wtf?
Sajnŕlom! En is belefŕradtam.
Inkŕbb a szčl sistersčgčt hallgatom valňban. (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 08. 27. szombat 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 08. 27. szombat 21:57
Inkŕbb a szčl sistersčgčt hallgatom valňban. (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 08. 27. szombat 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)

Bejártam a félvilágot, és most szomorúan konstatálom, hogy rettenetesen pang a fórum, félanalfabéták tüsténkednek a szexkultúra bölcsősírjánál, baromságok gyűjteményévé vált a használt topikok jelentős hányada, Ti meg hallgattok, és a szél sistergését élvezitek a sisakok mellett....Hát egyelőre ennyi...
Bejártam a félvilágot, és most szomorúan konstatálom, hogy rettenetesen pang a fórum, félanalfabéták tüsténkednek a szexkultúra bölcsősírjánál, baromságok gyűjteményévé vált a használt topikok jelentős hányada, Ti meg hallgattok, és a szél sistergését élvezitek a sisakok mellett....Hát egyelőre ennyi...
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 08. 27. szombat 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2006-os amerikai szörny

nice!

morcos hayabusa

Másik

westside quad

Azért ez egy kicsit moddingolt gépezet

Hellň! Hol jŕrtŕl?
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 08. 27. szombat 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 08. 27. szombat 11:05
Törölt felhasználó (7767)

Szihaj mindenkinek, széles utat és nedves pinát!

Szihaj mindenkinek, széles utat és nedves pinát!

Jňň reggg.!
Mindjŕrt Kezdodik az EURO sporton a MOTOGP adŕs!
Brunňbňl.
Mindjŕrt Kezdodik az EURO sporton a MOTOGP adŕs!
Brunňbňl.
Szeretném magam kijavítani!!
koreai
koreai

Az a kórai noname szar? :D:D

Klassz kčpek voltak, de kicsit elkňszŕltam ,mert dolgom volt.
Jň čjt mindenkinek! Holnap dčlelott jovok!
Jň čjt mindenkinek! Holnap dčlelott jovok!
Cross: esek kelek. :D meghalok , akkor ennyi. :D:D::D

Itt a kawasaki is

A 2006-os cross király KTM 250sxf !!
18. szülinapomra meg is kapom , vagy a másik moci , kawasaki kx 250-f

18. szülinapomra meg is kapom , vagy a másik moci , kawasaki kx 250-f

Persze ez mŕr a Nyugatnčmet verziň...:-)