Van megint 1 kis idöm,ezért megosztom a következő történetet!Kb.3 hónapja egy levelet kellett elvinnem egy partner céghez!Elég késő volt már,olyan 8 körül,de gondoltam a portán leadom!Az őr mondta hogy még van itt valaki,menjek nyugodtan!Beérve az irodákhoz,köszöntem,de senki nem válaszolt!Körbejártam az irodát,és az egyik ajtó mögött "furcsa" hangokat hallottam!Valaki nagyon dugot bent egy csajt!Kulcsluk!!!!2 srác tömött egy csajszit,de kegyetlenül!Na,persze erre rögtön elindult a vér lefelé!Nagyon komoly dugás volt,és amikor a szendviszhez értek,már nembirtam magammal,és kivettem,elkezdtem én is játszani!Óriásit élveztem,tiszta ondó lett az ajtó!Gyorsan a portán kötöttem ki,a levelet leadva,hogy nem találtam senkit!
Mivel imádok furcsa helyeken recskázni, vagy ahol megvan a lebukás veszélye, természetesen az irodában az íróasztal alatt is kivertem már, mint ahogy rengeteg érdekes helyen is.
Sziasztok!Én sokszor masztiztam már az irodában.Bisztiőr voltam és sokszor este irodazáráskor felmentem és a cég legdurvább nőjének az írósaztalánál vertem ki.Éreztem az illatát az otthagyott ruhadarbról ami nagyon finom volt.Volt hogy egy tangát találtam a fiókjában és azt szagolgatva vertem ki.ennyi a történet.
Ha én az irodában csonálnám, akkor valószínűleg rögtön oda sereglene mindenki, és másnap már nem kéne dolgozni mennem
Hatan vagyunk bent

Hatan vagyunk bent

Ez elég gyakori.
az semmi, én estére már a neten lennék, mert nálunk még kamera is van
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 30. kedd 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 30. kedd 18:40

Törölt felhasználó (347117)

Ha én az irodában csonálnám, akkor valószínűleg rögtön oda sereglene mindenki, és másnap már nem kéne dolgozni mennem
Hatan vagyunk bent

Hatan vagyunk bent

Korábban egy fősulin dolgoztam és sokszor maradtam az irodámban keső délutánig,néha estig. Legtöbbször masztira, de néha szex is előfordult. Nem csak a saját irodámban "folytak" a dolgok...