Sziasztok . Én Bp-i nem független 50 pasi vagyok ,holnap estére "Péntek 06,05" keresek Bp-i hölgyet ,párt.
Nem vagyok kamus találkozni merek és ha megvan a közös nevező akkor cselekedni is tudok.
A többit privátba megbeszéljük. Laca
Nem vagyok kamus találkozni merek és ha megvan a közös nevező akkor cselekedni is tudok.
A többit privátba megbeszéljük. Laca
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit
Helyem van
Írj
Helyem van
Írj
Nő vagy párhoz csatlakoznék akár most. 18,19,20,21 kerületben.
Idősebb, szopatni szerető pasit keresek.
56 éves pasi keresi 70 év feletti partnernőjét szabadidő kellemes eltöltésére a Dunántúlon, elsősorban Zala, Vas és Somogy megyébe!
Helyem van.
Helyem van.
Június 6. szombat - Club Paradise - KEZDŐK ÉJSZAKÁJA – de nem csak kezdőknek! Várjuk azokat, akik most tennék meg az első lépést, és azokat a tapasztalt párokat, hölgyeket és urakat is, akik szívesen segítenek az új érdeklődőknek otthonosan mozogni a swinger különleges világában.
xoxo
Mariann
Club Paradise – P4U
xoxo
Mariann
Club Paradise – P4U
Ha eleged van már az állandó hokizásból,és a felesleges levelezgetésekből,kipróbálnál egy oda adó finom hosszas orális kényeztetést egy igényes fiatal ápolt vékony kellemes külsejű Pestmegyei sráccal akkor irj még ma!Viszonzást nem várok,de ha szeretnél egy finom olajos kézi kényeztetést azt is megteszem.Óriásit fogsz élvezni!Pestmegyében van helyem!
Sziasztok.
Pest megyébe volna olyan pár akik autós kalandra vágynának, és egy kukkoló, izgalmasabbá tenné a szeretkezésüket? Persze diszkrét távolságból. Ha szimpatikusnak tartanátok, eggyértelmű jelzés esetén közelebbről. Ha pedig olyan jelzést kapnék, hogy ne tolakodjak, diszkrét távozással.
Üzenet módosítása
Pest megyébe volna olyan pár akik autós kalandra vágynának, és egy kukkoló, izgalmasabbá tenné a szeretkezésüket? Persze diszkrét távolságból. Ha szimpatikusnak tartanátok, eggyértelmű jelzés esetén közelebbről. Ha pedig olyan jelzést kapnék, hogy ne tolakodjak, diszkrét távozással.
Üzenet módosítása
Sziasztok, 50 pluszos hölgy békés megyében, esetleg ismerkedne?
Sziasztok!
Június 12.-n szabadságon leszek (mert megérdemlem). Ennek a napnak a délelőttjére keresek lányt vagy párt kellemes időtöltésre. Kis masszázs, beszélgetés, orális kényeztetés. Lehet szó erotikus, fehérneműs és akt fotózásról vagy akár szexvideó készitésről is, amit akár ezen az oldalon is felhasználhattok. Amennyiben felkeltettem érdeklődésedet, nyugodtan keressetek fel!
Helyileg Zalaegerszegen.
Szép napot mindenkinek!
Június 12.-n szabadságon leszek (mert megérdemlem). Ennek a napnak a délelőttjére keresek lányt vagy párt kellemes időtöltésre. Kis masszázs, beszélgetés, orális kényeztetés. Lehet szó erotikus, fehérneműs és akt fotózásról vagy akár szexvideó készitésről is, amit akár ezen az oldalon is felhasználhattok. Amennyiben felkeltettem érdeklődésedet, nyugodtan keressetek fel!
Helyileg Zalaegerszegen.
Szép napot mindenkinek!
56 éves pasi keresi 70 év feletti partnernőjét szabadidő kellemes eltöltésére a Dunántúlon, elsősorban Zala, Vas és Somogy megyébe!
Helyem van.
Helyem van.
Orálra keresek Hajdú-Biharban, de az se lenne rossz, ha megdugna egy vékony farkú férfi! Mivel az első análon már túl vagyok, és nagyon tetszett, légyszi jelentkezzen már egy vékony farkú, aki dugna akár rendszeresen.
Kíváncsi hetero pasit szopnék Kecskeméten
Helyem van.
Helyem van.
Sziasztok, 50+ hölgyet keresek szexcsatához. Szeretek orálisan kényeztetni akàr egy órán keresztül és nagyon szeretem a popsit is kényeztetni nyelvel és újjal egyaránt. Diszkrét helyem van napközben, de menni is tudok.
Privátban írj kérlek.
Privátban írj kérlek.
Sziasztok !
Nagyobb vastagabb intim mérettel rendelkező férfiként ismerkednék Szekszárdon nyitott valós középkorú esetleg idősebb párral házaspárral tartós laza diszkrét szexkapcsolatra a hölgy örömére kényeztetésére diszkréció adott és elvárt. Írjatok privátba ha ismerkednétek !
Nagyobb vastagabb intim mérettel rendelkező férfiként ismerkednék Szekszárdon nyitott valós középkorú esetleg idősebb párral házaspárral tartós laza diszkrét szexkapcsolatra a hölgy örömére kényeztetésére diszkréció adott és elvárt. Írjatok privátba ha ismerkednétek !
Helyem van.
Helyem van.
sziasztok bp-i hölggyel randiznék rendszeresen, 48 éves hetero pasi vagyok
Jászberényi hölgyel ismerkednék.
Vidám, vágyaikat megélő hölgyek társaságát keresem Budapesten belül :*
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!

dizi