Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A poén vicctelen aforizma. Tartalmazhat mosolygásra késztető bölcsességet, élethelyzetet.
Tehát nem tévesztendő össze a viccel.

Az eddigi hozzászólások

... 29 30 31 32 33 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1201   2007. 06. 08. péntek 16:37
gazosgyuri gazosgyuri
eljen Ez nagyon jóóó... worship
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 08. péntek 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 06. 08. péntek 13:00
A legfrappánsabb ügyfélkezelés díját valószínűleg az ausztrál Ansett Airlines jegykezelőnője érdemelné ki az alábbi megoldásával:

Egy Ansett járat kimaradt Sydney repülőterén, mivel a légitársaság Boeing 767-es utasszállító gépe meghibásodott. Az utasokat gyorsan megpróbálták más járatokra áttenni, a főszereplő hölgy elött is hatalmas, türelmetlen utasokból álló sor kígyózott. Ekkor egy ingerült utas előretört a sorban, lecsapta a jegyét a pultra, és felcsattant:

- Egy jegyet kérek a legközelebbi gépre, és ajánlom, hogy első osztályra adják!
A hölgy türelmesen válaszolt:
- Sajnálom, uram! Boldogan segítek Önnek, de előbb az itt sorban álló embereket kell elintéznem.
Az utast ez persze nem hatotta meg, hangosan, hogy mindenki hallja a sorban, megkérdezte:
- Hölgyem, tudja maga, hogy én ki vagyok?!
A nő elmosolyodott, majd gondolkodás nélkül a hangosbeszélő mikrofonja után nyúlt, és beleszólt:
- Figyelem! - kezdte, és a hangja visszhangzott a terminál egész területén. - A 14-es kapunál van egy kedves utasunk, aki nem tudja, kicsoda is ő. Ha bárki segíteni tud személyazonossága megállapításában, kérjük fáradjon a 14-es kapuhoz!

A sorban álló utasok hisztérikus röhögése közepette a dühös utas a fogait vicsorgatva odavetette:
- Kapja be!!
A nő ezen sem ütközött meg, hanem mosolyogva válaszolt:
- Sajnálom uram, de ehhez is sorba kell állnia!
#1200   2007. 06. 08. péntek 13:59
tom1019 tom1019 VIP Admin
Ma ezt kaptam e-mailben az egyik ismerősömtől:
(névtelenül megosztom veletek, habár lehet, hogy csak én nevettem egy jót rajta, és nektek nem mond különösebben semmi poént! akkor bocsi nyes )

"Brüü.hüü-hüü!
Sírok ismét.

Délután üres csirkecsontokat kell sterilizálnom.
1. Nem ér nevetni!
2. Fizetésnap előtt, egy nappal nem ez a vacsora!

Hanem, lesz holnap osztálybuli, arra gyűjtőmunka. Emiatt második napja eszünk tanyasi tyúkból levest, ebben a jó kis melegben, az a jó kis leves...
Már a könnyem kicsordul, ha rágondolok.
Ja kell még madártoll. Panelban terem az, maximum tollpárnában! Majd éjjel járhatom a játszótér melletti bokrok alját, hogy ólálkodjam a macskák után. Macska elkapja békésen szunyókáló galambot, én elkapom a macskát és lesz madátoll. Bizony!
Fél délelőtt azon gondolkodtam, hogy miért nem árulnak olyan kiszerelésben madártollat, mint a kicsi felragasztott ásványokat, a kiállítások mellett. Az ötletem után, elképzelem, amint a nemzeti kerettantervet ismerő zugárusok járják majd az iskolák környékét és ballonkabát alól mutogatnak mindenféle olyan cuccot, amit az iskola előír, a szerencsétlen szülők meg nem tudják beszerezni.

Évekig volt a közelünkben egy állatkert, ahol madarak voltak. Na azokat néha megtépték a vandálok, most kezdem érteni ki lehetett olyan elvetemült, mert én is mennék arra ma szívesen...
Na megyek lelkileg felkészülni a csirkecsont kifőzésre!"
#1199   2007. 06. 08. péntek 13:27
én inkább megeszem:
nyes
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 08. péntek 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 06. 08. péntek 13:00
A legfrappánsabb ügyfélkezelés díját valószínűleg az ausztrál Ansett Airlines jegykezelőnője érdemelné ki az alábbi megoldásával:

Egy Ansett járat kimaradt Sydney repülőterén, mivel a légitársaság Boeing 767-es utasszállító gépe meghibásodott. Az utasokat gyorsan megpróbálták más járatokra áttenni, a főszereplő hölgy elött is hatalmas, türelmetlen utasokból álló sor kígyózott. Ekkor egy ingerült utas előretört a sorban, lecsapta a jegyét a pultra, és felcsattant:

