OK! Ti is jók legyetek!!
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 07. 19. kedd 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 07. 19. kedd 13:29

Rendben! Akkor mim meg vŕlaszolunk..:-)))
Aztŕn vigyŕzz magadra!!! Udv.
Aztŕn vigyŕzz magadra!!! Udv.
Rendben! Akkor mim meg vŕlaszolunk..:-)))
Aztŕn vigyŕzz magadra!!! Udv. (Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 07. 19. kedd 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Aztŕn vigyŕzz magadra!!! Udv. (Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 07. 19. kedd 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Lesz kint net, úgyhogy néha majd írok NEKTEK!!
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 07. 19. kedd 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 07. 19. kedd 13:11

Akkor mŕr nem nem tudunk bulizni..:-(
Na, vigyŕzz magadra! Az asszonnyal meg irasd meg
itt mi a helyzet veled. Nčha azčrt olvasom..:-)))
itt mi a helyzet veled. Nčha azčrt olvasom..:-)))
Akkor mŕr nem nem tudunk bulizni..:-(
itt mi a helyzet veled. Nčha azčrt olvasom..:-))) (Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 07. 19. kedd 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
itt mi a helyzet veled. Nčha azčrt olvasom..:-))) (Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 07. 19. kedd 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
OK! ha februárban hazajövök Kosovóból, úgyis jelzem!!!
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 07. 19. kedd 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 07. 19. kedd 13:07

O.K. Ha meglesz akkor jň.:-)
Most berektam a Bobčk melletti Honda Szalonba.
En egyelore nem mocizom, mert sokat utazom.
Amikor meg itthon vagyok bulizok a haverokkal..:-)
Amikor meg itthon vagyok bulizok a haverokkal..:-)
O.K. Ha meglesz akkor jň.:-)
Amikor meg itthon vagyok bulizok a haverokkal..:-) (Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 07. 19. kedd 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 07. 19. kedd 13:05
Amikor meg itthon vagyok bulizok a haverokkal..:-) (Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 07. 19. kedd 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)

februárban hazajövök és ha addig elviszik az RR-t, már jöhetne is egy ilyen gép VAGY PONT EZ!!

februárban hazajövök és ha addig elviszik az RR-t, már jöhetne is egy ilyen gép VAGY PONT EZ!!
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 07. 19. kedd 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 07. 19. kedd 13:02

Az enyčm 2002-es. Van hozzŕ hŕrom turadoboz,
sportkipuffogň tůraplexi gyŕri dobok.
Az egčsz egyutt 2 milka.
Az egčsz egyutt 2 milka.
Az enyčm 2002-es. Van hozzŕ hŕrom turadoboz,
Az egčsz egyutt 2 milka.
Az egčsz egyutt 2 milka.
Most meghirdettem az enyémet!! Ha esetleg elviszik, akkor lehet,hogy jövőre lesz valami! olyan felszereltet akarunk, mint a tied! Túradobozzal... A tied mennyi idős és mennyiért eladó?? ha nem vagyok indiszkrét??
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 07. 19. kedd 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 07. 19. kedd 12:55

Jňň otlet! Az enyčm eladňňň!
Bob valahol csavarog. En meg a Balcsin szoktam
tanyŕzni..:-)
tanyŕzni..:-)
Jňň otlet! Az enyčm eladňňň!
tanyŕzni..:-) (Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 07. 19. kedd 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 07. 19. kedd 12:53
tanyŕzni..:-) (Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 07. 19. kedd 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)

CSŰŰŰ! Mi a helyzet?, nagyon ritkán vagyok csak itt, nem tudom, hogy kivel mi van!! Én a hétn itthon vagyok és hétfőn utazok ki, 2-3 hónap múlva jövök haza!! A mocid megvan még, a kedves feleségem kitalálta, hogy adjuk el az RR-t és vegyünk Hayabusát, hogy azzal menjünk túrázgatni!!
CSŰŰŰ! Mi a helyzet?, nagyon ritkán vagyok csak itt, nem tudom, hogy kivel mi van!! Én a hétn itthon vagyok és hétfőn utazok ki, 2-3 hónap múlva jövök haza!! A mocid megvan még, a kedves feleségem kitalálta, hogy adjuk el az RR-t és vegyünk Hayabusát, hogy azzal menjünk túrázgatni!!
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 07. 19. kedd 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Udv Cherlie!
Motoroztok mčg? Mi van > tobbiekkel?
udv.:felpa-pa!
Motoroztok mčg? Mi van > tobbiekkel?
udv.:felpa-pa!
vagy M0? :D amelyik budapest körül van :D ti jobban tudjátok fővárosiak! :)
motomoto :D szex után a legjobb dolog a motorozás!!! M1-es autópályán... ;) érzitek? :D

Nakérem.. holnapindulok egy egyhetes feketeerdei motorostúrára.. majd ha visszaérek, élménybeszámolok :)
Jól vagyok :) zajlik az élet... csinoskolleganők és a barátnők elkényeztettek :))) csak azasszony meg ne tudja... jó képek is készültek ;) pff :))) Szal minden jó megvolt, mi szerszámnak ingere :D
(Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 07. 13. szerda 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 07. 13. szerda 21:52

BOB! ISTEN ÉLTESSEN!!! Most még 2 hétre hazajöttem, de 07.25.-én megyek ki! szegény mocit itthon hagyom unatkozni, de majd öcsém keni neki!! AMÚGY mi van VELETEK?? Szegény topic üresen árválkodik! Majd kintről is felnézek néha, megpróbálok képeket is felrakni, ha tudok! Üdv NEKTEK!!! CSŰŰTÖK!!!

BOB! ISTEN ÉLTESSEN!!! Most még 2 hétre hazajöttem, de 07.25.-én megyek ki! szegény mocit itthon hagyom unatkozni, de majd öcsém keni neki!! AMÚGY mi van VELETEK?? Szegény topic üresen árválkodik! Majd kintről is felnézek néha, megpróbálok képeket is felrakni, ha tudok! Üdv NEKTEK!!! CSŰŰTÖK!!!

Én a holnapi születésnapomat ünnepeltem péntektől :) szal le vagyok robbanva teljesen :)
Okčs minden. A hčtvčgčn Zamŕrdiban voltunk.
Nemrčg jottunk haza. Most nemnagyon mocizok,
mert beadtam eladŕsra, de nčha kihozom. (Ez egy válasz bobxv1600 üzenetére (2005. 07. 03. vasárnap 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 07. 03. vasárnap 22:26
Nemrčg jottunk haza. Most nemnagyon mocizok,
mert beadtam eladŕsra, de nčha kihozom. (Ez egy válasz bobxv1600 üzenetére (2005. 07. 03. vasárnap 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)

:) akár... én benne vagyok :) jól vagytok, minden rendben? Újmoci? régimoci? meg ilyesmi :) mesélj
:) akár... én benne vagyok :) jól vagytok, minden rendben? Újmoci? régimoci? meg ilyesmi :) mesélj
Sok boldog szulinapot kivŕnok!!
Remčlem a jovo hčten iszunk egyet...:-) (Ez egy válasz bobxv1600 üzenetére (2005. 07. 03. vasárnap 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 07. 03. vasárnap 22:09
Remčlem a jovo hčten iszunk egyet...:-) (Ez egy válasz bobxv1600 üzenetére (2005. 07. 03. vasárnap 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Én a holnapi születésnapomat ünnepeltem péntektől :) szal le vagyok robbanva teljesen :)