Alsóörse gondoltál?Ott jól megszűrik a pórnépet,10000 a beugró.Ennyibe még Luganó-ban sem kerül a sátorhely!Úgyse mennék,több száz hulla részeg ügyvéd meg fogorvos egy kis időre lemegy malacba,és egy rövid időre szabadnak érzi magát.
Pont ma láttam egy ilyent a rutinpálya mellett.
Hátha ez érdekelhet valakit:
[img]http://www.suzukihollos.hu/motor/index.php?mid=5&cat=0&id=95[/img ]
(ez egy suzuki honlap, és nem kép!, azért nem látható! tom) (Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 06. 07. csütörtök 22:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 07. csütörtök 22:05
Hátha ez érdekelhet valakit:
[img]http://www.suzukihollos.hu/motor/index.php?mid=5&cat=0&id=95[/img ]
(ez egy suzuki honlap, és nem kép!, azért nem látható! tom) (Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 06. 07. csütörtök 22:05), amit ide kattintva olvashatsz)

A barnamedvék nem bírják a meleget?
Teszek egy kétütemű rakétát nosztalgiából.Inkább mindjárt kettőt!

szia!!!!!!!!!!!!! 1000 éve nem láttalak és nem is halottam Rólad!!! az,hogy mikor láthatsz, Rajtad múlik, ha erre jársz , gyere be hozzánk!!!!! Elmesélhetnéd, mi történt Veled az elmúlt 2 évben
(Ez egy válasz bobxv1600 üzenetére (2007. 06. 15. péntek 11:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 15. péntek 11:32
ma eszembe jutott az öreg... meg Charlie-ék is
jó lenne látni a rossz arcotokat megest

Elértétek az 5000, hsz-t!! Úgy látom, megérte!!!
Felpa-pa ha ezt látná!!!
Felpa-pa ha ezt látná!!!

Elértétek az 5000, hsz-t!! Úgy látom, megérte!!!
Felpa-pa ha ezt látná!!!
Felpa-pa ha ezt látná!!!

A japánoknál 250-es és 400-as jogsi van,aki ennél nagyobbat akar azt úgy 'megforgatják',hogy legtöbbször elmegy tőle a kedve.Ide is az kéne minnél előbb!Az autók sem lehetnek 280 lóerő felettiek.Szerintem még az is sok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 12. kedd 13:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 12. kedd 13:31
Törölt felhasználó (69371)

meghalt a vétkes is, de megérdemelte! sorry de ez van!
meghalt a vétkes is, de megérdemelte! sorry de ez van!
Csúnya eset és most minden autós mutogathat a motorosokra,pedig ők is hullanak rendesen.Nekem két haverom csattant ugyanígy,sirok előtt,de megúszták.Az egyik moci beékelődőtt a szalagkorlát alá,alíg bírtuk kifeszegetni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 12. kedd 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 12. kedd 10:37
Törölt felhasználó (69371)

láttátok azt a videót, amit felvett egy motoros, és meg is haltak ketten?
láttátok azt a videót, amit felvett egy motoros, és meg is haltak ketten?
Aranyos!
Ezres v2-es akrapovics dobbal,úgy szólhat mint egy légkalapács!
(Ez egy válasz Satyak üzenetére (2007. 06. 11. hétfő 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)

A barnamedvék nem bírják a meleget?
Teszek egy kétütemű rakétát nosztalgiából.Inkább mindjárt kettőt!

bürrrr, bürrrrrr, mindjárt enyim a 10-es TOP lista! az övezetben!
(utána megyek kefélni, vagy recskázni, attól függ mit tudok ma összehozni vénséges troty fejemmel és farkammal!
)

(utána megyek kefélni, vagy recskázni, attól függ mit tudok ma összehozni vénséges troty fejemmel és farkammal!

szia. Nem tudod véletlenül hogy a DKW eladó volt e? És hogy mi volt az ára.
Egy kocsi elémtolatott egy parkolóból,40-el belementem,még fékezni sem volt időm.A vértől nem láttam a telefonom billentyűit,de senki nem hívott mentőt,és közben hallom a körülöttem álló tömegből,hogy mert mennek mint az állat,csak néztek senki sem segített.Ilyen motor volt.
Persze ha megadatik a lehetőség.Én tanulhattam belőle,ez nem mindenkinek jár sajnos.De mindenki tanulhatna a rossz példákból,ha komolyabban belegondolna kicsit.
Nekem volt egy FZR 1000-es bukás 160-al 1999-ben,máig nem múlt el!A hibákból tanulsz,és nem a sikerekből!
(Ez egy válasz galgo üzenetére (2007. 06. 01. péntek 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 01. péntek 15:29

én nemrég elestem a mocimmal (2 hónaja) de még máig is receg a lukam mikor nagy sebességgel döntöm a vasat. mikor mulik már el a "baleset félelem" érzés!!???
FERI NYUGODJ BÉKÉBEN
én nemrég elestem a mocimmal (2 hónaja) de még máig is receg a lukam mikor nagy sebességgel döntöm a vasat. mikor mulik már el a "baleset félelem" érzés!!???