Sziasztok!
Holnap estére keresnenk a xv.keruletbe egy 30-50 közötti pasit aki szivesen ráverné a farkát a puncimra.Dagi feleség vahyok!!!!
Légy tiszta apolt tisztelettudó.Legyél férfias és határozott!
Holnap estére keresnenk a xv.keruletbe egy 30-50 közötti pasit aki szivesen ráverné a farkát a puncimra.Dagi feleség vahyok!!!!
Légy tiszta apolt tisztelettudó.Legyél férfias és határozott!
Keresnék bugyi mániás srácot,urat aki szeret punci illatú bugyikra spriccelni,csak személyes találkozás lehetséges nálam Pestmegyében,helyem van.Olyan irjon aki el is tud jönni,ha Te is elhozod a barátnöd bugyiját az is izgat!
Komoly érdeklódó irjon!Köszönöm,igényes srác vagyok!
Komoly érdeklódó irjon!Köszönöm,igényes srác vagyok!
Passzív Bi mazo pasiként keresem 40 - 60 év közötti bevállalós, perverz páromat Hölgy személyében,
Tolna megyében, anyagi helyzettől függetlenül.
Tisztaság, szavahihetőség, diszkréció alap!
Jelentkezést levélben kérek.
Kitöltetlen adatlappal és fotó nélküli jelentkezőket azonnal tiltom.
További sikeres napot Mindenkinek.
Tolna megyében, anyagi helyzettől függetlenül.
Tisztaság, szavahihetőség, diszkréció alap!
Jelentkezést levélben kérek.
Kitöltetlen adatlappal és fotó nélküli jelentkezőket azonnal tiltom.
További sikeres napot Mindenkinek.
Diszkrét cumi Pesten nálad irj szopatok szopok teljes diszkréció mellett irj
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Vasárnap partnert keresek Maglódon.
50 és 60as hàzaspàrhoz csatlakoznàk ,gecis pinàt akarok nyalni,Pest megye!
Mai esős napon hölgy, pár társaságát szívesen élvezném Balatonkeresztúr környékén. Helyem van.
Közös hokira és orálra keresek Hajdú-Biharban, de az se lenne rossz, ha megdugna egy vékony farkú férfi!
Szegeden alkalmi de rendszeres szexkapcsolatra keresem hölgy partnerem. Légy ápolt, egyszerű de nagyszerű, alkatban lehetsz molett is. Imádom a nagy kerek popsit, szép nagy szeméremajkakat, a nagy ciciket. Ezekért kapsz kemény vastag farkat, és fürge nyelvet. Privát üzenetben várom válaszodat. Párhoz is szívesen csatlakozom.
Sziasztok,
Egy kedves budapesti hölggyel barátkoznék a mai estén.
Adatlapon szerint
Szép napot
Egy kedves budapesti hölggyel barátkoznék a mai estén.
Adatlapon szerint
Szép napot
Dunavarsány-Szigethalom környéki párt örömmel fogadnék hétvégén, dunaparti nyaralómban
Sziasztok !
Diszkrét férfiként szívesen csatlakoznék Szekszárdon nyitott komoly középkorú párhoz házaspárhoz tartós tartalmas kapcsolatra a hölgy örömére kényeztetésére. Ha szívesen ismerkednétek és taliznátok írjatok privátba!
Diszkrét férfiként szívesen csatlakoznék Szekszárdon nyitott komoly középkorú párhoz házaspárhoz tartós tartalmas kapcsolatra a hölgy örömére kényeztetésére. Ha szívesen ismerkednétek és taliznátok írjatok privátba!
Dunavarsány-Szigethalom környéki párt örömmel fogadnék akár ma este ill. hétvégén, dunaparti nyaralómban
Sziasztok!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus!
Írj/írjatok és e-mailben folytassuk az ismerkedést!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus!
Írj/írjatok és e-mailben folytassuk az ismerkedést!
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
sziasztok bp-i hölggyel randiznék, 48 éves hetero pasi vagyok
Nagykanizsai, jó megjelenésű, ápolt, sportos, ideális testalkatú, potens férfiként szombat, vasárnap csatlakoznék párokhoz, hölgyhöz illetve partnerekhez. A szexben szenvedélyes és érzéki is vagyok egyben. Szeretem, ha tudsz játszani a tűzzel, szeretem az élvezeteket, amelyek a mélyebb kapcsolódással maguktól jönnek. Diszkréció adott és elvárt! Hely van.
Sziasztok. Ma esti randira, egy kedves, hölgy, pár? Kecskemét és kkr.
50 és hàzaspàr nagyfarkú hàzibarátja lennèk. Hosszabb tàvra. Helyem van.