Motormánia
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 18 19 20 21 22 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#4346   2007. 05. 13. vasárnap 09:48
farock86 farock86
Én inkább a régebbi motorokat szeretem (20 éves vagyok). Jelenleg egy CB-m van (84-es) 3 éve vettem. Gondom még nemvolt vele (olajcsere,akkucsere). A régi jogépek....
Szerintem nem a motorja teszi az embert motorossá, hanem a tettei.
Olcsó benzint, sok kanyart mindenkinek!
#4345   2007. 05. 13. vasárnap 09:14
oooooooo oooooooo
Egy rendes 'magyar"-garázs,alapfelszerelés co-hegesztő stb.Amerika?Be kell verni egy szöget,már hívják a szakembert!Hol vannak hozzánk képest? schmoll2 eljen
#4344   2007. 05. 04. péntek 09:20
oooooooo oooooooo
A négy japán között sorrendet felállítani igen nehéz.Nekem a hondák talán a leg 'józanabb" konstrukciók a mindennapi használat náluk igen fontos,és a futáskultúrájuk picivel jobb szerintem a többinél,néha elszáll az elektronika.A yamahát-ebből volt nekem a legtöbb-/xs750,xj750,rd350,rd500,xv750,tdm,fzr1000exup,gts,xjr1200sp/ ismerem a legjobban,a fesszabályzó néha elszáll,és olajat is csipegetnek rendesen /fzr sorozat/.A kawák váltója-zx10,zzr1100-elég vacak.A suzuki sok példánya rosszúl indul hidegen,és a morgós gsx-r hang sem tetszik,néha leég egy tekercs,v.fesszabályzó,néha felrobban egy blokk.Írtad hogy volt CBR600-asod,az egy nagyon jó motor,egy kis hibája van mindössze,hogy zörög a vez.láncfeszítő.-azon kívül tökéletes,és bármit kibír.Azért cserélgettem gyakran,hogy megtudjam melyik a jobb,de a japánoknál mindegy,és az hogy hétfői darab náluk nem létezik.Olcsóbbak minden más motornál,és egyértelműen jobbak.Aki különbözni akar,az vegyen ducati-t,harley-t,én biztos nem vennék,nekem a műszaki tartalom fontosabb mint hogy egyedinek tűnjek.
#4343   2007. 05. 03. csütörtök 18:13
oooooooo oooooooo
Volt gts 1000-esem is függőcsapszeges futómű,injektor,abs kicsit féltem tőle olyan bonyolult volt,de sosem romlott el.Lehet hogy kár volt eladni,csak 8000 darabot gyártottak belőle,hamarosan igen drágák lesznek a hibátlan példányok.
#4342   2007. 05. 03. csütörtök 08:46
oooooooo oooooooo
Nem láttam még szíjasat,érdekes lehet.Mostanában a kínaiak eröltetik a távindítót az olcsó robogóiknál,szvsz:parasztvakítás.Halottam olyanról,hogy véletlenül megnyomták a házban este,reggel meg hívták a tüzoltókat hogy füstöl a garázs,a motor egész éjjel pöfögött alapjáraton. nyes
#4341   2007. 05. 02. szerda 22:03
oooooooo oooooooo
Az utolsó sorod nem értem!TDM 850-em volt is.
#4340   2007. 05. 02. szerda 09:32
zeri zeri VIP
Méne mondhatnád? Csak kicsi az esély, hogy megvár a nő smile
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 05. 02. szerda 08:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 02. szerda 08:55
Ha lenne értelme ekkora féktárcsának,akkor minden motoron ilyen lenne/ez shoow elem/.Egy bordásszíj 100000-120000 forint,semmi előnye sincs a 30000 forintos lánccal szemben,sőt gumicsere után,igen nehéz belőni hogy ne nyekeregjen.Azért teszik a chopperekre,hogy csilloghasson a hátsó kerék /nincs láncspré/.Erdős Csabi kapott reklámcélból egy Buelt,de sokszor meg kelett szakítania a shoow-t kuplungproblémák miatt.Egy előnye van a harley blokknak a streetfighter-ben,az hogy szárazkarteres,míg a japcsik olajellátását át kell alakítani,de ha ez lenne a jó mindenki ilyennel nyomná /pedig a buell direkt streetfighternek épült/-ez látszik a rövid tengelytávból is.A dizájn oltárán a hátsó ülést is feláldozták,még csajozós motornak sem jó,nem mondhatod hogy-várj itt bébi amíg visszajövök apám kocsijával! nyes
#4339   2007. 05. 02. szerda 08:55
oooooooo oooooooo
Ha lenne értelme ekkora féktárcsának,akkor minden motoron ilyen lenne/ez shoow elem/.Egy bordásszíj 100000-120000 forint,semmi előnye sincs a 30000 forintos lánccal szemben,sőt gumicsere után,igen nehéz belőni hogy ne nyekeregjen.Azért teszik a chopperekre,hogy csilloghasson a hátsó kerék /nincs láncspré/.Erdős Csabi kapott reklámcélból egy Buelt,de sokszor meg kelett szakítania a shoow-t kuplungproblémák miatt.Egy előnye van a harley blokknak a streetfighter-ben,az hogy szárazkarteres,míg a japcsik olajellátását át kell alakítani,de ha ez lenne a jó mindenki ilyennel nyomná /pedig a buell direkt streetfighternek épült/-ez látszik a rövid tengelytávból is.A dizájn oltárán a hátsó ülést is feláldozták,még csajozós motornak sem jó,nem mondhatod hogy-várj itt bébi amíg visszajövök apám kocsijával! nyes
#4338   2007. 05. 01. kedd 18:25
oooooooo oooooooo
Ha a sárgakerekűre gondoltál az Buell.Ha a dobozos túramotorra /nem hiszem,de ha esetleg/ akkor Kawasaki 1400 Gtr.
