Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A poén vicctelen aforizma. Tartalmazhat mosolygásra késztető bölcsességet, élethelyzetet.
Tehát nem tévesztendő össze a viccel.

Az eddigi hozzászólások

... 54 55 56 57 58 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#701   2006. 09. 28. csütörtök 16:01
surdapapa surdapapa
úgy pojénkoggyatok velem! hogy lassan ki is lépek! (letelik a mókaidőm)
#700   2006. 09. 28. csütörtök 15:57
surdapapa surdapapa
nem tudom mire gondolsz politika ügyileg! kizérólag a fradi kontra újpest egymás közötti kedvességre utaltam. bocsi ezt a poént innentől offoltam
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 09. 28. csütörtök 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
vazelinator VIP Admin
2006. 09. 28. csütörtök 15:48
most már tiltogatni fogok ki embereket ha nem fejezitek be a politikai témáju poénokat képeket

ez még mindig sex lap
#699   2006. 09. 28. csütörtök 15:55
surdapapa surdapapa
hol itt a lopitika?
#698   2006. 09. 28. csütörtök 15:48
vazelinator vazelinator VIP Admin
most már tiltogatni fogok ki embereket ha nem fejezitek be a politikai témáju poénokat képeket

ez még mindig sex lap
#697   2006. 09. 28. csütörtök 15:47
surdapapa surdapapa
azé ez durva kép! Fradi malac lila ködben!
#696   2006. 09. 28. csütörtök 15:38
surdapapa surdapapa
ez a fradi malac!
#695   2006. 09. 28. csütörtök 12:11
MmePrune MmePrune
Három férj verseng egymással, hogy kinek hülyébb a felesége. Így az első:
- Az én feleségem olyan hülye, hogy két héttel ezelőtt vett egy autót magának, pedig nincs is jogosítványa.
- Uuuu, tényleg elég hülye - jött a válasz a másik kettőtől.
A második férj:
- Az én feleségem olyan hülye, hogy a múlt héten vett egy repülőgépet, pedig se hangárunk, se repülőt vezetni nem tudunk!
- Baaaa, a te feleséged tényleg hülyébb - állapították meg a többiek.
Végül a harmadik férj következett:
- Az én feleségem annyira hülye, hogy elment két hétre nyaralni, vitt magával két doboz kotont, pedig nincs is farka!
#694   2006. 09. 28. csütörtök 10:00
MmePrune MmePrune
Száguldozik egy motoros az országúton, egyszer csak nekicsapódik a bukósisakjának egy veréb. A veréb elájul. A motoros megsajnálja, hazaviszi. Otthon beteszi egy kalitkába, ad neki egy kis kenyeret, vizet, és elmegy dolgozni. Kis idő múltán a veréb magához tér és körbepillant:
- Atya ég! Rács, kenyér, víz. Csak nem halt meg a motoros?
#693   2006. 09. 26. kedd 14:34
surdapapa surdapapa
-Hogy hívnak kisfiam?
-Tom.
-Milyen Tom?
-Nemtom!
#692   2006. 09. 26. kedd 13:32
Valaki aki vad Valaki aki vad
(grrrrrrr vazelinator)
#691   2006. 09. 26. kedd 13:29
MmePrune MmePrune

Hölgyeim! Ha már megkedvelték a koffeinmentes
kávét és teát, a cukormentes kólát, a nikotin
mentes cigarettát, miért nem kedvelik az impotenseket?

A nagymamám hatvanéves korában kezdett
napi hét kilométert gyalogolni. Most
kilencvenhat és fogalmunk sincs róla,
hol a fenében lehet...

Egy csomó olyan segédeszköz létezik, amivel a
nők szexuális kedve növelhető.Itt van például
a Mercedes-Benz CLK 500.

Sokat olvashattunk a dohányzás, alkoholizmus,
drogok és a szex káros hatásairól...
Egy dolgot tehetsz: hagyj fel az olvasással!

Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem
a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket
molesztálni, mint a Pokol Angyalait:-)

A házasságok az égben köttetnek. Ott, ahol a viharok,
villámok, a tornádók és a jégesők is keletkeznek...

Az első házasság az érzelem diadala az intelligencia felett.
A második házasság a remény diadala a tapasztalat felett.
A harmadik házasság a hülyeség diadala mindenek felett.

- Az alkohol nem oldja meg a problémákat - bár a tej sem...

ha volt már valamelyik, bocs
#690   2006. 09. 26. kedd 00:09
eros007 eros007
(de ebben a helyzetben elég politikai VAZELINATOR)
(jah meg GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR)

Remélem nem túl politikai, de elovastam és úgy röhögtem, hogy késztetést éreztem az ide való bemásolásra. hehe
#689   2006. 09. 24. vasárnap 15:49
irigykutya. irigykutya. VIP
Kedves Susan:

Tudom, hogy a bíró azt mondta, hogy ne találkozzunk a "lehülés" ideje alatt, de nem tudok tovább várni. Aznap amikor elmentél, megesküdtem, hogy soha többé nem beszélek veled.
De ez csak a durcás kisfiú mondatta velem, mert nem én akartalak el őször megkeresni.
Azt képzeltem, hogy majd te csúszol, mászol el őttem, hogy fogadjalak vissza. A büszkeségem akarta ezt. Most már látom, hogy ez sokba került. Elegem van abból, hogy úgy teszek, mintha nem hiányoznál, és nem érdekelne milyen szarul vagyok.
Nem számít ki teszi meg az első lépést. Itt az idő, hogy a szíveink beszéljenek helyettünk. Az én szívem ezt mondja... "Nincs mégegy olyan nő mint te, Susan." Minden n őben akit meglátok téged kereslek, a szemeidet, a melleidet. De ők nem Te vagy. Még csak meg sem közelitenek.

