Ismerőst ,rokont,barátot,szomszédot láttam itt a GG- n .
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 12 13 14 15 16 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#229   2021. 08. 17. kedd 10:38
X Törölt felhasználó (4543122)
Bennünket is látott már több ismerős, igaz nem ezen az oldalon. Volt aki nem árulta el hogy ki lehet csak később derült ki, az elég izgalmas volt nem tudni ki is az illető. Viszont mikor kiderült jókat beszélgettünk, masztiztunk vele páromra. Sajnos párom nem volt benne vele a szexben, de jó volt olvasni, hogy nem is gondolta volna páromról, meg így hogy látta meztelen szívesen ki is próbálná vele. Aztán volt olyan is aki nem tudta hogy velünk beszél, de ő is gerjedt páromra. Összességében izgalmas tudni, hogy ismerősök is láttak.
#228   2021. 02. 14. vasárnap 06:55
pasi-békés pasi-békés
...ès nekem is összejött,de ennek már sok-sok ève,hogy egy akkori barátnőm kèrèsère masztis kèpeket csináltunk egy parkban.Szakításkor megkaptam az ultimátumot,hogy nyilvánosá teszi.Akkoriban mèg újságokban be lehetett mutatkozni (szuper eros psc)Vègul valami jelentèktelenebb helyen tènyleg látták.Ezt egy ismerősöm kèrdezte egy èvvek kèsőbb egy biszex bulin,hogy tènyleg èn lehettem bizonyos újság pár fotóján.Azóta eltelt majd húsz èv,semmi hátrány nem èrt.
#227   2021. 02. 14. vasárnap 06:44
pasi-békés pasi-békés
Pár ève láttam egy Pierre Woodman casting videón egy ismerős pultos csajt.Persze nem reklámoztam.(itt mindegy)Akkoriban tudom,hogy nehezebb időszaka volt,jól jött neki minden.
#226   2021. 02. 13. szombat 20:45
dzivka dzivka
nem panasz csak meglepett hogy akkor ot valaki felvett benunket,es feltoltotte a"netten talaltam" cimszo alatt ha mar fenn van had maradjon a ferjem mar reg tudja ami ott tortent mas meg nem erdekel
(Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2021. 02. 13. szombat 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)
GG Supervisor VIP Admin
2021. 02. 13. szombat 11:12
Ha hozzájárulásod nélkül került fel rólad készült tartalom az oldalra, jelezd Ügyfélszolgálatunknak (lap alja, E-mail menüpont), és a kollégák eltávolítják!
#225   2021. 02. 13. szombat 11:12
GG Supervisor GG Supervisor VIP Admin
Ha hozzájárulásod nélkül került fel rólad készült tartalom az oldalra, jelezd Ügyfélszolgálatunknak (lap alja, E-mail menüpont), és a kollégák eltávolítják!
(Ez egy válasz dzivka üzenetére (2021. 02. 12. péntek 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 12. péntek 20:56
en nem ismerost hanem rolam keszult videot talaltam,amirol nem is tudtam hogy letezik.elo gondoltam tiltatom de mivel se nev se cim nincs es eddig senki nem tett megjegyzest hogy latott hagy maradjon.hisz ugyis minden csoda czak parnapig tart
#224   2021. 02. 12. péntek 20:56
dzivka dzivka
en nem ismerost hanem rolam keszult videot talaltam,amirol nem is tudtam hogy letezik.elo gondoltam tiltatom de mivel se nev se cim nincs es eddig senki nem tett megjegyzest hogy latott hagy maradjon.hisz ugyis minden csoda czak parnapig tart
#223   2021. 02. 04. csütörtök 05:32
ultos ultos
Osztálytársam és pasiját találtam meg...nem szóltam nekik...
#222   2021. 02. 03. szerda 19:19
X Törölt felhasználó (3157592)
Akkor rá hibáztál circling
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 02. 03. szerda 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4069062)
2021. 02. 03. szerda 14:01
Számomra eddig elképzelhetetlen dolog az, hogy ma láttam egy videót itt és ismerős volt rajta. Csak épp az a bökkenő az ismerős feje oké, de a többi rész másé!! Szerintetek ezt hogy? Ki csinál, és miért ilyet?? Azóta írtam a hölgynek és el tűnt!!
#221   2021. 02. 03. szerda 14:01
X Törölt felhasználó (4069062)
Számomra eddig elképzelhetetlen dolog az, hogy ma láttam egy videót itt és ismerős volt rajta. Csak épp az a bökkenő az ismerős feje oké, de a többi rész másé!! Szerintetek ezt hogy? Ki csinál, és miért ilyet?? Azóta írtam a hölgynek és el tűnt!!
#220   2021. 02. 02. kedd 14:47
X Törölt felhasználó (1474922)
ez teljesen így van smile osztom a véleményeteket
(Ez egy válasz ildiandras üzenetére (2021. 01. 25. hétfő 10:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 25. hétfő 10:57
Mi is láttunk már ismerőst és feltételezzük, hogy minket is ismertek már fel. Itt eddig még senki sem jelezte... pedig hátha még lehetne is belőle valami ha hasonlók az elképzelések. smile
#219   2021. 01. 25. hétfő 10:57
ildiandras ildiandras
Mi is láttunk már ismerőst és feltételezzük, hogy minket is ismertek már fel. Itt eddig még senki sem jelezte... pedig hátha még lehetne is belőle valami ha hasonlók az elképzelések. smile
#218   2021. 01. 24. vasárnap 06:28
vipboy vipboy
Minket ismerték már fel, a feleségem régi ismerőse! (férfi) wink
#217   2021. 01. 23. szombat 17:25
feketekandur feketekandur
Nálam pont fordítva van. Rendszeresen látom itt Pécsett és környékén azokat a párokat, hölgyeket, akikkel már találkoztam. Van akivel megállok beszélgetni és van olyan is, akivel csak üdvözöljük egymást.
#216   2021. 01. 23. szombat 14:57
X Törölt felhasználó (4269692)
Èn is botlottam màr itt ismerősben. Diszkrèten kezeltem.
#215   2021. 01. 15. péntek 11:24
kekszemukamionos kekszemukamionos
Egyik közeli hölgy családtagot ismertem fel itt.
#214   2020. 10. 17. szombat 11:39
Havasrob Havasrob
Régebben egy levelezgetés folytán egyre ismerősebb lett a hölgy,s sztorijai.
#213   2020. 10. 17. szombat 11:25
X Törölt felhasználó (4334122)
Volt ilyen. Arcos kepnél derült ki. Nem lett semmi, de mindneki diszkréten kezelte hisz mindneki hasonló okból van itt.
#212   2020. 10. 16. péntek 11:34
X Törölt felhasználó (4237032)
Volt egy régi regem exemmel, meg egy régi a feleségemmel is, amikor még töltöttünk fel saját albumokat. Nem tudjuk, hogy valaha felismertek-e minket, szóvá nem tették, de mindig izgalmas volt a gondolata.