#4337   2007. 04. 30. hétfő 20:46
oooooooo oooooooo
Speed motor is rengeteg van az usa-ban,hozzánk is jut belőle jópár lerongyolt darab,de a harley nem azért nem gyárt,mert nincs rá igény,hanem úgyis elvérezne a japcsik mellett,úgy ahogy az autóiparuk is járt.El tudod képzelni hogy képesek lennének felvenni a kesztyűt?Szerintem abban egyetérthetünk hogy nem!Kerülik a megmérettetésnek még a lehetőségét is.A v-road -ot máshogy olvastam,de ki tudja,írnak mindenfélét,lehet hogy neked van igazad.
#4336   2007. 04. 30. hétfő 08:28
oooooooo oooooooo
Mindennapi használatra való motort tényleg még sorozatban sem gyártanak amerikában.A buell extrém streetfighter,a harley-k 95%-a chopper,/indián,henderson stb. ugyanaz/.Egyedül túramotorjuk van harley-éknek,de az is ugyanaz a rázós v2-es.Csinálnak még idióta v8-as baromságokat oszt kifújt.Ezek tényleg show-motorok.Hoolywood ez,és nem motorgyártás.Ja az első 100 lovas harley-t a porsche tervezte,pár éve.Akik még nem ültek motoron,azoknak ez a csúcs! confused
#4335   2007. 04. 28. szombat 22:03
numlOck numlOck VIP
Ha neked az eszméletlen jó motor , hogy katalógusból megrendelik a legcsillivillibb alkatrészeket , nagy nehezen szakemberekkel összerakatják , elküldik fényezőhöz meg porfestőhöz meg mindenkihez...
Lekrómozzák és 150 000 $ - ért eladják hát vegyed!
Semmi papír nincs hozzájuk és rakás szarok a motorok.
Szépek és ennyi. Csak show az egész.
Gilette , Snap-on meg 9/11 , New York motor...
1 hétköznapi használatra valót se csináltak.
De a sorozat azért jó smile
#4334   2007. 04. 28. szombat 10:26
zeri zeri VIP
Eső ruha kitűnő ötlet. Az eü meg kell. Asszem tanktáska lesz. Vagy hátizsák. A szabvány A-s eü doboz mekkora? Elfér a fazer ülése alatti csomagtatrtóban?
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 04. 27. péntek 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 27. péntek 21:01
Nekem tépőzáras van,az afrika széles kormányára könnyű feltenni.Hátsó doboz is van a motoron,és a két oldalsót túrákon használom + tanktáska,így sok cucc elfér.Mostanában már igen szép dobozokat lehet venni a fazer-t sem csunyítja el,esőruhát is tartok mindíg magamnál.Ha ráülök az minimum 300 km,helyben nem használom.A fazerben egy dolog nem tetszik,hogy magasan van a lábtartó,így kicsit gugolós.Egy transalpomat már megfujtak,brutál lift biztonsági láncot használok,flex-el is eltart egy ideig elvágni.
#4333   2007. 04. 27. péntek 21:01
oooooooo oooooooo
Nekem tépőzáras van,az afrika széles kormányára könnyű feltenni.Hátsó doboz is van a motoron,és a két oldalsót túrákon használom + tanktáska,így sok cucc elfér.Mostanában már igen szép dobozokat lehet venni a fazer-t sem csunyítja el,esőruhát is tartok mindíg magamnál.Ha ráülök az minimum 300 km,helyben nem használom.A fazerben egy dolog nem tetszik,hogy magasan van a lábtartó,így kicsit gugolós.Egy transalpomat már megfujtak,brutál lift biztonsági láncot használok,flex-el is eltart egy ideig elvágni.
