Nőt párt ffit keresek játékokra kor alkat nem szamit Ózd plusz 40km korzeteben
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Egy szép farokért szívesen autóba ülnék. Jászberény és környéke.
50 feletti hölgyet szivesen kényeztetném kielégíteném
Sziasztok ma (kedd) estére keresnénk olyan pasit aki 30-50ev között van normalis tisztelettudó, ápolt, tiszta es azert nem 15 cm a farka. Amire keresnénk farokveres puncira autós partira olyan pasit akit ez érdekelne. Reszletek privatban ami meg fontos csak estére keresunk a xv. keruletben es csak a poluscenternél van tali!!!!!!
Dél Pesten biszex Párt keresek !!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Lányokkal, nőkkel, feleségekkel, szexelnék, Sopron, Sopronkövesd, környékén!
Análra keresek Hajdú-Biharban, mert nem lenne rossz, ha megdugna egy vékony farkú férfi! Mivel az első análon már túl vagyok, és nagyon tetszett, légyszi jelentkezzen már egy vékony farkú, aki dugna akár rendszeresen.
Sziasztok! Kecskeméten keresünk házibarátot! Illetve helyet tudunk biztosítani másoknak együttlétekre, amit akár szívesen néznénk is cserébe! Ha érdekel írjatok, elérhetőséggel!
Sziasztok! Hatvan-Gyöngyös vonalon esetleg valaki nap közben? Keressetek nyugodtan!
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Szopok és nyelem a gecit
Szopok és nyelem a gecit
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is!
Sziasztok!
Ismerkedni, nyitni szándékozó, lánnyal, nővel, párral ismerkednék! Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny!
Ismerkedni, nyitni szándékozó, lánnyal, nővel, párral ismerkednék! Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny!
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
Sziasztok! Kecskeméten keresünk házibarátot! Illetve helyet tudunk biztosítani másoknak együttlétekre, amit akár szívesen néznénk is cserébe! Ha érdekel írjatok, elérhetőséggel!
Sziasztok Nyiregyi férfi szeretőjét keresi
Sziasztok !
Nyitott középkorú esetleg idősebb párt házaspárt keresek Szekszárdon tartós de laza diszkrét szexkapcsolatra a hölgy örömére kényeztetésére. Üzenetet privátba várom ha ismerkednétek!
Nyitott középkorú esetleg idősebb párt házaspárt keresek Szekszárdon tartós de laza diszkrét szexkapcsolatra a hölgy örömére kényeztetésére. Üzenetet privátba várom ha ismerkednétek!

tarsasjatek2023
Irina A