A legutóbbi melóhelyemen én is többször maradtam "túlórázni". Bezártam a külső ajtókat és bejártam az irodákat...persze meztelenül. És közben nem tétlenkedtem. A régi szép idők...
Bizony már elég sokszor előfordult, hogy kivertem az irodámban a farkam. (megtehetem, mert egyedül vagyok a szobában)
ejjnye
én azért nem vagyok ilyen merész
mindig csak a wc-ben csinálom, ott nincs kamera
(Ez egy válasz sz2 üzenetére (2008. 02. 22. péntek 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)

én azért nem vagyok ilyen merész

mindig csak a wc-ben csinálom, ott nincs kamera

Nekem egyszer ügyeletet kellet tartanom az irodában, unalmamban netteztem,és a szexoldalak nézegetése közben kivertem,az iroda nincs be kamerázva de azóta is emészt a fenne hogy vajon a rendszergazda észre vette vagy nem.
Egy buta kérdés...ha masztiztok az irodában...az ajtót véletlenül nem zárjátok be,és belép a fönök ,mit tesztek?

Szerintem az attól függ,hogy férfi vagy esetleg nő a főnök!
(Ez egy válasz lencsibaby üzenetére (2008. 03. 05. szerda 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 05. szerda 16:49

Egy buta kérdés...ha masztiztok az irodában...az ajtót véletlenül nem zárjátok be,és belép a fönök ,mit tesztek?

Szeretnék ilyen alkalmazottakat!!!
Persze még főnök sem vagyok, de akkoris!!
(Ez egy válasz lencsibaby üzenetére (2008. 03. 05. szerda 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Persze még főnök sem vagyok, de akkoris!!

ha Te lennél a főnök, akkor pironkodva, de a csodálkozó és meglepett arcodra spriccelnék!

Nálam be volt csukva az ajtó,viszont az iroda egy raktárban van és egyik oldala teljesen ablakos,amugy egyedül voltam az egész épületben.
köszi a válaszokat...szóval senki nem hagyná szégyenkezve abba...
helyes !!!!

szerencsére csak a folyosók vannak bekamerázva, az irodák nincsenek, így elég gyakran kiverem a farkam, főleg, ha a neten jó kis bögyös hölgyikéket látok. Persze nem ügyfélfogadó napon... Meg abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a főnököm évente talán 1x jön be az irodámba, ahol egymagamban dolgozom.
Ha észrevevennétek, hogy a kolléganőtök egy bugyit rugdos arrébb az íróasztala alatt, ő pedig láthatóan kissé zavarban lenne, akkor mire gondolnátok???
Öt perce történt meg velem...
Én lehajoltam volna a bugyiért......
Mit mit, megkérdezném jól van e és nem szorul segítségre!
Ki tudja, hátha az irodai msztiból egy kis irodai kufirc is kerekedhet.
Ha jókor zavartad meg és még benne volt a dologban egy kis flörtel akár még bekerülhetsz az uja helyére. Feltéve ha akarod.
Na meg ha te sem vagy teljes mértékig ellenére, mert akkor hiába a szitu meg a flört, de egy próbát megért volna.
(Ez egy válasz ZabSam üzenetére (2008. 04. 25. péntek 11:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 25. péntek 11:30

Ki tudja, hátha az irodai msztiból egy kis irodai kufirc is kerekedhet.

Na meg ha te sem vagy teljes mértékig ellenére, mert akkor hiába a szitu meg a flört, de egy próbát megért volna.

Ha észrevevennétek, hogy a kolléganőtök egy bugyit rugdos arrébb az íróasztala alatt, ő pedig láthatóan kissé zavarban lenne, akkor mire gondolnátok???
Én egy picit zavarban voltam, mit tagadjam. Alig tudtam leplezni a felfedezésem.
Üres az iroda... LEhet élni kellene a lehetőséggel?

hogyne éjjel nappal csak a farkam verem mert nincs jobb dolgom hahahahaha
eltudom képzelni sexy titkárnő masztizik az asztalalatt a főnök meg nézi az irodájában a biztonsági kamerán keresztül:P
egyszer már csináltam, amikor nem volt bent senki. épp a GG-t nézegettem és megkivántam