Szia! Figyelj csak! Szerintem is hagyjuk ezt a civódást! Én is belátom, hogy a Simson nem rosz motor, meg te is azt, hogy ha nem engedheti meg magának valaki, hogy pályán hajtsa a gépet, akkor muszály a közúton!!! Szerintem szívjuk el a békepipát! Ok???
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 29. szerda 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 11:08
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 29. szerda 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
teljesen igazad van!
sry
csak két dolog miatt nyílt ki a bicska:
1. leszólta a Simsont
2. száguldozni nem az utcán, hanem a versenypályán!
zotya!
a válasz erre gombbal válaszolj már, akkor tudjuk melyik motorról beszélsz!
sry
1. leszólta a Simsont
zotya!
a válasz erre gombbal válaszolj már, akkor tudjuk melyik motorról beszélsz!
teljesen igazad van!
sry
1. leszólta a Simsont
zotya!
a válasz erre gombbal válaszolj már, akkor tudjuk melyik motorról beszélsz! (Ez egy válasz Satyak üzenetére (2007. 08. 28. kedd 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 28. kedd 22:47
sry
1. leszólta a Simsont
zotya!
a válasz erre gombbal válaszolj már, akkor tudjuk melyik motorról beszélsz! (Ez egy válasz Satyak üzenetére (2007. 08. 28. kedd 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)
GY
!!!! Hagyjuk már ezt a témát! Most visszamentünk az oviba?( de az én motorom úgy is szebb, Az én apukám a legerősebb, stb) szét röhögöm magamat ezen.Mi lessz a következő téma? Ki a motoros és ki nem?Ki köszön a mooron és ki nem?Miért a chopper a jobb mint a sport vagy az endúró motor? (Veterán az isten!!!)Légyszi hagyuk már ezt a témát, látszik hogy nem fogtok közös düllőre jutni, inkább hanyagoljátok a témát. Köszi sziasztok alf
ER alf
EK alf
EK
Na végre egy Sporit is látni itt.
Melyik pályán hajtod?
Ez a sima smasz versenyidom,nem? ami vagy alapozóval van lefujva vagy a gyári anyaga még.
Akkor jó, de gondolom matricázva is lesz!!! De ez a tiéd??? Miért kellett átfújni? Hogy egyedi legyen?
A csík azért nincs rajta, mert pénteken
dőlt el ,hogy milyen színre fújjuk,
de fogok rá rakni.
dőlt el ,hogy milyen színre fújjuk,
de fogok rá rakni.
Kié ez a gyönyörűséges motor???
Csak ( remélem nem kapja le ezért is valaki a fejem
) hiányolok valami frankó színű felni csíkot! Olyan jól néznek ki, kár, hogy autók felniére nem lehet rakni...
Es
jól néz ki!!! alf
zm alf
él alf
etlenül
Csak ( remélem nem kapja le ezért is valaki a fejem
) hiányolok valami frankó színű felni csíkot! Olyan jól néznek ki, kár, hogy autók felniére nem lehet rakni...
Nagyon zsír a verda!
GY
!!!! Hagyjuk már ezt a témát! Most visszamentünk az oviba?( de az én motorom úgy is szebb, Az én apukám a legerősebb, stb) szét röhögöm magamat ezen.Mi lessz a következő téma? Ki a motoros és ki nem?Ki köszön a mooron és ki nem?Miért a chopper a jobb mint a sport vagy az endúró motor? (Veterán az isten!!!)Légyszi hagyuk már ezt a témát, látszik hogy nem fogtok közös düllőre jutni, inkább hanyagoljátok a témát. Köszi sziasztok alf
ER alf
EK alf
EK
Húzd meg a láncod!
(Ez egy válasz Zolii888 üzenetére (2007. 08. 28. kedd 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 28. kedd 18:05
Most nem azért, de ki a lóf....z mondta neked, hogy az én nevem Grétsy????? Hmmm??? Van nekem rendes nevem is!!! Egyébként meg bocs, de én inkább száguldozom a kocsimmal, te meg maradj meg a rongyos szimenon odnál!!!! Jó!!! Ha ennyire ragaszkodsz, a véleményedhez, akkor maradj az 50 es határban! Majd talán egyszer összefutunk...., és majd akkor megnézzük, melyikünk gépe a jobb!!! Ok???
Most nem azért, de ki a lóf....z mondta neked, hogy az én nevem Grétsy????? Hmmm??? Van nekem rendes nevem is!!! Egyébként meg bocs, de én inkább száguldozom a kocsimmal, te meg maradj meg a rongyos szimenon odnál!!!! Jó!!! Ha ennyire ragaszkodsz, a véleményedhez, akkor maradj az 50 es határban! Majd talán egyszer összefutunk...., és majd akkor megnézzük, melyikünk gépe a jobb!!! Ok???
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 28. kedd 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Nah most hülyére röhögtem magam....hahaha...tutti nm wagytok normálisak...
Zelli!
Szerintem neked szíwatásból átwáltották a babettát bicikli üzemmódra...szét tekerted magad...
Zelli!
Szerintem neked szíwatásból átwáltották a babettát bicikli üzemmódra...szét tekerted magad...
Akkor azért ilyen kényes a helyesírásra!
Grétsy-a név kötelez! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 28. kedd 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Grétsy-a név kötelez! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 28. kedd 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
én Grétsy Zolii888-ról beszéltem!
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 08. 28. kedd 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 08. 28. kedd 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Grétsy László!
Őt meg így köll leírni!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 28. kedd 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Őt meg így köll leírni!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 28. kedd 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Surdikám, Babettán nem dugtam, akkor még
Mért? Zolinak hívták?
ki
voltam. A motorozás élményéről beszéltem, a gyorsaságról! Tudod, 220 felett! alf
sk alf
or alf
ú
Mért? Zolinak hívták?
atya úristen!
dugtál Babettán /Grétsy Zoli így köll leírni
/
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 28. kedd 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
dugtál Babettán /Grétsy Zoli így köll leírni
/
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 28. kedd 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Surdikám, akkor Én most mit kezdjek a Babettás élményemmel?
gyurka!
és most mindezeket amit felsoroltál tedd be a retroba!
tudod mit: kívánom, h legyen meg az összes neked gyűjteménybe! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 27. hétfő 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 27. hétfő 21:04
és most mindezeket amit felsoroltál tedd be a retroba!
tudod mit: kívánom, h legyen meg az összes neked gyűjteménybe! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 27. hétfő 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Én kis romettal kezdtem...imádtam...de wót werhowina...riga..jaffa musztáng...babetta(nagyon állat
)és a wégén egy szimó...aztán a kocsik kezdtek el érdekelni...
...régi szép idők...bejóó is wót...
)és a wégén egy szimó...aztán a kocsik kezdtek el érdekelni...
...régi szép idők...bejóó is wót...

charlie79

szigetisanya
Angela S