Szegeden alkalmi de rendszeres szexkapcsolatra keresem hölgy partnerem. Légy ápolt, egyszerű de nagyszerű, alkatban lehetsz molett is. Imádom a nagy kerek popsit, szép nagy szeméremajkakat, a nagy ciciket. Ezekért kapsz kemény vastag farkat, és fürge nyelvet. Privát üzenetben várom válaszodat
Veszprémben és a balaton északi partján keresek hölgyet vagy párt alkalmi szexkapcsolatra . 53 éves kis termetü pasi vagyok .
Szivesen csatlakoznék házaspárhoz a hölgy örömére.
Ápoltság ,diszkréció ,inteligencia adott.
Adatlapom ,képeim ,videóim adottak.
Ápoltság ,diszkréció ,inteligencia adott.
Adatlapom ,képeim ,videóim adottak.
Házibarát lennék hosszútávra ? Mindenki -mindenkivel alapon ez csak opció / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi is ok lehetőség ! / !! 51éves vagyok nem öreg fiatalos külsővel egyedülálló ! /Diszkrét vagyok ,de ezt el is várom tőled is !Érdekel : no tabu szex : terhes szex ,creampie szex ,cuckold szex ,pisí szex, anál szex,Gang -bang szex , swinger szex , spermás játékok ,csöpögő tejes terhes női cicik szopizása , láb szex őrült vagyok amúgy / mindenevő vagyok ! Állapotos hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak , évjárat nem számít / ! Csak normális embereket keresek! Kukkolnék párokat, hölgyeket szex vagy maszti közben /akár a szabadban , autós szex kaland is érdekel itt a jó idő ! /akár beszállás nélkül is / nézőként / akit ez így is izgat!
Olyan hetero kiváncsi urat srácot keresek aki már régóta ki akarja próbálni milyen lehet egy fiúval közösen hokizni,izgatni egymás farkát..tényleg csak ami mind kettőnket izgat!Kérlek csak akkor irj ha még sosem volt ilyenben részed de régóta ki akarod próbálni.Találkozni akarót keresek,levelezés nem érdekel.Helyem van Pestmegyében de ha Neked is van helyed szivesen elmegyek hozzád,maximális diszkréció garantálva!Igényes nagyon ápolt fiatal vékony srác vagyok.
Dunaújváros és környékén, egyedülálló pasi ismerkedne hölggyel, párral. Szimpátia alapon, ha lehet hosszabb távra. Fejér, Pest megyébe az utazás nem jelentene gondot.
Szombat estére keresünk privát bulit. Kis pasis többlet nem gond, de ne ők legyenek túlsúlyban, ha lehet. Utazni is szívesen utazunk belátáható távolságon belül.
Négyes hatos vagy akár többes is szóba jöhet.
Privátban írjatok kérlek!
Négyes hatos vagy akár többes is szóba jöhet.
Privátban írjatok kérlek!
Sziasztok!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral, hölggyel, hölgyekkel ismerkednék.
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az, amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni, ujjazni stb.
Perverzió és a nagy cicik, terhes nő előny!!!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral, hölggyel, hölgyekkel ismerkednék.
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az, amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni, ujjazni stb.
Perverzió és a nagy cicik, terhes nő előny!!!
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Olyan hetero kiváncsi urat srácot keresek aki már régóta ki akarja próbálni milyen lehet egy fiúval közösen hokizni,izgatni egymás farkát..tényleg csak ami mind kettőnket izgat!Kérlek csak akkor irj ha még sosem volt ilyenben részed de régóta ki akarod próbálni.Találkozni akarót keresek,levelezés nem érdekel.Helyem van Pestmegyében de ha Neked is van helyed szivesen elmegyek hozzád,maximális diszkréció garantálva!Igényes nagyon ápolt fiatal vékony srác vagyok.
Idősebb urat szopnék, lehetsz macis alkat.
Sziasztok!Két 50-es pasi csajt keres Szombathelyen(hétköznap,napközben)hármasra.Hely van!Privátban írjatok!
Középkorú bp-i párral vagy feleséggel szívesen összefutok, vagy fogadom őket !
Szeretnék ismerkedni tőlem idősebb hölgyel akár adatlapom szerint is.
Adatlapom ha szimpatikus akkor várom levélben a jelzést.
Köszönöm
Adatlapom ha szimpatikus akkor várom levélben a jelzést.
Köszönöm
Sziasztok, budapesten keresek hosszabb távra hölgyet az adatlapom szerint. 48 éves hetero pasi vagyok.
Pár ma este ágyamba?
Budaőrsön fogadnék párt, hölgyet, minden megoldás érdekel
Budaőrsön fogadnék párt, hölgyet, minden megoldás érdekel
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Most már igen
(Ez egy válasz nudiz69 üzenetére (2026. 04. 26. vasárnap 19:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Vannak itt párok is, akik ismerkednének?
60+ -os hölgy vagy házaspár házibarátja lennék. Türelem, intelligencia, diszkréció.