Se kép rólatok, se adatlap, semmi.
Így hogy???
))) vicces vagy
))
(Ez egy válasz Pali92 üzenetére (2023. 09. 29. péntek 03:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 29. péntek 03:11
Így hogy???
))) vicces vagy
))
(Ez egy válasz Pali92 üzenetére (2023. 09. 29. péntek 03:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi is várjuk, hogy találkozunk itt egy ismerőssel, mi örülnénk ha valaki felismerne akkor szólna is. Nem
Harapunk, legalább lenne kivel beszélni erről a témáról.
Kicsit meglepődtem, hogy még letezik az a profil. De izgató volt.
(Ez egy válasz lesliet üzenetére (2023. 11. 21. kedd 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
és hogy érezted magad utána? vagy mi jutott eszedbe először?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 20. hétfő 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 20. hétfő 18:53
Törölt felhasználó (4447572)
Az ex feleségemmel közös képeinket találtam meg a napokban.
Az ex feleségemmel közös képeinket találtam meg a napokban.
Akkor nem sok esély van a felismerésre!
Nekünk van pár képünk!Érdekes lenne ha valaki ismerős ránk írna mert felismerte a feleségem.
Élvezném is.
(Ez egy válasz 1sexmániás üzenetére (2023. 10. 11. szerda 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 11. szerda 16:03
Nekünk van pár képünk!Érdekes lenne ha valaki ismerős ránk írna mert felismerte a feleségem.
Élvezném is.
(Ez egy válasz 1sexmániás üzenetére (2023. 10. 11. szerda 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Izgalmas lenne ha a feleségem felismernék az adataink alapján. Igaz fotónk nics fent?
Én így voltam a mostani párommal itt láttam fent az exével. Igaz mikor rákérdeztem tagadta.
(Ez egy válasz szamitom üzenetére (2023. 10. 17. kedd 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 17. kedd 16:28
A napokban ismertem fel az exemet. Igaz, hogy arc nem látszik a képeken, de van pár hamisíthatatlan ismertetőjel, ami alapján rögtön rájöttem, hogy ő az...
De jó neked.
(Ez egy válasz szamitom üzenetére (2023. 10. 17. kedd 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 17. kedd 16:28
A napokban ismertem fel az exemet. Igaz, hogy arc nem látszik a képeken, de van pár hamisíthatatlan ismertetőjel, ami alapján rögtön rájöttem, hogy ő az...
Izgalmas lenne ha a feleségem felismernék az adataink alapján. Igaz fotónk nics fent?
Kíváncsi vagyok, hogy mikor fogok itt ismerősbe belefutni és hogy hogyan reagálna rá, ha meglátja a képeimt
Engem izgatna ha találnék itt ismerősről v felesegről. De ugye nem minden valik valóra.
Mert jelenleg nem keresünk. Előző profilunknál volt fent fotónk is.
(Ez egy válasz Igényespotens üzenetére (2023. 09. 29. péntek 05:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Úgy nehéz, hogy nincs fent képetek.
2023. 09. 29. péntek 03:11
Mi is várjuk, hogy találkozunk itt egy ismerőssel, mi örülnénk ha valaki felismerne akkor szólna is. Nem
Rokonnal
Én is találkoztam rokonának.Aztán meg is írták,hogy kicsoda akkor ismertem fel,meg mikor átküldték a bizonyítékot nagyot néztem.Nem mondtam el neki ezt.
Nálunk is előfordult már hogy véletlen ismetősbe botlottunk. Lehet nem innen hanem más oldalról. S randi helyszínén a párosaink hangos nevetés közben üdvözölték egymást.,,munkatársak voltak egy időben. Jót kávéztunk és beszélgettünk de tudtuk hogy ebből nem lesz semmi… mai napig felhívom a páromnak mi lenne ha mégis… de nem enged
Máskor pedig a feleségem sógora szólt a feleségemnek, higy hívja fel a figyelmem hogy ne irogassak már a feleségének… tehát s feleségem húgának
így jár az ember ha a családban mindkét testvér swingerezik…
Máskor pedig a feleségem sógora szólt a feleségemnek, higy hívja fel a figyelmem hogy ne irogassak már a feleségének… tehát s feleségem húgának
így jár az ember ha a családban mindkét testvér swingerezik…
Izgalmasan hangzik. Elmesélnétek nekünk? Jó lett a vége?
(Ez egy válasz AnonimCouple82 üzenetére (2023. 09. 26. kedd 07:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Párom unokaöccse számít, akiről így tudtuk meg h bisex?
Velünk egyszer előfordult.
(Ez egy válasz Pali92 üzenetére (2023. 09. 14. csütörtök 01:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 14. csütörtök 01:01
(Ez egy válasz Pali92 üzenetére (2023. 09. 14. csütörtök 01:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Volt olyan aki talált itt ismerőst, vagy találta meg ismerős és így lett happy finish?

házifiu34

agroboy