- Sajnálom, uram! Boldogan segítek Önnek, de előbb az itt sorban álló embereket kell elintéznem.
Az utast ez persze nem hatotta meg, hangosan, hogy mindenki hallja a sorban, megkérdezte:
A nő elmosolyodott, majd gondolkodás nélkül a hangosbeszélő mikrofonja után nyúlt, és beleszólt:
- Figyelem! - kezdte, és a hangja visszhangzott a terminál egész területén. - A 14-es kapunál van egy kedves utasunk, aki nem tudja, kicsoda is ő. Ha bárki segíteni tud személyazonossága megállapításában, kérjük fáradjon a 14-es kapuhoz!

A sorban álló utasok hisztérikus röhögése közepette a dühös utas a fogait vicsorgatva odavetette:
- Kapja be!!
#1198   2007. 06. 08. péntek 13:00
MmePrune MmePrune VIP Admin

- Kapja be!!
#1197   2007. 06. 08. péntek 09:25
X Törölt felhasználó (94621)
#1196   2007. 06. 07. csütörtök 22:52
gazosgyuri gazosgyuri
#1195   2007. 06. 07. csütörtök 22:43
f1ck0 f1ck0
Egy sztori (fejből írom úgyhogy megeshet,hogy nem pontos) :

1 ember öngyilkos akart lenni.Nem is akár mennyire.Bisztosra akart menni.Ezért kiment egy tengerpartra egy sziklához.Patkánymérget evett, a nyakánál fogva kikötözte magát és pisztolyt is vitt,hogy amikor ugrik közben fejbelövi magát.
Ugrott.Miközben épp szabadesett a pisztolyal ellőte a kötelet,bele esett a tengervízbe,(ami ugye)sós ezért,kihányta a patkánymérget, a víz feldobta a felszínre.A parti őrség észre vette, azonnal a kórházba szállítatták,de ott meghalt.

-Na mibe halt meg? kerdes ?
-Kihűlésben.Pfff
circling
#1194   2007. 06. 07. csütörtök 22:02

-----------------------------------
Az igazi kávé illata:

#1193   2007. 06. 07. csütörtök 22:02
13. A punavadászat ismeretlen vad esetén veszélyes lehet, ezért óvatos vadászok gumipáncéllal védekeznek, ami azonban mértékadó szakértői vélemény szerint csökkenti a vadászat élvezetét, viszont kifejezetten ajánlott nem teljesen egészséges, fertőzött, vagy túl sok vadász által rendszeresen lőtt vadak esetén.

14. A punának 1-2 lövés meg sem kottyan, sőt élvezettel tűri. A fegyver láttán nem menekül el, azt bevárja, lefekszik előtte, nedves lesz és megnyílik. Általában különösen kedveli a nagy kaliberű lőfegyvert és a hosszan tartó vadászatot.

15. Fiatal vadászok egy vadászat alkalmával több lövést is leadnak, nem ritka egy alkalommal a 3-4 lövés sem, míg az idősebb sporttársak már egy, maximum két lövéssel is beérik

16. Elöregedett vadászok már annyira megbarátkoztak a punával, hogy - gyakran a megfelelő fegyver híján- nem is lőnek rá, csak cirógatják, nyalogatják.
#1192   2007. 06. 07. csütörtök 22:00
vicc topicból áthozva:

Bbacsi #2399| ma 15:14

*A puna apró, szorös kis állat.* Mivel igen elterjedt, vadászok ezrei leselkednek rá!

1. A tárgyban említett vad ( a puna ) minden veszélyessége mellett kedves és becses állatka.

Megkülönböztetünk vadász által hajszolt *házipunát* és bárki által szabadon vadászható *vadpunát.*

2. Mindkét puna forró égöv alatt, dombos, szakadékos helyen él, fiatal korában egy kis forrás tövében lapul, és egyáltalán nem aktív, később azonban bozót no körülötte, ami jelzi aktiválódását és vadászatra éretté válását. A puna kifejlődési ideje 14-18 év, vadászni csak ezután szabad rá, amit azonban akkor már el is vár!

3. Az érett puna az elhanyagolást nehezen tűri, ilyenkor gyakran megvadul, az első vadász elé odaveti magát, ami házipuna esetén a tulajdonosra - vadászberkekben - rossz fényt vet.

4. Szőrméje különböző színű lehet: világos vagy sötét, szőke, barna, esetleg vörös, ritkább vagy sűrű, sőt egyes példányok különböző módon nyírják is. Általában a fekete puna a legvérmesebb.

