sajna én nem érek rá ilyenekre, jó nektek hogy ennyire ráértek a munkahelyen
Gondolom az asztal alatt sok biztpnsági kamera van...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 28. hétfő 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 28. hétfő 14:55
Törölt felhasználó (44463)
eltudom képzelni sexy titkárnő masztizik az asztalalatt a főnök meg nézi az irodájában a biztonsági kamerán keresztül:P
Találtam a témába egy nagyon jó kis videót.
sajnos nincs hangja, edig meghallgatnám
*********** (kimoderálva a honlap)
Idegen sex honlap reklámozása tilos, és tiltás is jár érte! :Gyapoth!
sajnos nincs hangja, edig meghallgatnám
*********** (kimoderálva a honlap)
Idegen sex honlap reklámozása tilos, és tiltás is jár érte! :Gyapoth!
nekem ez kicsit habos
(előző hozzászólásodnál már figyelmeztettelek! figyelj, hogy érdemben fórumozzál, és ne csak frappáns, de semmitmondó hsz-kel operálj! :tom)
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 28. hétfő 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
(előző hozzászólásodnál már figyelmeztettelek! figyelj, hogy érdemben fórumozzál, és ne csak frappáns, de semmitmondó hsz-kel operálj! :tom)
eltudom képzelni sexy titkárnő masztizik az asztalalatt a főnök meg nézi az irodájában a biztonsági kamerán keresztül:P
ilyet ne tudjál elképzelni, mert törvénytelen, illegális bizonyos helyiségeket bekamerázni (mint például egy iroda, vagy egy nyilvános mellékhelyiség, dolgozói, sportolói öltözők stb.)
Sziasztok! Én anyámék bemutatótermében csináltam már többször is. Izgi volt, de nem láttak be az utcáról, mert volt egy derék magas kis fal
Aztán cucc ment a wc-be. 2 hónapja pékség működik a bemutatóterem helyén
))
))
aztán a cucc ment a kenyérbe
remélem nem felénk laksz!!! (Ez egy válasz eroboy üzenetére (2008. 05. 07. szerda 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 07. szerda 18:14
remélem nem felénk laksz!!! (Ez egy válasz eroboy üzenetére (2008. 05. 07. szerda 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Én anyámék bemutatótermében csináltam már többször is. Izgi volt, de nem láttak be az utcáról, mert volt egy derék magas kis fal
))
))
jó vidi
Szerintem ez nagyon izgalmas, bár jobban szeretem elképzelni a "szex az irodában" változatot. Hát igen..Mindig is sajnáltam, hogy a párom kétkezi munkás ember...
Én is csinálnám ha irodában dolgoznék!
De azért masztizni szoktál az irodában? Mesélhetnél róla!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 05. szombat 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 05. szombat 16:00
Törölt felhasználó (217845)
Szerintem ez nagyon izgalmas, bár jobban szeretem elképzelni a "szex az irodában" változatot. Hát igen..Mindig is sajnáltam, hogy a párom kétkezi munkás ember...
én szeretkeztem is mar, jo volt
Nem, mert nem dolgozom ott))))
Épp ezért írtam, hogy sajnálom, hogy a párom nem ott melózik. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 06. vasárnap 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 06. vasárnap 21:31
Épp ezért írtam, hogy sajnálom, hogy a párom nem ott melózik. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 06. vasárnap 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (99405)
De azért masztizni szoktál az irodában? Mesélhetnél róla!
Én masztizok néha, és a férjemet felhívom olyankor. még nem látott meg senki, az asztalom jól van elhelyezve.
én nem csak masztizni szoktam az irodába de mivel több nővel vagyok körbevéve az exhibicionista hajlamom is kiélem.Nyáron soha nem hordok alsónadrágot és mindíg rövidnadrágban járok.Ezért ha úgy helyezkedek a csajok rendszerint a rövidnadrág száránál belátnak a lomposhoz.Néha rendesen tolakodnak ahhoz a fotelhoz ami legközelebb van hozzám mert rájöttek,hogy onnana legjobb a belátás.Kávézás közben csak látni kellene a szemüket amikor hátradőlök a forgó fotelben mintha véletlen lenne és mint aki nem veszi észre,hogy nézik.Télen kb.5 perc a kávézás ilyenkor tizenöt de nem nagyon sietnek dolgozni.Csak néha alig birok magammal mert úgy feláll a szerszám,hogy mindig attól rettegek valaki hív és fel kell állni.
Télen is rövidnadrágba jársz?
(Ez egy válasz martonolsen üzenetére (2008. 07. 14. hétfő 18:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 14. hétfő 18:20
én nem csak masztizni szoktam az irodába de mivel több nővel vagyok körbevéve az exhibicionista hajlamom is kiélem.Nyáron soha nem hordok alsónadrágot és mindíg rövidnadrágban járok.Ezért ha úgy helyezkedek a csajok rendszerint a rövidnadrág száránál belátnak a lomposhoz.Néha rendesen tolakodnak ahhoz a fotelhoz ami legközelebb van hozzám mert rájöttek,hogy onnana legjobb a belátás.Kávézás közben csak látni kellene a szemüket amikor hátradőlök a forgó fotelben mintha véletlen lenne és mint aki nem veszi észre,hogy nézik.Télen kb.5 perc a kávézás ilyenkor tizenöt de nem nagyon sietnek dolgozni.Csak néha alig birok magammal mert úgy feláll a szerszám,hogy mindig attól rettegek valaki hív és fel kell állni.
ha elolvastad volna rendesen,irtam hogy nyáron
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 16. szerda 22:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 16. szerda 22:59
Törölt felhasználó (99405)
Télen is rövidnadrágba jársz?
Úgy tűnik, hogy az alkalmazottaid rendesen kielégített nők. Én már biztosan nem bírtam volna magammal, ha így izgattak volna...
(Ez egy válasz martonolsen üzenetére (2008. 07. 17. csütörtök 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Én egy irodában dolgozom,és rengeteg kolléganőm van!Tegnap elött az egyik szoknyában és bugyi nélkül volt,én megláttam és rögtön felállt!Alig birtam magammal,ki kellett mennem a wc-be,lerendezni magam!Ez nem az első eset volt,ha kiváncsiak vagytok,van még!
Én egy irodában dolgozom,és rengeteg kolléganőm van!Tegnap elött az egyik szoknyában és bugyi nélkül volt,én megláttam és rögtön felállt!Alig birtam magammal,ki kellett mennem a wc-be,lerendezni magam!Ez nem az első eset volt,ha kiváncsiak vagytok,van még!
nekem is van hasonlo esetem csak tul hosszu lenne most nincs kedvem irni

Lují

cooper