Sziasztok!Még mindig keresünk 30-50 közötti ápolt,tiszta,korrekt BUDAPESTEN élő pasit akit esetleg érdekelne egy 42 dagi feleségtől autós szopás.Csak a férjem jelenlétében!!!!!!XV.kerületi helyszín szombaton este!!!!Részletek privátban
Mai estén kedves budapesti, Pest megyei párhoz csatlakoznék heteró alapon, kizárólag a kedves hölgy, háziasszony örömére.
Ápolt, értelmes, diszkrét férfi vagyok, kellő odaadással és türelemmel.
Privátban várom a jelentkezést,
Legyen szép esténk
Ápolt, értelmes, diszkrét férfi vagyok, kellő odaadással és türelemmel.
Privátban várom a jelentkezést,
Legyen szép esténk
Vasárnap Paks-Szekszárd-Pécs útvonalon ismerkednénk
Sziasztok.
Pesten V. Szűk környékén Hölgy (pár hetero alapon)1 laza kalandra Ma
. Autós , természet Is , ebben a remek időben
Pesten V. Szűk környékén Hölgy (pár hetero alapon)1 laza kalandra Ma
. Autós , természet Is , ebben a remek időben
Kíváncsi hetero pasit szopnék Kecskeméten
Sziasztok!
Normális, megbízható, fiatalos, független, heteró pasi vagyok. Elsősorban Budapest, Pest megyéből keresek Hölgyet/Párt mai(05.01.), Szombati(05.02.) találkára. Adatlapom kitöltött, valós adatokkal/képekkel. Utazni tudok!
Üzenetben írj!
Normális, megbízható, fiatalos, független, heteró pasi vagyok. Elsősorban Budapest, Pest megyéből keresek Hölgyet/Párt mai(05.01.), Szombati(05.02.) találkára. Adatlapom kitöltött, valós adatokkal/képekkel. Utazni tudok!
Üzenetben írj!
Sziasztok!
Párokkal, magányos hölggyel szeretnék ismerkedni, barátkozni, majd kalandozni. Swinger buliba is szívesen részt vennék, nem klubra gondolok. A szabályokat, korlátokat közösen alakítjuk, tologatjuk, hogy mindenki azt kapja, amire és akire vágyik...Elsősorban Somogyból, Kaposvár környékéről várok válaszokat.
Párokkal, magányos hölggyel szeretnék ismerkedni, barátkozni, majd kalandozni. Swinger buliba is szívesen részt vennék, nem klubra gondolok. A szabályokat, korlátokat közösen alakítjuk, tologatjuk, hogy mindenki azt kapja, amire és akire vágyik...Elsősorban Somogyból, Kaposvár környékéről várok válaszokat.
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Házibarát lennék hosszútávra !! Mindenki -mindenkivel alapon /ez csak opció / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi is ok lehetőség ! / !! 51éves vagyok nem öreg fiatalos külsővel egyedülálló ! /Diszkrét vagyok ,de ezt el is várom tőled is !Érdekel : no tabu szex : terhes szex ,creampie szex ,cuckold szex ,pisí szex, anál szex,Gang -bang szex , swinger szex , spermás játékok ,csöpögő tejes terhes női cicik szopizása , láb szex őrült vagyok amúgy / mindenevő vagyok ! Állapotos hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak , évjárat nem számít / ! Csak normális embereket keresek! Kukkolnék párokat, hölgyeket szex vagy maszti közben /akár a szabadban , autós szex kaland is érdekel itt a jó idő ! /akár beszállás nélkül is / nézőként / akit ez így is izgat!
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Sziasztok!
Normális, megbízható, fiatalos, független, heteró pasi vagyok. Elsősorban Budapest, Pest megyéből keresek Hölgyet/Párt Pénteki(05.01.), Szombati(05.02.) találkára. Adatlapom kitöltött, valós adatokkal/képekkel. Utazni tudok!
Üzenetben írj!
Normális, megbízható, fiatalos, független, heteró pasi vagyok. Elsősorban Budapest, Pest megyéből keresek Hölgyet/Párt Pénteki(05.01.), Szombati(05.02.) találkára. Adatlapom kitöltött, valós adatokkal/képekkel. Utazni tudok!
Üzenetben írj!
el is tartod a
2026. 04. 29. szerda 23:10
gy
vagy csak megcsinálod
(Ez egy válasz HaGyereketSzeretnel üzenetére (2026. 04. 29. szerda 23:10), amit ide kattintva olvashatsz)
alf
er alf
ek alf
et
Nőt keresnék védekezés nélküli örömökre. Szivesen vagyok olyan nővel, akit felizgat a terhesség lehetősége, esetleg kifejezetten
gy
szeretne.
alf
er alf
ek alf
et
Sziasztok! Komoly cuckold párt keresek, ahol a férj élvezi, mikor a feleségével (barátnőjével) előtte foglalkoznak.
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Győr környékéről vagyok (a határ másik oldala 30 km Győrtől), utazni nem gond.
Csak azok írjanak, akik komolyan keresnek, és nem csak írogatni akarnak. Helyem van. Köszönöm!
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Győr környékéről vagyok (a határ másik oldala 30 km Győrtől), utazni nem gond.
Csak azok írjanak, akik komolyan keresnek, és nem csak írogatni akarnak. Helyem van. Köszönöm!
Nőt keresnék védekezés nélküli örömökre. Szivesen vagyok olyan nővel, akit felizgat a terhesség lehetősége, esetleg kifejezetten
gy
szeretne.
alf
er alf
ek alf
et
Sziasztok
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Sziasztok, formás hölggyel találkoznék kellemes időtöltéshez.Bajai fiatalos pasi vagyok.
Szeretnék ismerkedni tőlem idősebb hölgyel akár adatlapom szerint is.
Adatlapom ha szimpatikus akkor várom levélben a jelzést.
Köszönöm
Adatlapom ha szimpatikus akkor várom levélben a jelzést.
Köszönöm
Kecskemét környéki elhanyagolt feleséget nyalnék élvezésig
Szerintem Szekszárd környékén, nem találni férfit aki közös mazti vagy dugható csak szájuk van férfiaknak
Szegeden alkalmi de rendszeres szexkapcsolatra keresem hölgy partnerem. Légy ápolt, egyszerű de nagyszerű, alkatban lehetsz molett is. Imádom a nagy kerek popsit, szép nagy szeméremajkakat, a nagy ciciket. Ezekért kapsz kemény vastag farkat, és fürge nyelvet. Privát üzenetben várom válaszodat

nemecskerno
Alexis