adatlapunknak megfelelően keresünk 7végére
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Kezdő párhoz is! Masszázs vagy amit szeretnétek! Győr
Feleséget,barátnőt kényeztetnék titokban!
Kettesben sem unalmas estéinket időnként megosztanánk hozzánk hasonló párral.Szóló férfit nem keresünk. Tényleg nem.
Hosszú távra keresnénk,egy pasit,50-57ig.Lehetőleg,ne az ország másik végéről.
sziasztok, budapesti hölggyel randiznék, 48 éves normális, hetero pasi vagyok
Kecskeméten keresek kíváncsi hetero pasit egy kis szórakozásra. Írj ha érdekel. Hely van. Gyere.
Sziasztok!
Készüljetek… FEBRUÁR 21., szombat – Club Paradise – Vámpírok bája – nem egy szokványos farsang
Egy éjszaka, amikor a szenvedély sötét eleganciába öltözik, és a Club Paradise – P4U Vámpírok báljává változik.
Mi várható?
Misztikus hangulat – Ez az este elsősorban a csábításról és az érzéki játékokról (magyarul erotikáról) szól.
Az este vámpír múzsája – érzéki jelenlét, hipnotikus mozdulatok és egy Babett show, ami lassan beszippant az éjszakába.
Sötét, lüktető ritmusok – Lassú, csábító ütemek és pulzáló dallamok vezetik az éjszakát, ahol akár a Te kívánságod is életre kelhet.
Erotika határok között – A játék felszabadító, a vágy természetes, a biztonság pedig ALAP. Paradise módra: intenzíven, mégis tisztelettel.
Dresszkód:
Nincs kötelező tematikus dresszkód, ha mégis szeretnél a partihoz öltözni, akkor:
Fekete, vörös és minden, ami dark, titokzatos és provokatív. Csipke, bőr, latex, fűzők, köpenyek, maszkok, ékszerek. Sötét romantika.
Ha nincs teljes szetted, a helyszínen kiegészítőkkel segítünk, hogy te is a bál része lehess.
xoxo
Mariann
Club Paradise – P4U
Készüljetek… FEBRUÁR 21., szombat – Club Paradise – Vámpírok bája – nem egy szokványos farsang
Egy éjszaka, amikor a szenvedély sötét eleganciába öltözik, és a Club Paradise – P4U Vámpírok báljává változik.
Mi várható?
Misztikus hangulat – Ez az este elsősorban a csábításról és az érzéki játékokról (magyarul erotikáról) szól.
Az este vámpír múzsája – érzéki jelenlét, hipnotikus mozdulatok és egy Babett show, ami lassan beszippant az éjszakába.
Sötét, lüktető ritmusok – Lassú, csábító ütemek és pulzáló dallamok vezetik az éjszakát, ahol akár a Te kívánságod is életre kelhet.
Erotika határok között – A játék felszabadító, a vágy természetes, a biztonság pedig ALAP. Paradise módra: intenzíven, mégis tisztelettel.
Dresszkód:
Nincs kötelező tematikus dresszkód, ha mégis szeretnél a partihoz öltözni, akkor:
Fekete, vörös és minden, ami dark, titokzatos és provokatív. Csipke, bőr, latex, fűzők, köpenyek, maszkok, ékszerek. Sötét romantika.
Ha nincs teljes szetted, a helyszínen kiegészítőkkel segítünk, hogy te is a bál része lehess.
xoxo
Mariann
Club Paradise – P4U
Nógrád megye és környékén keresek valakit kellemes szexre!
Kèt pasi szívesen kènyeztetnè a pàrod baràtnőd elöted vagy veled közösen hetero alapon.44 46 èves pasik 17 19 cm intim helyünk nincs csak utaznàk .Ha van szimpàtia akàr rendszeresen is .írj privit
Párhoz csatlakoznék vagy szóló lányokhoz
Idősebb nagy logó mellű nem borotvált asszonyokat keresek Baranyába
Nem unod még??
(Ez egy válasz Movie üzenetére (2026. 02. 17. kedd 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 17. kedd 17:17
Ha még sosem kényeztetett fiú orálisan de kipróbálnád,izgatna,akkor várom mielőbbi válaszod!viszonzást NEM várok,kérlek csak akkor irj ha komolyan gondolod és el is jössz hozzám!Igényes ápolt vékony srác vagyok,orális kényeztetésemben nem fogsz csalódni!Pestmegyei hellyel rendelkező srác vagyok!Közben néhetsz szexfilmet is!A lényeg hogy Neked jó legyen!
Bi vagy kíváncsi heteró aktívat keresek. Értelem & intelligencia! Heves vármegye.
Sziasztok!Párokkal ismerkednék Bp. és környékén.Hármas együtlétekre heteró alapon,Kis tapasztalatal rendelkezném..de ezt szivesen gyarapitanám smile Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.
Ha még sosem kényeztetett fiú orálisan de kipróbálnád,izgatna,akkor várom mielőbbi válaszod!viszonzást NEM várok,kérlek csak akkor irj ha komolyan gondolod és el is jössz hozzám!Igényes ápolt vékony srác vagyok,orális kényeztetésemben nem fogsz csalódni!Pestmegyei hellyel rendelkező srác vagyok!Közben néhetsz szexfilmet is!A lényeg hogy Neked jó legyen!
Bi hölgyet keresünk aki bevezetné páromat a lányos élvezetekbe!
Hely Szabolcsban adott!
Párom izgató testü aki élvezne egy ilyen kalandot!
Hely Szabolcsban adott!
Párom izgató testü aki élvezne egy ilyen kalandot!
Van e hölgy aki élvezne egy kényeztető masszázst!
Sziasztok! Pár aki pasit keres harmadiknak?? Kor,alkat nem számit,esetleg a bi elfogadott szabolcsan vagy hajdúban??

scania32
Aneta