olvass már az adatlapomon !!! Nem írogatni szeretnék meg kávézgatni ha lehet
50+ párral.ismerkednék,barátkoznék.Fő szempont az etotika.Komolyan gondolom és valós vagyok!
Írjon aki mer!Nem.harapok!
Írjon aki mer!Nem.harapok!
60-70es hölgy van ilyen baranyába? Aki élvezné az életet? Lehet férjed is,lényeg hogy telt nagy logó mellek és nagyon szőrős punci legyen,ja és helyed is legyen
Kíváncsi hetero pasi Kecskeméten aki megszoptatna?
Ha még sosem kényeztetett fiú orálisan de kipróbálnád,izgatna,akkor várom mielőbbi válaszod!viszonzást NEM várok,kérlek csak akkor irj ha komolyan gondolod és el is jössz hozzám!Igényes ápolt vékony srác vagyok,orális kényeztetésemben nem fogsz csalódni!Pestmegyei hellyel rendelkező srác vagyok!Közben néhetsz szexfilmet is!A lényeg hogy Neked jó legyen!
sziasztok, budapesti hölgyet keresek hosszabb távra, 48 éves hetero pasi vagyok
Sziasztok! Budapest XII. kerületében egyedül élő, kulturált, ápolt, 63 éves férfi keresi barátnőjét szabadidő kellemes eltöltésére .... nem feltétlenül csak erotikára, egyéb kikapcsolódásra is...
Ha még sosem kényeztetett fiú orálisan de kipróbálnád,izgatna,akkor várom mielőbbi válaszod!viszonzást NEM várok,kérlek csak akkor irj ha komolyan gondolod és el is jössz hozzám!Igényes ápolt vékony srác vagyok,orális kényeztetésemben nem fogsz csalódni!Pestmegyei hellyel rendelkező srác vagyok!Közben néhetsz szexfilmet is!A lényeg hogy Neked jó legyen!
Sziasztok 50-es pár vagyunk szeretjük az életet élni. Olyan Ffit, párt keresünk akik Bi beállítotságuak és szeretnének velünk eltölteni kellemes órákat
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Sziasztok!
Veszprém és környéke kizárólag.
Párként ,férfit és/vagy párt keresünk, minden lehetséges mókára.
Hellyel nem rendelkezünk, ahol fogadni is tudnánk, így a jelentkezőnek kell, hogy legyen.
50 alattiakat keresünk, csak férfi jelentkező esetén 17+-os méretet szeretne a hölgy.
Az együtt töltött időről, minden esetben saját részre videót készítünk, ez alapfeltétel, ez egy házibarátunkkal évek óta jól működik, de sajnos messzire költözik. Mi 40 közeliek vagyunk, Veszprém 30km-es körzetén belül utazunk, nagyon kedvező esetben Székesfehérvárra.
Fontos a diszkréció, tehát, ha nincs képküldés az első üzenet után.
A cuckold is izgalmas számunkra, csak férfi jelentkező esetén szóba jöhet, ha minden klappol.
Veszprém és környéke kizárólag.
Párként ,férfit és/vagy párt keresünk, minden lehetséges mókára.
Hellyel nem rendelkezünk, ahol fogadni is tudnánk, így a jelentkezőnek kell, hogy legyen.
50 alattiakat keresünk, csak férfi jelentkező esetén 17+-os méretet szeretne a hölgy.
Az együtt töltött időről, minden esetben saját részre videót készítünk, ez alapfeltétel, ez egy házibarátunkkal évek óta jól működik, de sajnos messzire költözik. Mi 40 közeliek vagyunk, Veszprém 30km-es körzetén belül utazunk, nagyon kedvező esetben Székesfehérvárra.
Fontos a diszkréció, tehát, ha nincs képküldés az első üzenet után.
A cuckold is izgalmas számunkra, csak férfi jelentkező esetén szóba jöhet, ha minden klappol.
Sziasztok!
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
A párja előtt, vagy éppen a párjának segédkezve is (sőőőt).
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
A párja előtt, vagy éppen a párjának segédkezve is (sőőőt).
Kívancsi hetero pasi Kecskemét?
Hely van éjszaka is.
Hely van éjszaka is.
Sziasztok! Olyan hölgyet keresek aki szereti ha jó hosszan van masszírozva, és utána a nyelvemmel kényeztetném..
Sziasztok! Budapest XII. kerületében egyedül élő, kulturált, ápolt, 63 éves férfi keresi barátnőjét szabadidő kellemes eltöltésére .... nem feltétlenül csak erotikára, hanem egyéb kikapcsolódásra is...
Azonnal szopni szeretnék Zalaegerszegen
Ma estére keresünk adatlapunknak megfelelő biszex pàrt, bi pasit vagy bi hölgyet.
Szeretnénk kérni,hogy figyelmesen olvassàtok az oldalunkat!
Viberünk,helyünk van!
Kösziii ☺️
Szeretnénk kérni,hogy figyelmesen olvassàtok az oldalunkat!
Viberünk,helyünk van!
Kösziii ☺️
Ápolt feleséget szopatnék ma/most autóban is, akár a férje jelenlétében! Priviben írjatok.

Michaela F