Két héttel ezelőtt találkoztam ezzel a kiscsajjal az Ithaca Bar-ban. Hazavittem magamhoz. Nem azért mondom el, hogy megbántsalak, csak szeretném érzékeltetni, elszántságomat.
Fiatal volt, úgy kb. 19 éves. Tökéletes teste volt, amit csak a fiatalság és a sok év jégkorcsolyázás adhat.
Tényleg tökéletes. Feszes cicik, amiket még nem láttál, és olyan segg, hogy összeszaladt a nyál a számban. Minden férfi álma, nemigaz? De ahogy ott ültem a kanapén miközben a csaj rajtam furulyázott, azt gondoltam, milyen dolgok lettek a legfontosabbak az életünkben. Olyan felszínes az egész.
Mire jó egy abszolút tökéletes test? Jobban dugott tőle az ágyban? Hát ebben az esetben, igen.
De amit ezzel mondani akarok, hogy jobb ember lett t őle? Jobb szive van, mint az én kevésbé vonzó Susan-omnak? Kétlem. Erre még sohasem gondoltam ezel őtt. Talán kezd benő ni a
fejem lágya.
folyt.
#688   2006. 09. 24. vasárnap 15:48
Később, miután vagy 5x beleélveztem, az jutott eszembe: "Miért érzem én magam olyan kiszáradtnak és üresnek?"
Ez nem lehetett a hibátlan technikája vagy az eszméletlen nedves puncija, a szüntelen sexvágya vagy bármi más. Valami hiányzott. Mi a fene lehet az? Amikor hirtelen beugrott.
Nem volt a régi, mert nem voltál ott Susan! Hogy nézd. Érted mit akarok ezzel mondani? Semmi sem a régi nélküled.
Susan megő rülök nélküled. Minden amit teszek rád emlékeztet.

Emlékszel Carol-ra, az Upper Side-i egy gyerekes anyára, akivel tavaly találkoztunk? Múlt héten átugrott, és hozott egy nagy tepsi lazagne-t. Azt mondta, hogy nő nélkül nem vagyok jól tartva mostanában. Nem igazán értettem, de nem is fontos ez most.
Szóval, megittunk egy pár üveg bort, és hipp-hopp, ott dugtam a régi hálószobánkban. Mindent megadott amire vágytam, tudod, mint egy igazi n ő, aki nem parázik a súlya vagy a karrierje miatt, vagy hogy hallanak-e a gyerekek valamit.
Aztán hirtelen kiszúrta a dönthető tükröt a nagyid régi sminkes asztálan. Letette a földre, föléálltunk, és úgy néztük, ahogy döngetem. Nagyon izgató volt, de egyben elszomorított is, mert eszembe jutott, hogy "Susan miért nem tette soha le a tükröt a földre? Már vagy 14 éve megvan
az a régi tükör, de mér egyszer sem használtuk erre."
Szombaton, a kis hugod ugrott be a bírósági végzés másolatával. Vicky még olyan gyerek meg minden, de már most is jó fej, és igazi barátként viselkedett ebben a nehéz, fájdalmas idő ben. Sok jó tanáccsal ellátott veled, és úgy általában a n őkkel kapcsolatban.
Szeretne minket újra összehozni, Susan, tényleg. Ott iszogattunk a fürd őkádban, és jobb idő kről beszélgettünk. Itt van ez a tinédzser lány, akinek ugyanaz a DNS-e, mint a tiéd, és csak arra tudtam gondolni, mennyire olyan, mint te voltál 18 évesen. Majdnem elsírtam magam. Aztán egyszercsak kiderül, hogy Vicky igazán szereti a análszex-et.
Eszembe jutott mennyiszer próbáltalak rávenni, hogy próbáljuk ki, és hogy mennyi olaj volt ez a tűzre kett őnk között. De látod még akkor is, amikor éppen a kishugod popsijába dugom a farkam, csakis rád gondolok!
Így igaz, Susan. A szívedben érzed, tudom.

Nem gondolod, hogy úrja kezdhetnénk?
Töröljünk el minden rosszat, és kezdjünk tiszta lappal. Szerintem menne. Ha ugyanígy érzel, kérlek, kérlek, kérlek tudasd velem.

Ha meg nem, akkor elmondanád hova tetted a TV távirányítót?

John
#687   2006. 09. 22. péntek 22:17
X Törölt felhasználó (18126)
(grrrrrrrrrrrrr VAzelinator)
#686   2006. 09. 17. vasárnap 23:20
X Törölt felhasználó (21812)
Oké, itt van a link úgy, hogy ne kelljen másolgatni, csak kattintani:

Csak a kezemet figyeljék, mert csalok!
#685   2006. 09. 15. péntek 20:50
mia w. mia w.
nyes a metallica poszerért nálam is kapna az illető
(Ez egy válasz matrix11 üzenetére (2006. 09. 08. péntek 18:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 08. péntek 18:56
Egy pár egy alkalommal a klasszikus pózban már a csúcshoz közel A csaj hevesen rugkapálozik, erre a srác: "Ha lerugod a Metallica posztert, esküszöm kiváglak!"

:-)
#684   2006. 09. 08. péntek 18:56
matrix11 matrix11
Egy pár egy alkalommal a klasszikus pózban már a csúcshoz közel A csaj hevesen rugkapálozik, erre a srác: "Ha lerugod a Metallica posztert, esküszöm kiváglak!"

:-)
#683   2006. 08. 31. csütörtök 11:28
#682   2006. 08. 31. csütörtök 11:27

... 54 55 56 57 58 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: -neo- -neo-
Nyitás ideje: 2005. 02. 16. szerda
Üzenetek: 1801db
Utolsó üzenet: 2014. 07. 07. hétfő

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!