Motormánia
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 18 19 20 21 22 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#4341   2007. 05. 02. szerda 22:03
oooooooo oooooooo
Az utolsó sorod nem értem!TDM 850-em volt is.
#4340   2007. 05. 02. szerda 09:32
zeri zeri VIP
Méne mondhatnád? Csak kicsi az esély, hogy megvár a nő smile
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 05. 02. szerda 08:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 02. szerda 08:55
Ha lenne értelme ekkora féktárcsának,akkor minden motoron ilyen lenne/ez shoow elem/.Egy bordásszíj 100000-120000 forint,semmi előnye sincs a 30000 forintos lánccal szemben,sőt gumicsere után,igen nehéz belőni hogy ne nyekeregjen.Azért teszik a chopperekre,hogy csilloghasson a hátsó kerék /nincs láncspré/.Erdős Csabi kapott reklámcélból egy Buelt,de sokszor meg kelett szakítania a shoow-t kuplungproblémák miatt.Egy előnye van a harley blokknak a streetfighter-ben,az hogy szárazkarteres,míg a japcsik olajellátását át kell alakítani,de ha ez lenne a jó mindenki ilyennel nyomná /pedig a buell direkt streetfighternek épült/-ez látszik a rövid tengelytávból is.A dizájn oltárán a hátsó ülést is feláldozták,még csajozós motornak sem jó,nem mondhatod hogy-várj itt bébi amíg visszajövök apám kocsijával! nyes
#4339   2007. 05. 02. szerda 08:55
oooooooo oooooooo
Ha lenne értelme ekkora féktárcsának,akkor minden motoron ilyen lenne/ez shoow elem/.Egy bordásszíj 100000-120000 forint,semmi előnye sincs a 30000 forintos lánccal szemben,sőt gumicsere után,igen nehéz belőni hogy ne nyekeregjen.Azért teszik a chopperekre,hogy csilloghasson a hátsó kerék /nincs láncspré/.Erdős Csabi kapott reklámcélból egy Buelt,de sokszor meg kelett szakítania a shoow-t kuplungproblémák miatt.Egy előnye van a harley blokknak a streetfighter-ben,az hogy szárazkarteres,míg a japcsik olajellátását át kell alakítani,de ha ez lenne a jó mindenki ilyennel nyomná /pedig a buell direkt streetfighternek épült/-ez látszik a rövid tengelytávból is.A dizájn oltárán a hátsó ülést is feláldozták,még csajozós motornak sem jó,nem mondhatod hogy-várj itt bébi amíg visszajövök apám kocsijával! nyes
#4338   2007. 05. 01. kedd 18:25
oooooooo oooooooo
Ha a sárgakerekűre gondoltál az Buell.Ha a dobozos túramotorra /nem hiszem,de ha esetleg/ akkor Kawasaki 1400 Gtr.
#4337   2007. 04. 30. hétfő 20:46
oooooooo oooooooo
Speed motor is rengeteg van az usa-ban,hozzánk is jut belőle jópár lerongyolt darab,de a harley nem azért nem gyárt,mert nincs rá igény,hanem úgyis elvérezne a japcsik mellett,úgy ahogy az autóiparuk is járt.El tudod képzelni hogy képesek lennének felvenni a kesztyűt?Szerintem abban egyetérthetünk hogy nem!Kerülik a megmérettetésnek még a lehetőségét is.A v-road -ot máshogy olvastam,de ki tudja,írnak mindenfélét,lehet hogy neked van igazad.
#4336   2007. 04. 30. hétfő 08:28
oooooooo oooooooo
Mindennapi használatra való motort tényleg még sorozatban sem gyártanak amerikában.A buell extrém streetfighter,a harley-k 95%-a chopper,/indián,henderson stb. ugyanaz/.Egyedül túramotorjuk van harley-éknek,de az is ugyanaz a rázós v2-es.Csinálnak még idióta v8-as baromságokat oszt kifújt.Ezek tényleg show-motorok.Hoolywood ez,és nem motorgyártás.Ja az első 100 lovas harley-t a porsche tervezte,pár éve.Akik még nem ültek motoron,azoknak ez a csúcs! confused
#4335   2007. 04. 28. szombat 22:03
numlOck numlOck VIP
Ha neked az eszméletlen jó motor , hogy katalógusból megrendelik a legcsillivillibb alkatrészeket , nagy nehezen szakemberekkel összerakatják , elküldik fényezőhöz meg porfestőhöz meg mindenkihez...
Lekrómozzák és 150 000 $ - ért eladják hát vegyed!
Semmi papír nincs hozzájuk és rakás szarok a motorok.
Szépek és ennyi. Csak show az egész.
Gilette , Snap-on meg 9/11 , New York motor...
1 hétköznapi használatra valót se csináltak.
De a sorozat azért jó smile
#4334   2007. 04. 28. szombat 10:26
zeri zeri VIP
Eső ruha kitűnő ötlet. Az eü meg kell. Asszem tanktáska lesz. Vagy hátizsák. A szabvány A-s eü doboz mekkora? Elfér a fazer ülése alatti csomagtatrtóban?
