Pár ma este ágyamba?
Budaőrsön fogadnék párt, hölgyet, minden megoldás érdekel
Budaőrsön fogadnék párt, hölgyet, minden megoldás érdekel
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vannak itt párok is, akik ismerkednének?
60+ -os hölgy vagy házaspár házibarátja lennék. Türelem, intelligencia, diszkréció.
Olyan hetero kiváncsi urat srácot keresek aki már régóta ki akarja próbálni milyen lehet egy fiúval közösen hokizni,izgatni egymás farkát..tényleg csak ami mind kettőnket izgat!Kérlek csak akkor irj ha még sosem volt ilyenben részed de régóta ki akarod próbálni.Találkozni akarót keresek,levelezés nem érdekel.Helyem van Pestmegyében de ha Neked is van helyed szivesen elmegyek hozzád,maximális diszkréció garantálva!Igényes nagyon ápolt fiatal vékony srác vagyok.
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Kiskunfélegyháza vagy Kecskemét átutazó pasi?
Szopnék
Szopnék
Sziasztok! Ma valaki Nyíregyházán, vagy környékén? Szívesen találkoznék, érezzük jól magunkat!
Nagy farokkal keresek házaspárt.
Kellemes kikapcsolódás ,kellemes szex.
Helyem van ,utazni tudok.
adatlapom adott.
Kellemes kikapcsolódás ,kellemes szex.
Helyem van ,utazni tudok.
adatlapom adott.
Sziasztok. Ma Kecskeméten kinek lenne találkozni?
41/190/80 férfi vagyok. Kaposváron ismerkednék hölggyel titkos kapcsolathoz.
Sziasztok!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral, hölggyel, hölgyekkel ismerkednék.
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az, amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni, ujjazni stb.
Perverzió és a nagy cicik, terhes nő előny!!!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral, hölggyel, hölgyekkel ismerkednék.
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az, amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni, ujjazni stb.
Perverzió és a nagy cicik, terhes nő előny!!!
Sziasztok! Komoly cuckold párt keresek, ahol a férj élvezi, mikor a feleségével (barátnőjével) előtte foglalkoznak.
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Győr környékéről vagyok (a határ másik oldala 30 km Győrtől), utazni nem gond.
Csak azok írjanak, akik komolyan keresnek, és nem csak írogatni akarnak. Helyem van. Köszönöm!
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Győr környékéről vagyok (a határ másik oldala 30 km Győrtől), utazni nem gond.
Csak azok írjanak, akik komolyan keresnek, és nem csak írogatni akarnak. Helyem van. Köszönöm!
Most valaki Gyál vagy Pakony?hölgyet vagy pár hölgy tagját kényeztetném
Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves vármegye. Kellő intelligencia szükségeltetik! Adatlapom olvasd el kérlek! Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
Házibarát lennék hosszútávra ha lehet ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !!! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj / Érdekel no tabu szex : terhes szex ,creampie szex ,cuckold szex ,pisí szex, anál szex, spermás játékok ,csöpögő tejes terhes női cicik ,mindenevő vagyok stb stb … !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! Hosszútávra keresek !! Állapotos hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak nem számít / ! Csak normális embereket keresek! Kukkolnék párokat, hölgyeket szex vagy maszti közben /akár a szabadban is / itt a jó idő / autós szex kaland is érdekel!!! / beszállás nélkül is akit ez így is izgat!! Kukkolnék csak a környéken ! !!!!!
Korekt ,valodi 60-as holgyet keresnek allando partnernek.
Sziasztok!
Imádok cicizni!! Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!! Mi a vágyad, a legvadabb???
Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb.
Kevés dologra mondok nemet! Helyem van! Perverzió előny!
Imádok cicizni!! Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!! Mi a vágyad, a legvadabb???
Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb.
Kevés dologra mondok nemet! Helyem van! Perverzió előny!
Olyan kiváncsi hetero urat srácot keresek aki már régóta ki akarja próbálni milyen lehet egy fiúval közösen hokizni,izgatni egymás farkát..tényleg csak ami mind kettőnket izgat!Kérlek csak akkor irj ha még sosem volt ilyenben részed de régóta ki akarod próbálni.Találkozni akarót keresek,levelezés nem érdekel.Szeresd a szép puncikat a jó szexfilmeket.Helyem van Pestmegyében de ha Neked is van helyed szivesen elmegyek hozzád,maximális diszkréció garantálva!Igényes nagyon ápolt fiatal vékony srác vagyok.

Tera Patrick