Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Győr
Szexmániás idős molett nagy mellű hölgyet keresek.Baranya
Budapest, Pest)Olyan párt keresek ahol a Hölgy élvezettel nézné ahogy a két pasi játszik egymás farkával és szívesen aktív részese is lenne !
Sziasztok tegnap olyan jól sikerült ez az autós puncira élvezéses este ,hogy péntekre estére megint keresnénk egy pasit aki 30felett van 50 alatt Budapesti lakos tiszta, ápolt,normális férfias.Ha érdekel keress privátban
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Sziasztok kêt negyvenes pasi szívesen csatlakozna pàrokhoz a hölgy örömére .Autós talàlkozo is jó ..Helyünk nincs de utazni szívesen bàrhovà.
Kíváncsi hetero pasi vagy kamionos pasi Kecskemét?
Sok idősebb férfit látni jóval fiatalabb lánnyal.
Én meg forditanám.
Egy tőlem idősebb nővel teremetenék kapcsolatot.
Akár házibarát jelleg is ahogy az adatlapomon írtam.
Én meg forditanám.
Egy tőlem idősebb nővel teremetenék kapcsolatot.
Akár házibarát jelleg is ahogy az adatlapomon írtam.
Adatlapom szerint is ismerkednék.
40-50 felett is.
Ha szimpatikus az adatlapom akkor várom az üzenetet.
Köszönöm
40-50 felett is.
Ha szimpatikus az adatlapom akkor várom az üzenetet.
Köszönöm
Nagyfarkú házibarát lennék .
imádom a telt nőket,de nem vagyok válogatós.
Ápoltság,intelligencia,diszkréció alap.
imádom a telt nőket,de nem vagyok válogatós.
Ápoltság,intelligencia,diszkréció alap.
Olyan párt keresek ahol a Hölgy élvezettel nézné ahogy a két pasi játszik egymás farkával és szívesen aktív részese is lenne !
Idősebb hölgynek nyalnám a fenekét, punciját.
Közös hokira és orálra keresek Hajdú-Biharban, de az se lenne rossz, ha megdugna egy vékony farkú férfi!
Párt keresek Szabolcs megyében!
Ismerkernék olyan ápolt, vidám,hölggyel aki hatalmas lògòs mellekkel büszkélkedhet, és élvezné ha egy mellmániás pasi hosszasan, akár òrákig kényeztetni a cickòit.
Ápolt, igényes, illemtudó,kàros szenvedélyektől mentes,negyvenes pasi vagyok.
Párokkal is szívesen találkoznék akik kedvelik a cuckold, wifesharing,blowbang,fisting témaköröket.
Minden megoldásra nyitott vagyok!!!!!
Privátban adok viberelérhetőséget.
Ápolt, igényes, illemtudó,kàros szenvedélyektől mentes,negyvenes pasi vagyok.
Párokkal is szívesen találkoznék akik kedvelik a cuckold, wifesharing,blowbang,fisting témaköröket.
Minden megoldásra nyitott vagyok!!!!!
Privátban adok viberelérhetőséget.
41/190/81 férfi vagyok. Kaposváron ismerekdnék hölggyel titkos, szerepjátékos kapcsolathoz.
Szerdánként a Club Paradise-ban, 10-15-ig a hagyományosan legnagyobb nappali swinger összejövetel.
Jacuzzi, szauna, lazulás és határozottan célirányos foglalkozások.
xoxo
Mariann
p4u
Jacuzzi, szauna, lazulás és határozottan célirányos foglalkozások.
xoxo
Mariann
p4u
Intelligens pár hölgy tagját masszíroznám igényei szerint!
Diszkréció adott és elvárt!
Diszkréció adott és elvárt!
sziasztok hőlgyek ismerkedés beszélgetés titkoskapcsolat webcam vagy szerető bármiben benne vagyok.
70+os kövér nagyikat keresek,légy nagy mellű és természetes.Baranyai