Angyal Zoli streetfighter guru.

Ha már emlegettük a Hajabusát.

Xelvis?Ritka madár!Rádobok egy ötvenest?Lejárt az idő Kawasaki Vulcan!
(Ez egy válasz 32es36par üzenetére (2007. 02. 09. péntek 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 09. péntek 15:20

Egye fene elcserélem érte a 250-es Honda Xelvisemet ha rá fizetsz!

Egye fene elcserélem érte a 250-es Honda Xelvisemet ha rá fizetsz!
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 02. 09. péntek 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Na mi ez lányok?Vagyis mi volt?

Én 280-nál engedtem el a gázt,nekem egy életre elég volt,kipróbáltam,soha többet!
értettem csak rögtön ez a kép jutott eszembe róla, egyébként én gyáva motoros vagyok mert még nem mentem 130 felett a mocimmal, de legyen a mentségemre mondva van még két neveletlen gyermekem, és imádom az életemet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 09. péntek 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 09. péntek 15:09
Törölt felhasználó (69371)

nem azt mondtam, hogy nem tud menni senki annyival! hanem a rendszabályok és a kresz szerint nem!
nem azt mondtam, hogy nem tud menni senki annyival! hanem a rendszabályok és a kresz szerint nem!
Az első hibát mindíg a motoros követi el a sebességtúllépéssel,és az elsőbbsége ott megszűnik,ezt hívják a rendőrök osztott felelősségnek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 09. péntek 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 09. péntek 14:51

na erről eszembe jut egy sztori! az az ismerősöm akinek Yamaha R1 van, egyszer vitt egy másik havert motoron! egy kamion előzött egy másikat, ők meg szépen a két kamion között téptek el 250-el! na ezt nevezem felelőtlennek! csak egy széllökés kellett volna és annyi! és magyarországon nem is lehet 200-al menni! ezt csak arra mondom, hogy az autósoknak nem is kell ilyenekre felkészültnek lenniük, mert ilyen nem fordulhatna elő! én inkább autó párti vagyok, de szeretem a motorokat is! de inkább a motorosoknak kéne tisztázni a dolgokat a fejükben!
A szörnyű az,hogy az előbb említett emberke 25 éve motorozott 45-volt.???
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 09. péntek 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 09. péntek 14:46

csak a hayabusa nehezebb is!!! tudod én is rengeteg motorost ismerek és tudom milyenek. Főleg akinek sport gépe van! Nem gyengén szeretnek szerepelni más előtt! Játszák az agyukat (majd ki az úttest közepére mikor szétnyílika fejükön a bukó)! tudod sok embernél a felfogással van a baj! és valóban úgy van, hogy sokan azt hiszik, hogy tudnak motorozni, mert jó gép van a seggük alatt! nagyon sok embernek fele akkora teljesítményű gép is elég lenne! és nem lennének ilyen komoly balesetek!
na erről eszembe jut egy sztori! az az ismerősöm akinek Yamaha R1 van, egyszer vitt egy másik havert motoron! egy kamion előzött egy másikat, ők meg szépen a két kamion között téptek el 250-el! na ezt nevezem felelőtlennek! csak egy széllökés kellett volna és annyi! és magyarországon nem is lehet 200-al menni! ezt csak arra mondom, hogy az autósoknak nem is kell ilyenekre felkészültnek lenniük, mert ilyen nem fordulhatna elő! én inkább autó párti vagyok, de szeretem a motorokat is! de inkább a motorosoknak kéne tisztázni a dolgokat a fejükben!
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 02. 09. péntek 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 09. péntek 14:44

Nem értek egyet!A forgalmi szituáció a kulcs, és nem a motor tipusa.A gond ott van 95%-ban hogy az autósok nincsenek felkészülve egy 200-al közeledő motorra,és nehezen is látják meg mert kicsi.Én mindenkinek aki hajt azt mondom,ha eszetlen is legalább reflektoron mennyen,maximum anyáznak,de látnak.
Vazzeg ti mit tudtok veszekedni a szomszédban!/off/
csak a hayabusa nehezebb is!!! tudod én is rengeteg motorost ismerek és tudom milyenek. Főleg akinek sport gépe van! Nem gyengén szeretnek szerepelni más előtt! Játszák az agyukat (majd ki az úttest közepére mikor szétnyílika fejükön a bukó)! tudod sok embernél a felfogással van a baj! és valóban úgy van, hogy sokan azt hiszik, hogy tudnak motorozni, mert jó gép van a seggük alatt! nagyon sok embernek fele akkora teljesítményű gép is elég lenne! és nem lennének ilyen komoly balesetek!
Nem értek egyet!A forgalmi szituáció a kulcs, és nem a motor tipusa.A gond ott van 95%-ban hogy az autósok nincsenek felkészülve egy 200-al közeledő motorra,és nehezen is látják meg mert kicsi.Én mindenkinek aki hajt azt mondom,ha eszetlen is legalább reflektoron mennyen,maximum anyáznak,de látnak.