Olyan már előfordult párszor, hogy én régi ismerős hölgyre bukkantam, vagy hogy néhány kedves pár, hölgy facebookját is megtaláltam, de annál intelligensebb voltam mindig, hogy ebből a félnek bármilyen negatív tapasztalata lett volna. Sőt, sokszor inkább ott folytatódott a beszélgetés, már sokkal intimebben és felszabadultan lehet, a "bizalmatlanság" kapuja ledőlt. Olyan is sokszor előfordult, hogy pl a legjobb barátommal osztottuk meg hasonló fantáziáinkat a feleségeinkről.

Egyébként ennek az intelligenciának köszönhető, hogy néhány exem pl ugyanolyan bizalommal mutatott magáról és az éppen aktuális partneréről, barátjáról készült izgalmas felvételeket a saját szórakoztatásunkra / kis nosztalgiázásra. Az a meggyőződésem, hogy ez a felnőtt emberek többnyire egészséges szórakozása, és nem "cikibb", mint a kocsma pultnál azt nézni, az ismerősünk milyen alkoholt rendel magának. A megfelelő tisztelettel mindenkinek pozitív élmény tud lenni, és vannak olyan pontok, amikor bizony figyelnünk, vigyáznunk kell a másikra, hogy ne sérüljön.
#211   2020. 06. 16. kedd 09:59
biszexpasit biszexpasit
Annál is nyugodtan hiszen akkor ők is ugyanazért vannak itt.
#210   2020. 06. 16. kedd 08:08
fazonpar fazonpar
Nekem az az álmom, hogy a páromat találjam meg itt, úgy hogy nem tudok róla, hogy fent van wink

... 12 13 14 15 16 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: házifiu34 házifiu34
Nyitás ideje: 2016. 07. 24. vasárnap
Üzenetek: 489db
Utolsó üzenet: 2025. 02. 13. csütörtök

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!