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 04. 27. péntek 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 27. péntek 21:01
Nekem tépőzáras van,az afrika széles kormányára könnyű feltenni.Hátsó doboz is van a motoron,és a két oldalsót túrákon használom + tanktáska,így sok cucc elfér.Mostanában már igen szép dobozokat lehet venni a fazer-t sem csunyítja el,esőruhát is tartok mindíg magamnál.Ha ráülök az minimum 300 km,helyben nem használom.A fazerben egy dolog nem tetszik,hogy magasan van a lábtartó,így kicsit gugolós.Egy transalpomat már megfujtak,brutál lift biztonsági láncot használok,flex-el is eltart egy ideig elvágni.
#4333   2007. 04. 27. péntek 21:01
oooooooo oooooooo
Nekem tépőzáras van,az afrika széles kormányára könnyű feltenni.Hátsó doboz is van a motoron,és a két oldalsót túrákon használom + tanktáska,így sok cucc elfér.Mostanában már igen szép dobozokat lehet venni a fazer-t sem csunyítja el,esőruhát is tartok mindíg magamnál.Ha ráülök az minimum 300 km,helyben nem használom.A fazerben egy dolog nem tetszik,hogy magasan van a lábtartó,így kicsit gugolós.Egy transalpomat már megfujtak,brutál lift biztonsági láncot használok,flex-el is eltart egy ideig elvágni.
(Ez egy válasz zeri üzenetére (2007. 04. 27. péntek 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)
zeri VIP
2007. 04. 27. péntek 20:45
Itt:
http://totalbike.hu/nepitelet/?op=itelet&cat_id=58726
Olvastam ezt:
"Vettem rá hátsó dobozt és tanktáskát - igy egészen jól lehetett pakolni. A saját ülés alatti csomagterébe elfért egy szerszámkészlet, eü. csomag, esőkapat... kb."

Jut eszembe erről. Elméleten megtanultam, hogy A-s eü-dobozt kell hurcolni a motorral. Látva az FZ6 csomagterét egy kicsit nehéz elképzelni, hogy oda befér egy eüdoboz. Mekkora az? És hol fér el?
#4332   2007. 04. 27. péntek 20:45
zeri zeri VIP
Itt:
http://totalbike.hu/nepitelet/?op=itelet&cat_id=58726
Olvastam ezt:
"Vettem rá hátsó dobozt és tanktáskát - igy egészen jól lehetett pakolni. A saját ülés alatti csomagterébe elfért egy szerszámkészlet, eü. csomag, esőkapat... kb."

Jut eszembe erről. Elméleten megtanultam, hogy A-s eü-dobozt kell hurcolni a motorral. Látva az FZ6 csomagterét egy kicsit nehéz elképzelni, hogy oda befér egy eüdoboz. Mekkora az? És hol fér el?
#4331   2007. 04. 27. péntek 20:03
oooooooo oooooooo
Jól érzed,igazán a rövid odafirkantás bosszantott fel.Lehet hogy jó fej vagy,ennyiből nem derül ki semmi.
#4330   2007. 04. 27. péntek 07:45
zeri zeri VIP
Inkább itt ereszd le a gőzt, mint az aszfalton!
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 04. 26. csütörtök 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 26. csütörtök 22:20
Nem is velük van bajom,hanem Nevem van-nal!Mostanában igen agresszív vagyok,pedig dugok rendesen.Homepictures féle emberek hiányoznak,olyanok akiknek vannak gondolataik.Ehelyett jönnek a tévénézők! violent
#4329   2007. 04. 27. péntek 07:44
zeri zeri VIP
Nem sokat szemtelenkedsz a főnökkel, mi? smile
Érdekes sorozat. A legmegdöbbentőbb az, amikor pár másodpercre elfelejtik, hogy játsszák a nagydarab, hűdeszigorú, mindentjobbantudó, kőkemény figurát és őszinte szeretetet látok a másik iránt. Például amikor az egyik visz valami ajándékot a másiknak (egy quadot, vagy motort), vagy amikor valamit ünnepelnek, vagy az apa büszke valamelyik fia munkájára. Egyébként látványos choppereket csinálnak és a fiatal Pauli lelkesedése is tetszik. Érteni nem értek ahhoz, hogy mennyire jó, amit csinálnak, úgyhogy erről nincs is véleményem még.
(Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2007. 04. 26. csütörtök 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 26. csütörtök 22:10
Kövezz meg, de nekem is tetszenek az O.C.C. munkái. Talán azért, mert a főnököm és a fia pont ugyan olyan, mint az a két marha....