5. Az idős vadak prémje hullik, esztétikai és egyben vadászati értékük erősen csökken, ezért nemegyszer ok maguk próbálják kétségbeesetten fegyver elé vetni magukat. VIGYÁZAT! A magát önként fegyver elé vető punát, különösen saját házipunánkat lehetőleg mindig lőjük meg, mert könnyen bosszúállóvá válhat.

6. A kifejlett, ápolt punának sajátságos, a legtöbb vadász által kedvelt illata van. ha a vadász megérzi fegyverét azonnal lövésre alkalmas állapotba hozza, és haladéktalanul megkezdi a vadászatot.

7. A kifejlett punák időnként vért köpnek, ilyenkor vadászati tilalom van rájuk.

8. A punára szegény és gazdag vadász egyforma hévvel vadászik. A szegények vagyoni helyzetüknél fogva csak házipunát tartanak. Akiknek arra sem telik, azok alakalomadtán külön e célra berendezett punalövöldébe járnak.

9. Hozzáértő, gyakorlott vadászok szerint a legélvezetesebb a vadpuna és más tulajdonában levő házipuna szabad területen történő becserkészése, vadászata, végül meglövése.

10. Vadászberkekben különösen sokra tartják a fiatal, de már kifejlett példány első meglövését ( az ilyen vad ritkaságból, tapasztalatlanságból, valamint őrzéséből adódó becserkészésének nehézségei miatt ).

11. Nagy vadászok állítása szerint nincs 2 egyforma puna a világon. Némelyik a hosszú becserkészést, hajszolást szereti, van, amelyikre csak nagy fegyverrel érdemes menni és akad, amelyik a mozgékony gyorstüzelőt kedveli.

12. A szakirodalomban feljegyeztek eseteket olyan punákról, amelyektől hosszabb ideig megvonták a megfelelő keménységű húst, vagyis nem vadásztak rájuk. Az ilyen állatok kényszerből rendszerint valamilyen műfegyverrel próbálták meglőni magukat.

#1191   2007. 06. 07. csütörtök 20:54
ezt már láttam (vagy hasonlót) valahol, de nagyon jóóó!

(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 07. csütörtök 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 07. csütörtök 10:48
#1190   2007. 06. 07. csütörtök 10:48
gazosgyuri gazosgyuri
#1189   2007. 06. 07. csütörtök 08:46
női mosdó

ffi mosdó

#1188   2007. 06. 07. csütörtök 07:49
Állítólag megtörtént a francia bíróságon

Egy 70 km/h max. sebességű útszakaszon 250 km/h sebességgel radarba futó

autós védőbeszéde a bíróságon :

Tisztelt bíróság, valóban láttam egy fehér alapú, kör alakú táblát,

amiben a 70-es szám volt, de nem volt semmilyen mértékegység mellette.

Ahogy Önök is tudjak, az 1837. július 4-i törvény kötelezi

Franciaországot is metrikus mértékegység használatára. Továbbá az 1961.

május 3-i 65/501számú törvény kimondja, hogy a hosszúság mértékegysége a

méter, és az idő mértékegysége a másodperc. Én el sem tudom képzelni,

hogy a Belügyminisztérium nem tartja tiszteletben a Köztársaság

törvényeit. Tehát logikus, hogy ha nincs odaírva a mértékegység, akkor a

sebesség alapértelmezés szerint m/sec-ban értendő. A 70 m/sec maximális

sebesség megfelel 252 km/h-nak. A rendőrök azt mondtak, hogy 250

km/h sebességgel autóztam. Nem is vonom kétségbe a rend őreinek

pontosságát. Tehát 2 km/h sebességgel a sebességkorlát alatt voltam. Így

tisztelettel kérem a t. bíróságot, hogy adjak vissza a jogosítványomat,

amit egy sajnálatos tévedés folytan vettek el a rend éber őrei.
#1187   2007. 06. 06. szerda 22:23
X Törölt felhasználó (75419)
Illetve ne hanyagoljátok el az esti fogmosást!

#1186   2007. 06. 06. szerda 22:12

A dohányzás csúnyít!!!
#1185   2007. 06. 06. szerda 21:56
gazosgyuri gazosgyuri
#1184   2007. 06. 06. szerda 09:21
Klikkelj a normál/tömörített mérethez
#1183   2007. 06. 05. kedd 23:49

Klikkelj a normál/tömörített mérethez
#1182   2007. 06. 05. kedd 22:04

... 29 30 31 32 33 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: -neo- -neo-
Nyitás ideje: 2005. 02. 16. szerda
Üzenetek: 1801db
Utolsó üzenet: 2014. 07. 07. hétfő

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!