(Ez egy válasz zeri üzenetére (2007. 04. 27. péntek 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)
zeri VIP
2007. 04. 27. péntek 20:45
Itt:
http://totalbike.hu/nepitelet/?op=itelet&cat_id=58726
Olvastam ezt:
"Vettem rá hátsó dobozt és tanktáskát - igy egészen jól lehetett pakolni. A saját ülés alatti csomagterébe elfért egy szerszámkészlet, eü. csomag, esőkapat... kb."

Jut eszembe erről. Elméleten megtanultam, hogy A-s eü-dobozt kell hurcolni a motorral. Látva az FZ6 csomagterét egy kicsit nehéz elképzelni, hogy oda befér egy eüdoboz. Mekkora az? És hol fér el?
#4332   2007. 04. 27. péntek 20:45
zeri zeri VIP
Itt:
http://totalbike.hu/nepitelet/?op=itelet&cat_id=58726
Olvastam ezt:
"Vettem rá hátsó dobozt és tanktáskát - igy egészen jól lehetett pakolni. A saját ülés alatti csomagterébe elfért egy szerszámkészlet, eü. csomag, esőkapat... kb."

Jut eszembe erről. Elméleten megtanultam, hogy A-s eü-dobozt kell hurcolni a motorral. Látva az FZ6 csomagterét egy kicsit nehéz elképzelni, hogy oda befér egy eüdoboz. Mekkora az? És hol fér el?
#4331   2007. 04. 27. péntek 20:03
oooooooo oooooooo
Jól érzed,igazán a rövid odafirkantás bosszantott fel.Lehet hogy jó fej vagy,ennyiből nem derül ki semmi.
#4330   2007. 04. 27. péntek 07:45
zeri zeri VIP
Inkább itt ereszd le a gőzt, mint az aszfalton!
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 04. 26. csütörtök 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 26. csütörtök 22:20
Nem is velük van bajom,hanem Nevem van-nal!Mostanában igen agresszív vagyok,pedig dugok rendesen.Homepictures féle emberek hiányoznak,olyanok akiknek vannak gondolataik.Ehelyett jönnek a tévénézők! violent
#4329   2007. 04. 27. péntek 07:44
zeri zeri VIP
Nem sokat szemtelenkedsz a főnökkel, mi? smile
Érdekes sorozat. A legmegdöbbentőbb az, amikor pár másodpercre elfelejtik, hogy játsszák a nagydarab, hűdeszigorú, mindentjobbantudó, kőkemény figurát és őszinte szeretetet látok a másik iránt. Például amikor az egyik visz valami ajándékot a másiknak (egy quadot, vagy motort), vagy amikor valamit ünnepelnek, vagy az apa büszke valamelyik fia munkájára. Egyébként látványos choppereket csinálnak és a fiatal Pauli lelkesedése is tetszik. Érteni nem értek ahhoz, hogy mennyire jó, amit csinálnak, úgyhogy erről nincs is véleményem még.
(Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2007. 04. 26. csütörtök 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 26. csütörtök 22:10
Kövezz meg, de nekem is tetszenek az O.C.C. munkái. Talán azért, mert a főnököm és a fia pont ugyan olyan, mint az a két marha....
#4328   2007. 04. 27. péntek 07:40
zeri zeri VIP
Én pont a héten láttam egy filmet, amiben van motor. Az a címe, hogy GhostRider. A Cage játszik benne. Na, olyan motorra nem vágyom, ha égő csontvázfej jár hozzá! smile
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 04. 26. csütörtök 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 26. csütörtök 22:02
Eszméletlen jó mocikat?Feltűnősködő,szenzációhajhász,kényelmetlen,elavult,megbízhatatlan,giccses mocikat olyan áron,amit egyben még se te sem én nem láttunk.Mitől jó egy motor,hogy sokan megbámulják?Látom téged is lenyűgözött a jól bevált amcsi marketing.Annyi közöd lehet a motorokhoz,hogy láttál egy motoros filmet.Mostanában agresszív vagyok,de akkor is beléd kötök! gonosz2 Énekelhetnéd motorozás közben:'born to be wild" gun 'Az nagyon veszélyes"-inkább nézd a tévét tovább! sniffles
#4327   2007. 04. 26. csütörtök 22:20
oooooooo oooooooo
Nem is velük van bajom,hanem Nevem van-nal!Mostanában igen agresszív vagyok,pedig dugok rendesen.Homepictures féle emberek hiányoznak,olyanok akiknek vannak gondolataik.Ehelyett jönnek a tévénézők! violent
(Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2007. 04. 26. csütörtök 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 26. csütörtök 22:10
Kövezz meg, de nekem is tetszenek az O.C.C. munkái. Talán azért, mert a főnököm és a fia pont ugyan olyan, mint az a két marha....

... 18 19 20 21 22 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: charlie79 charlie79
Nyitás ideje: 2005. 02. 18. péntek
Üzenetek: 4726db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 23. szerda

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!