#4328   2007. 04. 27. péntek 07:40
zeri zeri VIP
Én pont a héten láttam egy filmet, amiben van motor. Az a címe, hogy GhostRider. A Cage játszik benne. Na, olyan motorra nem vágyom, ha égő csontvázfej jár hozzá! smile
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 04. 26. csütörtök 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 26. csütörtök 22:02
Eszméletlen jó mocikat?Feltűnősködő,szenzációhajhász,kényelmetlen,elavult,megbízhatatlan,giccses mocikat olyan áron,amit egyben még se te sem én nem láttunk.Mitől jó egy motor,hogy sokan megbámulják?Látom téged is lenyűgözött a jól bevált amcsi marketing.Annyi közöd lehet a motorokhoz,hogy láttál egy motoros filmet.Mostanában agresszív vagyok,de akkor is beléd kötök! gonosz2 Énekelhetnéd motorozás közben:'born to be wild" gun 'Az nagyon veszélyes"-inkább nézd a tévét tovább! sniffles
#4327   2007. 04. 26. csütörtök 22:20
oooooooo oooooooo
Nem is velük van bajom,hanem Nevem van-nal!Mostanában igen agresszív vagyok,pedig dugok rendesen.Homepictures féle emberek hiányoznak,olyanok akiknek vannak gondolataik.Ehelyett jönnek a tévénézők! violent
(Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2007. 04. 26. csütörtök 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 26. csütörtök 22:10
Kövezz meg, de nekem is tetszenek az O.C.C. munkái. Talán azért, mert a főnököm és a fia pont ugyan olyan, mint az a két marha....
#4326   2007. 04. 26. csütörtök 22:10
Fögenyó Fögenyó
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 04. 26. csütörtök 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 26. csütörtök 22:02
Eszméletlen jó mocikat?Feltűnősködő,szenzációhajhász,kényelmetlen,elavult,megbízhatatlan,giccses mocikat olyan áron,amit egyben még se te sem én nem láttunk.Mitől jó egy motor,hogy sokan megbámulják?Látom téged is lenyűgözött a jól bevált amcsi marketing.Annyi közöd lehet a motorokhoz,hogy láttál egy motoros filmet.Mostanában agresszív vagyok,de akkor is beléd kötök! gonosz2 Énekelhetnéd motorozás közben:'born to be wild" gun 'Az nagyon veszélyes"-inkább nézd a tévét tovább! sniffles
#4325   2007. 04. 26. csütörtök 22:02
oooooooo oooooooo
#4324   2007. 04. 26. csütörtök 20:51
zeri zeri VIP
Köszi!
Vigyázni fogok. Sajnos nap, mint nap tapasztalom, hogy mekkora cirkusz a közlekedés.
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 04. 26. csütörtök 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 26. csütörtök 08:54
Gratula! eljen Ha feltűnően szép az idő,és kivételesen jó a kedved,na akkor vigyázz!-tapasztalat.A 6-os fazer kitűnő verda,de tisztelni kell az erejét,na meg a vasárnapi belassult, fehéringes ,mamalátogató,rántotthúst böfögő,úrvezetők úgy kihajtanak eléd,mintha simsonnal lennél.Aztán ott vannak a jumperos,sprinteres futárok,akik mindent bevállalnak /szemből előzve/,a kissebbség /gyakran többség/ fehér kerekű félholt ladával rozzant,vasakkal telerakott utánfutóval,mtz-k másfél sávot elfoglaló boronákkal /csúnya vég/,horst bácsi 93 évesen hymmermobil lakóautójával,jobbra indexelve,balra kanyarodva-asszony /89 éves/ mellette navigálva,DAKo 84 driftelve kanyarodva a mellékutcából-egyszóval NEM FOGSZ UNATKOZNI! wink
#4323   2007. 04. 26. csütörtök 08:54
oooooooo oooooooo
Gratula! eljen Ha feltűnően szép az idő,és kivételesen jó a kedved,na akkor vigyázz!-tapasztalat.A 6-os fazer kitűnő verda,de tisztelni kell az erejét,na meg a vasárnapi belassult, fehéringes ,mamalátogató,rántotthúst böfögő,úrvezetők úgy kihajtanak eléd,mintha simsonnal lennél.Aztán ott vannak a jumperos,sprinteres futárok,akik mindent bevállalnak /szemből előzve/,a kissebbség /gyakran többség/ fehér kerekű félholt ladával rozzant,vasakkal telerakott utánfutóval,mtz-k másfél sávot elfoglaló boronákkal /csúnya vég/,horst bácsi 93 évesen hymmermobil lakóautójával,jobbra indexelve,balra kanyarodva-asszony /89 éves/ mellette navigálva,DAKo 84 driftelve kanyarodva a mellékutcából-egyszóval NEM FOGSZ UNATKOZNI! wink
(Ez egy válasz zeri üzenetére (2007. 04. 25. szerda 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)
zeri VIP
2007. 04. 25. szerda 21:18
Április 30.-án 08:30-kor megteszem az első métereket két keréken. Ma megvót a kresz.
#4322   2007. 04. 25. szerda 21:18
zeri zeri VIP
Április 30.-án 08:30-kor megteszem az első métereket két keréken. Ma megvót a kresz.

... 18 19 20 21 22 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: charlie79 charlie79
Nyitás ideje: 2005. 02. 18. péntek
Üzenetek: 4721db
Utolsó üzenet: 2025. 04. 18. péntek

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!