Ma pihis nap van. Kicsit korbenčztem, a neten
de mŕr itt vagyok. Szňval 10-tol MOTO GP.
Nem elfelejteni.....)))).
Az eso mčg mindig szakad itt is. Ezek szerint
orszŕgos esozčs van...((((( (Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 04. 10. vasárnap 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
de mŕr itt vagyok. Szňval 10-tol MOTO GP.
Nem elfelejteni.....)))).
Az eso mčg mindig szakad itt is. Ezek szerint
orszŕgos esozčs van...((((( (Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 04. 10. vasárnap 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Tegnap gyönyörü volt
nálunk a idő ma +breeeeeee
(de kihasználtuk 1 kis szabadtéri sütögetésre!)
Ez olyan "dugos" idő
nálunk a idő ma +breeeeeee
(de kihasználtuk 1 kis szabadtéri sütögetésre!)
Ez olyan "dugos" idő

CSŰTÖK!! Jó reggelt mindenkinek! Ma lehet pihenni!!
Halihoooooooooooo! :-))
Jňň Reggelt Motorosok čs Fňrunozňk!
Itt Budafokon, hatalmas eso van. Ma pedig a
Balcsira akartam a fiammal lemotorozni. Na de
mind1, merta EURň Sporton Moto GP-lesz.
Mčghozzŕ 10-15-ňrŕig. Talmŕcsi a 6.-helyrol.
A verseny alatt aki tud jopjjon ide!!!!)) (Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 04. 09. szombat 23:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 09. szombat 23:04
Itt Budafokon, hatalmas eso van. Ma pedig a
Balcsira akartam a fiammal lemotorozni. Na de
mind1, merta EURň Sporton Moto GP-lesz.
Mčghozzŕ 10-15-ňrŕig. Talmŕcsi a 6.-helyrol.
A verseny alatt aki tud jopjjon ide!!!!)) (Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 04. 09. szombat 23:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Két napig nem volt laptopom, mert úgy telelett vírusokkal, hogy szervízbe kellett vinnem. De most sem jó, tök lassú, csak nem tudom mitől! Mi a helyzet VELETEK?? Bob, új gép megvan már?? Felpa-pa? Látod? itt a rossz idó! Ma 16. kerben voltunk családlátogatáson, ott csak 19 óra körül kezdett esni, Szfváron pedig egész nap esik!! na koccolok! SZIASZTOK!!
szia. Pécsen tök jó idő volt, bár itt sem sütött a nap.
(Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 04. 09. szombat 23:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 09. szombat 23:04

Sziasztok! Két napig nem volt laptopom, mert úgy telelett vírusokkal, hogy szervízbe kellett vinnem. De most sem jó, tök lassú, csak nem tudom mitől! Mi a helyzet VELETEK?? Bob, új gép megvan már?? Felpa-pa? Látod? itt a rossz idó! Ma 16. kerben voltunk családlátogatáson, ott csak 19 óra körül kezdett esni, Szfváron pedig egész nap esik!! na koccolok! SZIASZTOK!!
mz ts 125 az a legjobb:)
Ez lemaradt:
(Ez egy válasz bobxv1600 üzenetére (2005. 04. 09. szombat 19:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 09. szombat 19:47

Egy szóban összefoglalva: tökéletes... jó kis moci, amennyiben egyedül vagy.. ha ketten, és csomagokkal akkor már megérzi... de mégegyszer mondom, hogy jó moci.. nem igényel sok karbantartást, mivel classic így jól is néz ki, nem veri fel a vizet, keveset eszik, kardános... soroljam még? :)
hello bob. Milyen volt a dugás a csini kolléganőddel?
(Ez egy válasz bobxv1600 üzenetére (2005. 04. 09. szombat 19:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 09. szombat 19:47

Egy szóban összefoglalva: tökéletes... jó kis moci, amennyiben egyedül vagy.. ha ketten, és csomagokkal akkor már megérzi... de mégegyszer mondom, hogy jó moci.. nem igényel sok karbantartást, mivel classic így jól is néz ki, nem veri fel a vizet, keveset eszik, kardános... soroljam még? :)
Mégvalami... az FZ-6 Fazer isten jó.. az asszonynak vettem volna pont egy 650-es dragot, de mivel én is motort cseréltem (FJR-1300A), így ő is egy Fazert kap (FZ-6). Tökéletes kis moci.. naked a kategóriája alapján de túrázni is lehet vele.. szintén szuperlatívuszokban tudok csak beszélni róla.
(Ez egy válasz qwykk üzenetére (2005. 04. 09. szombat 17:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 09. szombat 17:39

Sziasztok! Elsősorban bobxv1600 véleménye érdekelne de szívesen veszek minden normális véleményt. Yamaha XVS-650A DRAG STAR
Ki mit tud róla ,milyen motor...
Előre is kösz
Nekem GSX-R van és ezekről a motorokról keveset tudok.
Vagy FZ-6 FAZER
Előre is kösz
Vagy FZ-6 FAZER
(Ez egy válasz qwykk üzenetére (2005. 04. 09. szombat 17:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 09. szombat 17:39

Sziasztok! Elsősorban bobxv1600 véleménye érdekelne de szívesen veszek minden normális véleményt. Yamaha XVS-650A DRAG STAR
Előre is kösz
Vagy FZ-6 FAZER
Előre is kösz
Vagy FZ-6 FAZER
Előre is kösz
Vagy FZ-6 FAZER
Előre is kösz
Vagy FZ-6 FAZER
szomjas a paci!