okčs, de csak ha komolyan mondod, mert akkor hozok soroket..:-)
Ma lesz a Debrecen meccs, azt nčzem.
Hajrŕ Magyarok! (Ez egy válasz bobxv1600 üzenetére (2005. 08. 06. szombat 19:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 08. 06. szombat 19:49
Ma lesz a Debrecen meccs, azt nčzem.
Hajrŕ Magyarok! (Ez egy válasz bobxv1600 üzenetére (2005. 08. 06. szombat 19:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Aham.. a haverokkal összeütöttünk egy kis pörköltet, meg lovagoltunk, egy kis túra és haza... de ha sokat nyekerex az idő miatt, akkor átmegyek hozzád sörözni :)
Aham.. a haverokkal összeütöttünk egy kis pörköltet, meg lovagoltunk, egy kis túra és haza... de ha sokat nyekerex az idő miatt, akkor átmegyek hozzád sörözni :)
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 08. 06. szombat 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 08. 06. szombat 10:01

Talŕlkozň van?
Sajnos a mocim benntmaradt a kereskedčsben, nem gondoltam, hogy ilyen szčp ido lesz..:-)
Sajnos a mocim benntmaradt a kereskedčsben, nem gondoltam, hogy ilyen szčp ido lesz..:-)
Talŕlkozň van?
Sajnos a mocim benntmaradt a kereskedčsben, nem gondoltam, hogy ilyen szčp ido lesz..:-) (Ez egy válasz bobxv1600 üzenetére (2005. 08. 06. szombat 07:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 08. 06. szombat 07:39
Sajnos a mocim benntmaradt a kereskedčsben, nem gondoltam, hogy ilyen szčp ido lesz..:-) (Ez egy válasz bobxv1600 üzenetére (2005. 08. 06. szombat 07:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Ne is mond :) A guta ütött meg az időjárás miatt... tényleg voltál a balcsin? nahááát :))) Én ma ha minden igaz menek egy kis összeröffenetre valahun Dunaújváros környékére... remélem azidő ilyen marad :)
Ne is mond :) A guta ütött meg az időjárás miatt... tényleg voltál a balcsin? nahááát :))) Én ma ha minden igaz menek egy kis összeröffenetre valahun Dunaújváros környékére... remélem azidő ilyen marad :)
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 08. 05. péntek 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
mosst črtem haza. Mčg jň, hogy a můlt hčten voltam a Balcsin.:-)
(Ez egy válasz bobxv1600 üzenetére (2005. 08. 05. péntek 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
nakérem... meghalt mindenki? vagy mi?
Hellň Tom!
zerintem komoly esčlye van az osszetett gyozelemre, de majd meglŕtjuk.
Mindenesetre drukkolok neki.
zerintem komoly esčlye van az osszetett gyozelemre, de majd meglŕtjuk.
Mindenesetre drukkolok neki.
Ma sajnos csak negyedik lett.:-(
Udv. Mindenkinek.
Udv. Mindenkinek.
szega fater ezer*1 éve nem beszéltünk :) mizu veled? :)

Csárliné... aközeletekbe mennék 7végén.. ha eztolvasod... kérlek írj már privire olyan helyeket, amiketérdemes megnézni... az uradnak pedig üdvözletem. Bob
Kosz a kčpeket! Jň čjt!
udv: mindenkinek. (Ez egy válasz barni79 üzenetére (2005. 07. 21. csütörtök 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)
udv: mindenkinek. (Ez egy válasz barni79 üzenetére (2005. 07. 21. csütörtök 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Örülök, hogy tetszik.
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 07. 21. csütörtök 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma, azt hiszem, ez az utolsó. Sziasztok, és jóéjt. Barni

Hůůů ez nagyon klassz moci.:-)
felpa. (Ez egy válasz barni79 üzenetére (2005. 07. 21. csütörtök 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
felpa. (Ez egy válasz barni79 üzenetére (2005. 07. 21. csütörtök 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Engedelmeteket kérem, hogy ide is beléphessek, bár nem vagyok motoros, de szeretem a száguldozókat, mint látványt és mint létformát is.Barni

Na hellň!
Jottem mentem a nagyvilŕgban..:-)
Veled mi van? Megoldňdtak a problemŕk az asszonnyal?
Lŕtod itt kihalatak az emberek.:-(
Jottem mentem a nagyvilŕgban..:-)
Veled mi van? Megoldňdtak a problemŕk az asszonnyal?
Lŕtod itt kihalatak az emberek.:-(